МЕНЮ
КОШНИЦА

Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария

Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
Устройство против отлагане на котлен камък Медиагон Швейцария
0.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: M000001
Купи

Представете си, че в продължение на години няма да се налага дори да се сещате за проблемите предизвикани от твърдата вода. Инсталирането на филтри и системи за омекотяване и пречистване на водата е най-логичното решение, но до скоро монтирането и поддръжката на този тип продукти струваше скъпо, което спираше мнозина от предприемане на действия в тази посока. Новите постижения в иновациите допринасят за впечатляващи решения, които постигат висока ефективност и са достъпни за широко приложение. 

Страхотен пример за иновативен продукт на пазара, който се откроява с комплекс от качества и ползи е професионално устройство против отлагане на котлен камък Медиагон. Разработено в Швейцария това устройство работи по патентована технология за пречистване на вода от варовик, която се отличава от познатите филтри за омекотяване на пазара. 

Медиагон устройство против отлагане на котлен камък работи по 100% екологичен физичен метод чрез създаването на статични полета. Уредът се използва едновременно за превенция от образуване на отлагания от варовик, ръжда и котлен камък и за премахване на стари вече съществуващи наслагвания. 

Натрупванията от варовик, които се получават при използване на варовита вода създават редица проблеми, като намаляване на диаметъра на тръбите, повреди в уреди използващи вода, като бойлери, съдомиялни, перални, захабяване на повърхности на мивки и плочки в кухнята и банята и други. 

Медиагон устройството срещу отлагане на котлен камък образува тънък предпазен слой в тръбите, който не позволява да се образуват наслоявания от ръжда и варовик. 
Сред уникалните свойства на този уред против натрупване на котлен камък е и способността му да действа върху стари отлагания, които съществуват от дълго време и за които може дори да не подозирате.

Статичните полета превръщат варовика във фин безвреден отпадък, който се отделя от батериите на мивките и душовете. Отстраняването му е лесно и бързо без силно търкане и нанасяне на допълнителни продукти, както е случая с чистене на котления камък. 

Физичният метод, по който действа Медиагон е уникален и благодарение на свойството на уреда да извършва пречистване на вода варовита без да отнема от състава й ценни минерали. Водата запазва съдържанието на калций, магнезий и други минерали. 

Изворната вода в природата е витализирана и пълна с живот. Най-чистата форма на водата, която можем да вкусим от чистите поточета и извори далеч от населени места, индустрии и замърсяване, зарежда организма с енергия, защото се усвоява напълно, без да се налага да се ревитализира. До нас достига безопасна за консумиране вода, която обаче е загубила от качествата си на витализирана изворна вода в следствие на множество преработки, пречистване и преминаване през помпи, резервоари и др. Пътят на витализираната вода от природата до чешмите оставя многобройни отпечатъци в структурата й. Всеки досег с вещества и пречистващи системи се отразява на водата. 

Човешкото тяло е способно да витализира водата при изпиване, но с използване на не малко количество енергия. 
Професионалното устройство против отлагане на котлен камък Медиагон има способността да витализира водата без да се налага да се включват или добавят допълнителни функции или вещества. Благодарение на патентованата технология получавате вода с клетъчна структура, подобна на тази в планинските извори до всички мивки и душове в обекта, в който е монтиран. 

Устройството против отлагане на котлен камък се използва все по-широко в индустрията във фабрики и предприятият. Монтира се за поливни системи, оранжерии, ферми. Медиагон е подходящ за пречистване на вода в болници, училища, хотели, ресторанти, хотели и т. н. 

Не на последно място по важност, уредът е достъпен и се препоръчва и за инсталиране в малки обекти, като апартаменти, къщи, вили, хижи и други.
Основната причина за достъпността на Медиагон за толкова различни обекти е неговата съвместимост с голямо разнообразие тръби. Ако се чудите дали професионалното устройство срещу отлагане на котлен камък може да се монтира във вашия дом, офис и т. н., отговорът ще е положителен, защото Медиагон работи с успех с метални и пластмасови тръби. 

Подходящ е за стоманени тръби и такива от неръждаема стомана, чугунени, месингови, медни, иноксови и други. Пластмасовите тръби, които са подходящи са ПВЦ, полипропиленови, полиетиленови и други. 
Устройството срещу отлагане на котлен камък и ръжда се състои от 2 основни тела. В тях фабрично е направен отвор. Моделите Медиагон се различават по големината на отвора. Той трябва да съвпада с диаметъра на тръбата, за да се получи плътен контакт с повърхността на тръбата. 

Критериите за избор на подходящо място не са много, защото устройството с/у котлен камък и ръжда не зависи от електричество или друго захранване и може да остане на първоначалното си място през целия период на експлоатация. Изберете тръба с дължина над 16 см, която е разположена на 3 см или повече от стената. Тръбата е добре да има достатъчно дълъг прав участък така, че след поставяне на уреда за пречистване на варовита питейна вода да остават 5-20 см (условие, което не е задължително). 

Медиагон устройство против отлагане на котлен камък не се влияе от температурата на водата. В зависимост от условията, с които разполагате, оптималното място за монтиране може да бъде върху тръба за студена или за топла вода. Същото се отнася и за вертикалното и хоризонталното разположение. Медиагон не се влияе от посоката, в която се монтира. Водомерът също не се отразява върху работата му. След като се избере най-подходящото място за поставяне на уреда се преминава към подготовката на тръбата. 

Швейцарското устройство против отлагане на котлен камък се монтира толкова лесно, че на практика всеки може да си го постави сам. Не се налага да се организира екип за монтаж. 
Инсталирането не изисква голяма сила, специални умения и оборудване и не отнема дълго време. Същинската част в монтажа се изразява във физическото закрепяне на уреда върху външната повърхност на тръбата така, че да прилепне плътно. Не се пробива или реже, не се спира водата. Тръбата трябва да се почисти. Най-сигурният начин за пълно почистване от остатъци от боя е като се изшкури. Почиства се и с кърпа, за да се отстранят остатъци от замърсявания и влага. Мястото се гресира доста обилно. Медиагон устройството против отлагане на котлен камък се поставя върху тръбата и се закрепя с помощта на винтове. 

В момента, в който уредът е поставен, той започва да действа. Гаранционният срок на Медиагон е 10 години. Този дълъг период може би звучи притеснително относно потенциалните допълнителни разходи за поддръжката му, но с Медиагон няма нужда да се тревожите за този проблем. 

Швейцарско устройство Медиагон против отлагане на котлен камък се поддържа изключително лесно, без допълнителни разходи и с минимални усилия и време. 
За разлика от други популярни системи и филтри за пречистване на вода, които използват соли, смоли, химикали и други консумативи, които трябва да се подменят, Медиагон работи със статични полета и действа на водата по физичен метод. Не се изискват никакви допълнителни разходи за консумативи и подобни вещества. 

Швейцарският уред против натрупване на котлен камък не се нуждае от захранване. Няма нужда да си напомняте за подмяна на батерии, заделяне на средства за разход за електричество и т. н. , защото Медиагон си работи през цялото време и не зависи от захранване. 

Спестяването на време за поддръжка се дължи и на неговата способност да пречиства водата без да предизвиква извличане на частици, които биха се натрупали по тръбите и намаляват диаметъра им. Подобен е случая с филтри с магнити, но Медиагон не е магнит и не работи на този принцип.

През многобройните години на експлоатация поддръжката се състои в регулярно външно почистване с кърпа, за да се отстрани натрупаните прах и мръсотия. 

Технически характеристики на Медиагон устройство против отлагане на котлен камък:

При монтаж на стоманена тръба разполагаме с уреди с диаметър на отвора - 1/2 цола, 3/4 цола, 1 цол, 1 цол и 1/4, 1 цол и 1/2, 2 цола

При медни, различни видове пластмасови тръби, Иноксови тръби съответно с диаметър на отвора - 15 мм, 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 25 мм, 26 мм, 28 мм, 32 мм, 33 мм, 35 мм, 40 мм, 42 мм, 50 мм, 54 мм и 63 мм

Може да направите и поръчка на уред за тръба по поръчка. За повече информация и избор на конкретното за вас устройство против отлагане на котлен камък се свържета с нашите консултанти.

Внимание! Отворите на Медиагон уред за пречистване на вода варовита се произвеждат с отклонение +/- 0,02 мм. Задължително е да изберете устройство в точния размер за вашата тръба. В противен случай ефекта от уреда силно може да намалее или да се образува корозия на мястото на инсталиране. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив