МЕНЮ
КОШНИЦА

За нас

Онлайн градински център Semenata Shop находящ се на интернет адрес www.semenata.bg се администрира от „Севън сийдс” ООД.

„Севън сийдс” ООД е дружество регистрирано по Търговския закон на република България със седалище и адрес на управление гр.София 1574, област София (столица); община Столична. Р-н Слатина, жк. Хр. Смирненски, бл.11 ет.6, ап.23. с ЕИК 20 22 000 76 и МОЛ: Д е с и с л а в а Ч о н к о в а.

Фирма "Севън сийдс" ООД развива търговията със сортови семена, тревни смески, торове за декоративни и културни растения, органични и био семена. 

Фирмата се занимава с ландшафтен дизайн и изграждане на зелени площи. Предлага услуги по затревяване на градини чрез професионални тревни смески и доставка и полагане на готови тревни чимове. Севън сийдс ООД изгражда живи зелени стени (вертикално озеленяване), извършва доставка на декоративни растения, хумусна почва, абонаментно поддържане на зелени площи и др. В Севън сийдс ООД работят ландшафтни архитекти, инженери и еколози с много богат опит, свързан с проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи, зеленчукови градини, полиетиленови и стъклени оранжерии, изграждане на автоматизирани напоителни системи и дейности, свързани с дизайна на зелени площи в интериора и екстериора.

Фирмата предлага още изработване на проекти и изграждане на професионални поливни системи за декоративни градини, зеленчукови градини, системи за напояване на лозя и лозови масиви, изграждане на специфични помпени станции.

В магазин Semenata.bg (Семената бг) ще намерите богато разнообразие от продукти за Вашия двор и градина, независимо дали сте професионалист - производител на зеленчуци, цветя и др. или сте любител на градинарството. Тук ще откриете изключително богата информация за всеки продукт, подготвена от нашите опитни специалисти.

Онлайн градински център Semenata Shop ще Ви представи специален подбор на водещи търговски марки, представени в България за професионални и хоби семена на зеленчуци, билки и подправки, семена на цветя, тревни смески, био семена и торове, течни, гранулирани и гел торове, торове за хидропоника, торове за тревни площи и мн. др. 

Тук ще откриете работни саксии и контейнери, таблички за разсад, колове за домати, щипки за домати, оборудване за оранжерии, капкови маркучи, лентови маркучи за зеленчукопроизводители, тиксо за оранжерии, ограничители за трева и райграс и др.

Може да се свържете с нас като използвате посочените телефон и имейл за контакт, в рамките на работното време.

Tелефон: O8 8  3 – 77 7 – 10 8

E-mail: office@semenata.shop.

Работно време: 

Понеделник - Петък: от 9:00 часа до 16:00 часа. 

Почивни дни: Събота, Неделя и официални празници.

Можете да правите поръчки на сайта по всяко време на денонощието.