МЕНЮ
КОШНИЦА

Уред против натрупване на котлен камък за дома оранжерии и земеделски площи Медиагон

Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи Медиагон
Уред против натрупване на котлен камък за дома оранжерии и земеделски площи Медиагон
0.00 лв.
 • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
 • Код: M000001
Купи

Осигурете най-добрата вода за оранжерийното производство като монтирате ефективен иновативен уред против натрупване на котлен камък, който подобрява структурата й още преди да е достигнала до растенията. 

Медиагон е нов впечатляващ продукт на пазара създаден и патентован от реномирана Швейцарска компания. Уредът против натрупване на котлен камък за дома, оранжерии и земеделски поливни системи е разработен с основната идея да осигури ефективно пречистване на водата от варовик по екологично чист начин, достъпен за всеки.

Специалното предимство на Медиагон уред с/у натрупване на котлен камък се дължи на иновативната технология, с която водата се пречиства по физичен метод чрез статични полета. Въздействието на уреда срещу натрупване на котлен камък се изразява в образуване на тънък защитен слой в тръбите, който не позволява натрупване на варовик и ръжда. Медиагон се използва и за справяне с вече натрупаните отлагания от котлен камук. Действието на статичните полета преобразува натрупванията в мек фин остатък, който не се натрупва и лесно се почиства.

За разлика от традиционните филтри използвани за омекотяване на водата, Медиагон действа по 100% екологичен начин без добавяне на химикали или използване на магнити (Медиагон не е магнит). Водата запазва ценния си минерален състав непокътнат, включително важни минерали, като магнезий и калций. Пречистената вода за оранжериите и земеделските площи е пълноценна и качествена. 

Уредът против натрупване на котлен камък е подходящ за различни по мащаб обекти. Препоръчва се за пречистване на водата в оранжерии, при поливни системи за големи земеделски площи, перфектен е за жилища и офиси, но е също толкова ефективен и за справяне с отлаганията от котлен камък за обекти, като големи фабрики и заводи, ферми, конни бази, поливни системи за стадиони, голф игрища, паркове, болници, детски градини, училища и други. 

Натрупаният варовик и котлен камък силно намалява ефективността на електроуредите, водопроводната мрежа и постепенно може да предизвика скъпоструващи повреди. Швейцарският уред против натрупване на котлен камък и ръжда Медиагон спира това вредно действие на твърдата варовита вода. По този начин удължава живота на електро уредите и спестява разходи за ремонт и подмяна. 

Сред страхотните предимства на иновативният уред против натрупване на варовик и котлен камък Медиагон е витализирането на водата. 

Началната форма на прясната планинска вода е чиста и витализирана и се усвоява пълноценно от организмите. Преминаването на водата през водопреносната мрежа оставя множество отпечатъци в нейната клетъчна структура и намалява полезността й. Промишлените филтри и веществата, които се добавят във водата в пречиствателните станции я правят безопасна за консумиране, но отнемат от силата й и полезните й качества. 

Швейцарската система за пречистване на варовита вода Медиагон има уникалната способност да подобри клетъчната структура на водата като я витализира. Естествената й структура на „жива“ вода се усвоява най-добре от организмите. Използването на жива вода в оранжериите ще ви спести средства и главоболия по справяне с проблемите от котления камък и ще осигури най-добрата вода за растежа на отглежданите култури. 

Сред основните предимства на Медиагон уред против натрупване на котлен камък е лесният монтаж.  
Уредът е малък и компактен и се състои от две части образуващи отвор с размер съотвтстващ на диаметъра на тръбата в/у която ще се монтира. 

Тук е мястото да споменем тръбите, които са подходящи за инсталиране на Медиагон. Монтаж може да извършите с успех върху метални тръби, в това число: медни, чугунени, от неръждаема стомана, стоманени, иноксови, месингови, поцинковани и други. Монтира се и върху различни видове пластмасови тръби, например полиетиленови PE, полипропиленови РР, PVC и други. 
Модерният уред против натрупване на котлен камък за оранжерии и земеделски площи работи с успех при тръби за топла вода и с тръби за студена. Монтира се върху вертикални и хоризонтални тръби стига да са изпълнени условията за избор на място за монтаж определени от производителя. Изберете тръба с поне 16 см дължина. Важно е тръбата да отстои на поне 3 см от стена. Няма нужда да се съобразявате с разположението на водомера. Благодарение на уникалното действие на уреда по физичен метод, не е нужно да предвиждате достъп до захранване в електрическата система. 

След  като изберете подходящо място, почистете щателно тръбата с помощта на шкурка и кърпа. Важно е да се отстранят замърсявания, остатъци от боя и влага. Гресирайте мястото обилно и поставете тялото на Медиагон върху тръбата така, че да влезне в отворите. Не се пробива или залепя. Закрепя се с помощта на специални винтове. След филтъра трябва да има прав участък с дължина 5 – 20 см (незадължително условие). Статичните полета започват да работят веднага. Образува се защитен слой, който предпазва тръбите от натрупване на котлен камък и ръжда. Тъй като уредът не работи с магнити, не съществува риск от натрупване на железни частици, които биха наложили преместването му през определено време. 

Медиагон е най-лесният за поддръжка ефективен уред против натрупване на котлен камък, който ще използвате. Ако търсите дълготрайно решение, което ще работи самостоятелно без да се налага да го обновявате, разглобявате и т. н., то Медиагон е перфектният уред за вас. Производителят осигурява 10 години гаранция.

Поддръжката на Медиагон е нищожна. Не се налага да набавяте консумативи, като соли, батерии и т. н. Уредът може да работи на едно и също място през целия период на експлоатация. Поддръжката изисква избърсване на прах и мръсотия с кърпа от време на време. 

Медиагон се предлага в различни варианти съответстващи на диаметъра на тръбите и на нуждите на самите обекти. 
Не се колебайте да си набавите иновативния уред против котлен камък за дома, офиса, градината и оранжерията. Ползите се усещат веднага, а големите предимства ще усещате години наред като забравите за предизвикателствата и проблемите свързани с варовитата вода. 

Кои са основните предимства на Медиагон?

 • Осигурява 100% екологично чист метод за физично пречистване на водата от варовик. Напълно безопасен е за околната среда и всички организми. 
 • Използва иновативна технология със статични полета, която преобразува котленият камък във фин мек остатък. 
 • Използва се за превенция на образуване на ръжда и котлен  камък. Създава тънък защитен слой, който не позволява натрупване на варовик. 
 • Запазва пълноценният минерален състав на водата и подобрява структурата й. Не предизвиква извличане на минерали, като калций и магнезий от водата. 
 • Има способността витализира водата. Структурата й се доближава до свежа прясна вода извираща в планината, която има най-голяма полза за организмите.
 • Медиагон спира образуването на котлен камък и ръжда, като по този начин косвено намалява риска от колонизиране на бактерията Легионела.
 • Подходящ е за много различни видове тръби. Монтира се върху метални и пластмасови тръби. 
 • Работи ефективно с топла и студена вода.
 • Монтира се върху вертикални и хоризонтални тръби.
 • Медиагон е най-лесният уред против натрупване на котлен камък за инсталиране. Важно е да се избере най-подходящото място за монтаж и най-подходящият модел уред за цолажа на тръбата.
 • Не изисква поддръжка и не се нуждае от преместване.
 • Уредът не използва консумативи или захранване. Работи със статични полета.
 • Получавате 10 години гаранция.
 • Качествата на Медиагон се признават и използват от все по-голям брой доволни потребители. 
 • Независимата немска агенция TUV дава сертификат за качество на уникалния уред против натрупване на котлен камък.

Технически характеристики на Медиагон за пречистване на варовита вода:

За стоманена тръба предлагаме уреди за тръби с диаметър - 1/2 цола, 3/4 цола, 1 цол, 1 цол и 1/4, 1 цол и 1/2, 2 цола

За медни тръби, различни видове пластмасови тръби, иноксови тръби - 15 мм, 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 25 мм, 26 мм, 28 мм, 32 мм, 33 мм, 35 мм, 40 мм, 42 мм, 50 мм, 54 мм и 63 мм

Предлагаме и модели по поръчка. За повече информация и избор на правилният за вас уред против образуване на котлен камък се свържете с нашите консултанти.

Внимание! Отворите се произвеждат с отклонение +/- 0,02 мм. Задължително е да изберете устройство в точния размер за вашата тръба. В противен случай ефекта от уреда силно може да намалее или да се образува корозия на мястото на инсталиране. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив