МЕНЮ
КОШНИЦА

Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон

Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
Система за пречистване на варовита питейна вода в детски градини и училища Медиагон
0.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: M000001
Купи

Инсталирането на качествен филтър за твърда вода може да ви звучи като лукс, а не като необходимост ако не познавате отблизо предизвикателствата и проблемите, които предизвикват натрупванията от варовик. Наслагванията от котлен камък могат да се образуват върху всякакви повърхности изложени на варовита вода, включително мивки и батерии, душове, плочки, плотове, както и във вътрешността на тръбите и уреди работещи с вода – кани, бойлери, съдомиялни, перални и т. н. 

Негативните ефекти от отлаганията от котлен камък могат да бъдат незначителни. Например, малък проблем от варовитата вода е образуване на упорити петна и захабяване върху мивки, плочки и т. н. Отлаганията от котлен камък не могат да се предвидят. Образуването им зависи от много фактори, като състав на водата, обем и честота, с която се използва вода и др. По-сериозните проблеми предизвикани от котлен камък включват запушвания и повреди на тръби, уреди и оборудване. 

Кой е най-лесният и дълготраен начин за справяне с твърдата вода, който може да се приложи широко, включително в детски градини и училища и работи по 100% екологичен начин? 

Швейцарската система за пречистване на варовита питейна вода Медиагон предлага решението, което търсите. 

Тайната за успех на Медиагон се състои в способностите му да пречиства питейна вода по физичен метод, който не отнема от състава й ценни минерали, като магнезий и калций. 

Медиагон система за пречистване на питейна вода варовита в детски градини и училища използва статични полета, за да въздейства на водата. 

Системата се монтира с успех в детски ясли, детски градини, университети, училища, предприятия и фабрики, ферми и оранжерии, офис комплекси, жилищни комплекси, апартаменти, къщи и други. 
Уникалният метод за 100% екологично и ефективно пречистване на варовита чешмяна вода превръща Медиагон в подходящо решение и за обекти, в които качеството на водата е от много голямо значение, а именно, болници, детски градини и училища. 

Как работи Медиагон?

Уредът се монтира в/у захранващата тръба и действа по физичен начин в/у варовика във водата. Образува специални статични полета, които преобразуват варовика в мек фин остатък, който не се натрупва.

Системата Медиагон не е магнит и е 100% безопасна са хора и живи организми, като не отделя никакви замърсявания за околната среда.
Медиагон система за пречистване на чешмяна вода предпазва от котлен камък и ръжда като създава тънък защитен слой в тръбите, който не позволява да се отлага варовика и ръждата. 

По този начин се предотвратява опасността от повреди и запушвания в следствие на варовик. Уникалният уред ефективно действа и по разграждане на съществуващи наслагвания от котлен камък. Постепенно ги превръща в мек фин остатък, който се почиства лесно от плочки и мивки и не създава риск от образуване на наслагвания. 

Освен, че водата запазва минералният си състав, благодарение на Медиагон подобрява качествата си и се витализира до автентичната си структура. Чистата вода течаща в свежи планински извори и потоци притежава най-пълноценни качества за организма на човек. Често се нарича „жива“ вода, защото напълно се усвоява от тялото на човек и го зарежда с енергия. 

Всеки досег с повърхности и вещества оставя отпечатък в структурата на чешмяната вода. Филтрирането с пречиствателни станции и третирането с вещества намалява ползите от водата в сравнение с автентичната й структура в природата. 

Човешкият организъм е способен сам да витализира водата след изпиване, но както всеки друг процес в тялото това отнема енергия и сила. 
Швейцарската система за пречистване на чешмяна вода твърда за детски градини и училища Медиагон доставя вода с качеството на планинска пряснавода директно там, където е нужна – в мивките, душовете и т. н. 

Способността на този швейцарски уред против натрупване на котлен камък да подобрява структурата и качествата на водата е от огромно значение в заведения като детски градини, училища и болници, за да осигури възможно най-доброто за подрастващите организми на децата и на възстановяващите се пациенти в клиники и здравни заведения.

Инсталирането на Медиагон е процес, който почти всеки може да извърши от първата до последната стъпка. Системата съдържа две основни тела. В тях се вижда отвор, който може да бъде с различни диаметри. Големината му зависи от тръбата, върху която се планира да се монтира. Същинското инсталиране на Медиагон система за пречистване на чешмяна вода от варовик се състои в механично закрепяне на филтъра върху тръба с подходящ цолаж без да се извършва пробиване, рязане, лепене, спиране на водата и други подобни. 

Кои са подходящите за Медиагон тръби?

Швейцарският уред за пречистване на чешмяна вода варовита работи с много голямо разнообразие от тръби. Използва се с ПВЦ, полиетиленови, полипропиленови и други пластмасови тръби. Металните видове също са подходящи, като стоманени, неръждаема стомана, поцинковани, чугунени, медни, месингови и други. 

Как се монтира Медиагон за пречистване на вода чешмяна варовита?

Медиагон се монтира върху тръби за топла или студена вода. Температурата не влияе на работата на уреда. Ориентацията в пространството – вертикално или хоризонтално положение също не са сред определящите фактори при избор на подходяща тръба за монтаж. Най-важното условие е да се съобрази диаметъра на тръбата с модела Медиагон. 

Други критерии при избор на място включват размер и отдалеченост от стената. Тръбата, върху която ще се монтира системата за пречистване на варовита чешмяна вода трябва да е с дължина поне 16 см и да отстои на поне 3 см от стената. В допълнение тръбата трябва да има достатъчно дълъг прав участък така, че след тялото на филтъра да остават 5-20 см (това условие не е задължително). 

Основната подготовка на тръбата е фокусирана около щателно почистване на повърхността. Монтирането не изисква използване на специализирана техника и може да се извърши дори в домаши условия.

Повърхността на тръбата се изшкурва с шкурка, след което се почиства с кърпа. Целта е да се отстранят остатъци от боя, прах, мръсотия и влага. Гресира се доста обилно. Медиагон се поставя върху предварително определеното място. Захваща се стабилно с помощта на винтове. Тъй като системата за пречистване на чешмяна вода варовита за детски градини и училища Мидиагон действа по физичен метод със статични полета, започва да действа веднага образувайки защитен слой. 

Как се поддържа Медиагон?

Медиагон е едно от най-добрите решения за всеки бизнес, дом или заведение, в което се използва твърда вода. Сред основните предимства на уреда пред конкурентните продукти е лесната поддръжка. 

Медиагон не се нуждае от никакви допълнителни разходи, график за профилактика или времеемки процедури. Например, филтърът не работи със захранване. Тази особеност улеснява както процесът на монтаж, така и поддръжката му през целия период на експлоатация. Не се налага предвиждане на бюджет за закупуване на батерии, заплащане на разходи за ток или друг тип захранване. 

Медиагон не използва и консумативи, като химикали, соли и т. н. Това предимство не само спомага за спестяване на разходи и време, но и допринася за опазване на природата, защото не се отделят замърсяващи вещества. 

Медиагон не е магнит и не се премества от мястото си в продължение на години. Основната поддръжка на иновативният уред за пречистване на чешмяна вода от варовик се изразява в почистване външно с кърпа ако е нужно. 

Медиагон е най-ефективното решение за справяне с отлагания от котлен камък, защото действа едновременно за профилактика и за разграждане на стари отлагания. Уредът подобрява структурата на водата, пречиства я по 100% екологичен начин и предпазва по косвен начин тръбите от колонизиране на опасната бактерия Легионела, която се среща в среда с ръжда и котлен камък.

Медиагон система за пречистване на чешмяна вода варовита притежава сертификати от независимата немска агенция TUV. Монтира се изключително лесно, поддържа се без допълнителни разходи, с минимални усилия и работи ефективно в индустриални фабрики, жилищни комплекси и хотели, болници и училища, ферми, оранжерии, апартаменти, хижи и други.               

Технически характеристики на система за пречистване на варовита чешмяна вода Медиагон:

За монтаж на стоманена тръба разполагаме с уреди с диаметър на отвора - 1/2 цола, 3/4 цола, 1 цол, 1 цол и 1/4, 1 цол и 1/2, 2 цола
При медни, различни видове пластмасови тръби, Иноксови тръби съответно с диаметър на отвора - 15 мм, 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 25 мм, 26 мм, 28 мм, 32 мм, 33 мм, 35 мм, 40 мм, 42 мм, 50 мм, 54 мм и 63 мм

Внимание! Отворите на Медиагон система за пречистване на чешмяна варовита вода в детски градини и училища се произвеждат с отклонение +/- 0,02 мм. Задължително е да изберете устройство в точния размер за вашата тръба. В противен случай ефекта от уреда силно може да намалее или да се образува корозия на мястото на инсталиране. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив