МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсално градинско въже 80 м с удобна дръжка и макара от есетесвен материал (юта)

Универсално градинско въже 80 м с удобна дръжка и макара от есетесвен материал (юта)
Универсално градинско въже 80 м с удобна дръжка и макара от есетесвен материал (юта)
Универсално градинско въже 80 м с удобна дръжка и макара от есетесвен материал (юта)
Универсално градинско въже 80 м с удобна дръжка и макара от есетесвен материал (юта)
Универсално градинско въже 80 м с удобна дръжка и макара от есетесвен материал (юта)
25.80 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV065

Опции

Купи

Удоволствието, което носи градинарството се увеличава многократно, когато разполагаме с подходящи материали и инструменти за океана от дейности свързани с обгрижване на градината през всички сезони. Един от най-практичните продукти, които имат многобройни приложения в дома и градината е универсално градинско въже от юта със специална удобна дръжка и макара. 

В „Севън Сийдс“ ООД ви предлагаме висококачествено въже универсално за градината с ролка, което е изключително лесно за използване и ще ви улесни в редица задачи в ежедневието. Универсалното градинско въже е изработено от 100% естествен материал Юта (едногодишно тропическо растение влакнодайно). 

Въжето градинско универсално е намотано на ролка за по-лесно съхранение и използване. Ролката притежава иновативна дръжка и подвижна макара, с която лесно може да навиете въжето обратно след използването му. 
Общата дължина на намотаното универсално градинско въже е 80м. Теглото на ролката с въжето е скромните 100 грама. Продуктът е много компактен и лесен за съхранение и работа в градината. Сред предимствата на въжето от юта е широкото разпространение на пазара и достъпната цена. Естественото въже е сред продуктите, които си заслужава да имате под ръка по всяко време. 

Изработено е от 100% естествени материали без обработка с химикали или други вредни вещества. Биоразградим е и не замърсява околната среда. Градинското въже от юта е страхотно решение за градинари, които се стремят да поддържат 100% естествени градини с екологично чисти продукти. На практика може да се компостира след края на сезона.

Предимствата на модела универсално градинско въже са много. С помощта на режещ инструмент, като ножици или нож бързо и лесно се отрязва нужното количество от въжето, което позволява да се намаляват загубите от продукта. Въжето се връзва на нужните места, тоест не се налага използване на лепила или други вещества. Подходящо е за закрепяне на растения към колове и други през всички сезони. Въпреки, че универсалното въже за градината е тънко то е доста здраво и може да се прилага за привързване на по-тежки цветя, зеленчуци, храсти, плодни фиданки, лози и др. 

Въжето от естествени материали е с мека повърхност, което се понася много по-добре от растенията в сравнение с алтернативите от пластмаса. Естествените влакна не спират кислорода на мястото на връзване. Не изпускат никакви вредни вещества независимо на какви условия са подложени – например високи температури и пряка слънчева светлина.

За какво се използва градинското универсално въже от Юта?

Най-често въжето за градината се използва за закрепяне на растения – например, домати към бамбукови колове и мрежи за краставици. Спомага за поддържане на добре подредена градина. Въжето е подходящо за насочване на растежа на растенията чрез захващане на засадения разсад поетапно към мрежи и колове в парници от израелски найлон за оранжерии или стъклени. Устойчивото закрепяне допринася за по-доброто развитие на видовете и по-обилна реколта. Осигуряват се оптималните условия за равномерно достигане на слънчева светлина и узряване на плодовете. Третирането срещу вредители също е по-ефективно благодарение на по-добрата достъпност до растенията

Връзването на растенията към подходящи конструкции с градинското универсално въже улеснява и събирането на реколтата.  

Ролката, на която е намотано въжето универсално за градини и дворове позволява по-лесно размотаване, отрязване на нужното количество или обратно намотаване след приключване на работа с него. 

Универсалното градинско въже намира приложение и в строителството и ремонтите. Може да се използва като канап за зидане или при изграждане на настилки от тротоарни плочки, за полагане на пластмасови паркинг елементи, бетонови градински бордюри и др.

Градинското въже универсално от Юта е меко на допир, но впечатлява с голяма здравина и устойчивост. Издържа на тежестта на растящите растения и запазва ефективността си през всички сезони. В зависимост от нуждите и предпочитанията, въжето универсално градинско може да се използва многократно. 

Освен в градината, въжето е подходящо за много различни проекти – от занаяти и хобита до декорация, връзване на букети, китки от сухи цветя и билки, дейности по ремонти и много други.  

Материал - Юта 

Дължина на ролката - 80 м

Дебелина на въжето - около 2 мм

 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив