Меню

За нас

Онлайн градински център Semenata Shop находящ се на интернет адрес www.semenata.bg се администрира от „Севън сийдс” ООД.

„Севън сийдс” ООД е дружество регистрирано по Търговския закон на република България със седалище и адрес на управление гр.София 1574, област София (столица); община Столична. Р-н Слатина, жк. Хр. Смирненски, бл.11 ет.6, ап.23. с ЕИК 202200076 и МОЛ: Десислава Чонкова.

Фирма "Севън сийдс" ООД развива търговията със сортови семена, тревни смески, торове за декоративни и културни растения, органични и био семена. 

Фирмата се занимава с ландшафтен дизайн и изграждане на зелени площи. Предлага услуги по затревяване на градини чрез професионални тревни смески и доставка и полагане на готови тревни чимове. Севън сийдс ООД изгражда живи зелени стени (вертикално озеленяване), извършва доставка на декоративни растения, хумусна почва, абонаментно поддържане на зелени площи и др. В Севън сийдс ООД работят ландшафтни архитекти, инженери и еколози с много богат опит, свързан с проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи, зеленчукови градини, полиетиленови и стъклени оранжерии, изграждане на автоматизирани напоителни системи и дейности, свързани с дизайна на зелени площи в интериора и екстериора.

Фирмата предлага още изработване на проекти и изграждане на професионални поливни системи за декоративни градини, зеленчукови градини, системи за напояване на лозя и лозови масиви, изграждане на специфични помпени станции.

В магазин Semenata.bg (Семената бг) ще намерите богато разнообразие от продукти за Вашия двор и градина, независимо дали сте професионалист - производител на зеленчуци, цветя и др. или сте любител на градинарството. Тук ще откриете изключително богата информация за всеки продукт, подготвена от нашите опитни специалисти.

Онлайн гардински център Semenata.Shop ще Ви представи специален подбор на най-добрите търговски марки, представени в България за професионални и хоби семена на зеленчуци, билки и подправки, семена на цветя, тревни смески, био семена и торове, течни, гранулирани и гел торове, торове за хидропоника , торове за тревни площи и мн. др. 

Тук ще откриете множество саксии и сандъчета за цветя, работни саксии и контейнери, таблички за разсад, колове за домати, щипки за домати, оборудване за оранжерии, капкови маркучи, лентови маркучи за зеленчукопроизводители, тиксо за оранжерии и др.

Може да се свържете с нас като използвате посочените телефон и имейл за контакт, в рамките на работното време.

Tелефон: 0883 777 108

E-mail: office@semenata.shop.

Работно време: 

Понеделник - Петък: от 9:00 часа до 16:00 часа. 

Почивни дни: Събота, Неделя и официални празници.

Можете да правите поръчки на сайта по всяко време на денонощието. 

              

Semenata.bg © 2021