МЕНЮ
КОШНИЦА

Кафяв гумен шлаух ф4 мм

Кафяв гумен шлаух ф4 мм
Кафяв гумен шлаух ф4 мм
19.50 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: HM00009

Опции

Купи

Продължаваме да обогатяваме сайта ни с продукти за градината и дома, които са необходими на всеки градинар – любител и професионален. Искаме да Ви представим специални връзки за връзване на домати и всякакви цветя - гумен шлаух. Това средство за връзване е предназначено за привързване на всякакви видове дървета, храсти, подправки, зеленчуци и цветя. 

Какво всъщност е гумен шлаух и защо е подходящ за връзване на домати, краставици и др.? 

Гуменият шлаух представлява една специална връзка, която притежава страхотна здравина и еластичност, произведена от специална гума. Гуменият шлаух е с идеалният диаметър от 4 мм и е изключително удобен за работа. Тази градинска връзка служи за качествено закрепване на различни видове цветя, храсти, дървета и зеленчуци. 

Кафявият шлаух е устойчив на многократно използване. С него, може да помогнете на вашите растения да се развиват правилно в необходимата за тях форма и напълно да запазите стъблата им. 

С тази здрава градинска връзка може да дадете на вашите растения посока на развитие. Изключително важен етап в растежа на всички видове култури. 

Едно от най-големите предимства връзката за домати, е че не наранява по никакъв начин растението, като именно гумираният й материал предпазва кората на цветето, зеленчука или подправката.

Подвързването на различните култури води до тяхното благоприятно развитие. Гуменият шлаух за домати и зеленчуци играе водеща роля при храсти, декоративни растения, увивни и интериорни цветя и дори овошки.

Голяма част от растенията се нуждаят от опора и здравина в началото на тяхното развитие. 

Препоръчителен избор за плодове и зеленчуци, като домати, краставици, ябълки и круши. Много добре се отразява и на различните увивни растения, като бръшлян и винка, плодни храсти, като малини и къпини и декоративни цветя. 

Лесен за употреба, много здрав и високо ефективен, гуменият шлаух е връзка за домати и растения и необходимото пособие на всеки успешен градинар.   

Технически характеристики модела връзки за връзване на домати, който се използва и за закрепване и оформяне на растения и цветя.

  • Цвят: кафяв
  • Диаметър: 4 мм.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив