МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсален канап за декорация и връзване 30 м - 100% натурален представен от Севън Сийдс

Универсален канап за декорация и връзване 30 м - 100% натурален представен от Севън Сийдс
Универсален канап за декорация и връзване 30 м - 100% натурален представен от Севън Сийдс
Универсален канап за декорация и връзване 30 м - 100% натурален представен от Севън Сийдс
Универсален канап за декорация и връзване 30 м - 100% натурален представен от Севън Сийдс
Универсален канап за декорация и връзване 30 м - 100% натурален представен от Севън Сийдс
7.29 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV067

Опции

Купи

Естествените материали и подходи играят все по-важна роля в съвременните декорации и градинарство с тенденциите към развитие на екологично чист начин на живот, чисти и незамърсени градини, стопанства и производства. Универсален канап за декорация и връзване 30 м е сред най-семплите и широко използвани продукти в ежедневието на много дизайнери, майстори на ръчно изработени декорации и естесвено на градинарите. Предимствата на естесвения универсален канап са безброй. 

В „Севън Сийдс“ ООД ви представяме универсалният канап за връзване и декорации с обща дължина 30 м. 

Канапът за декорации притежава перфектната комбинация от мекота и здравина. Въжето е с мека повърхност, която намалява риска от нараняване на по-деликатни повърхности и стресиране на растенията при връзване. Влакната са изключително здрави и издържат на натоварване и различни атмосферни условия, които често са предизвикателство за въжетата и тъкани от алтернативни материали, като пластмаса. 

Градинският универсален канап за връзване и декорация се произвежда от листата на растението агаве, тоест на практика се използват възобновяеми ресурси. За разлика от синтетичните връзки и въжета, канапът е биоразградим.

Използването му не замърсява природата и е напълно безопасно за растенията и реколтата, за създаване на интериорни украси, букети и др. 

Натуралното универсално въже е сред най-широко използваните средства за захващане на растения в зеленчукови градини, като домати, краставици, зелен боб, грах и много други. Прилага се в екологично чисти стопанства, защото е със 100% натурален произход и не съдържа никакви химикали или вредни вещества. Всъщност, канапът може да се добави в компост, където се разгражда и не създава отпадъци в природата. 

Здравината на универсалния канап за декорации и връзване, както и неговата устойчивост на променящите се условия в средата го превръщат в незаменим помощник в градината навсякъде, където е нужно допълнително закрепяне и връзване на храсти и растения, опаковане и други. Използва се както на открито, така и на закрито. 

Универсалният канап е изключително популярен за създаване на различни видове декорации. С него не рядко се създават уникални хенд мейд декоративни статуетки, различни видове сувенири, традиционни чаши, чинии, с канап може да украсявате букети за рожден ден, букети за абитурентски бал, букети за сватби. Не рядко канапът се прилага за декорация на сцени в театър, кино, декорация на сватби, именни дни, юбилеи и др. поводи.

Канапът за декорации универсален се предлага във формат на въже намотано на кълбо. При използване, всичко, което трябва да направите е да размотаете нужното количество връв и да отрежете с остър инструмент, като нож или ножица. Не се изискват специални условия за съхранение на оставащия канап. Компактните разфасовки, в които се предлага позволяват лесно съхранение и пренасяне, дори в джоб на дреха, за да бъде на разположение винаги, когато е нужно. 

Наторалният градински канап за декорации е устойчив на слънчевите лъчи без да се налага допълнителна обработка за разлика от алтернативите продукти произведени от пластмаса. 

Предлага се в естествен бледо жълт цвят, който се слива със средата и предава неподправен естесвен стил на декорациите. Това качество на канапа допринася за запазване на естетическия вид на градината дори, когато е нужно практично закрепяне или насочване на растежа на даден вид.

Универсалният канап за връзване и декорации е подходящ за захващане на млади растения към колове и мрежи. Въжето се използва за поетапно връзване на растенията към предварително осигурени мрежи и колове. Подобрява се достъпът за поддържане на културите – плевене, обработка срещу вредители и събиране на реколтата. Благодарение на градинско въже универсален канап лесно ще постигнете желания спретнат вид в градината или ще създадете страхотна декорация за ваш повод. Натуралното въже се използва и в парници от израелски качествен полиетилен за оранжерия със същия успех, както и на открито. 

Канапът е подходящ за многократна употреба в зависимост от предпочитанията е заетостта на градинарите или декораторите. След градинският сезон връзките от канап или се отвързват и прибират или се изрязват и компостират. 
Канапът е универсален се използва широко още при опаковане, занаяти и изкуства, украса и практични дейности по ремонти в офиса, гаража и дома. 

Технически характеристики

Материал – естесвен Сизал

Разфасовка – 30 м

Дебелина на въжето – диаметърът на универсалния канап за декорация и връзване е около 4 мм 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив