МЕНЮ
КОШНИЦА

Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)

Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
Инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон (Mediagon)
0.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: M000001
Купи

Болниците използват големи количества вода, за това нейното качеството има голямо значение за здравето на пациентите и екипите, както и за поддържане на перфектна чистота и ефективна грижа за изправността на оборудването. 

Отлаганията от варовик и котлен камък се образуват навсякъде където тече твърда вода – от тръбите до уредите работещи с вода. Проблемите предизвикани от котленият камък не могат да се предвидят. Най-незначителните ефекти на наслагванията от варовик са упоритите петна по батерии, мивки, плотове, плочки, подове и захабявания.

Проблемите обаче могат да бъдат и значително по-големи, като повреда в оборудване, спално бельо, запушвания, повреди в оборудване и т. н. 
Съдържанието на големи количества варовик във водата винаги създава условия за скъпоструващи проблеми. Нуждата от ефективно и достъпно решение за справяне с твърдата вода мотивират представяне на разнообразни продукти за омекотяване на водата, които варират по ефективност, достъпност и цена. 

Севън Сийдс и Semenata bg представят Медиагон инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории. Медиагон използва уникална технология, с която се осигуряват ефективни резултати без неблагоприятни ефекти. 

Патентованата технология на инсталацията за пречистване на варовика във водата използва статични полета, които въздействат по физичен метод. След монтиране на уреда за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории Медиагон се образува тънък защитен слой в самите тръби, който не позволява образуване на наслагвания от варовик, ръжда и отлагане на котлен камък. 

Технологията, вложена в Медиагон инсталация за пречистване на вода от варовик притежава редица уникални качества, които осигуряват големи ползи за потребителите в продължение на години. 

Сред предимствата на този уред против натрупване на котлен камък се включва неговата способност да разгражда и вече натрупани стари наслагвания, за които може би дори нямате идея. Това качество на Медиагон е особено полезно за обекти с голяма водопреносна мрежа и многобройни уреди използващи вода, като болници и клинични лаборатории. 

Швейцарската инсталация за пречистване на вода от варовик не се нуждае от допълнителни вещества, химикали, смоли, соли, приставки или аксесоари, за да осигури надеждна защита срещу варовика и всички негативи, които създава. 

Физичният процес за пречистване на варовита вода е 100% екологичен. Не се отделят вещества, което осигурява напълно безопасна среда за организмите. Медиагон не работи чрез привличане и извличане на ценни минерали, като магнезий и калций. 

Благодарение на това качество на инсталацията, пречистената вода не е лишена от своя ценен минерален запас. Разградените стари наслагвания варовик и котлен камък се превръщат в мек фин остатък. Той се отделя чрез водата във формата на фин прах, който лесно може да се премахне дори само с кърпа. Не се налага на агресивни и специализирани препарати с/у котлен камък. 

Ефективното предпазване от образуване на варовикови отлагания удължава живота на електроуреди като перални, съдомиялни, бойлери и др., спестява разходи за ремонти и подмяна. 

Пречистената от варовик вода с Медиагон притежава и още едно качество - тя е витализирана. Изворната вода във високопланинските извори е сред най-полезните за здравето на човек, защото е именно витализирана. Тя се абсорбира от организма по-лесно без да отнема от него енергия. 

Водопреносната мрежа и филтрирането на водата с индустриални филтри, пречиствателни станции, както и добавянето на различни вещества променят структурата на водата, докато тя пристигне до нашите чешми. 

Човешкият организъм има способността сам да витализира водата след изпиване, за да получи оптимални ползи от нея, но процесът отнема сила и енергия. Колко по-лесно би било ако е възможно да получаваме качествена вода с характеристиките на „жива“ природна вода директно от мивките и душовете. 

Медиагон осигурява точно това. Уникалната технология на швейцарската инсталация  за пречистване на вода от варовик има способността да витализира водата като подобрява нейната клетъчна структура. Резултатът е вода със страхотни качества на току що извираща от чист планински извор. Няма съмнение, че живата вода е най-добрия избор за пациенти в болници, които страдат от заболявания или се възстановяват след боледуване. 

Едно от най-силните предимства на Медиагон инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории е неговата достъпност и универсална употреба. 

Медиагон е подходяща инсталация за частни потребители за монтиране в къщи, апартаменти, вили и т. н. уредът не е лукс, а решение, което ефективно ще се справя с варовика в продължение на много години. 

Какви са условията и стъпките за монтиране на Медиагон инсталация за пречистване на варовита вода в болници и лаборатории?

Условията за инсталиране на инсталацията са изключително гъвкави, за да позволят по-широко използване на уникалният продукт в различни случаи. Монтира се върху голямо разнообразие от тръби. Например, може да се инсталира върху метални тръби, в това число, иноксови, медни, месингови, чугунени, стоманени, от неръждаема стомана и други. Пластмасовите тръби също присъстват в списъка с подходящи тръби за Медиагон – ПВЦ, полиетилен, полипропилен и други. 

Инсталацията за пречистване на варовик от водата се състои от две тела, в които е разположен отвор. Той трябва да съответства на диаметъра на тръбата, за да се монтира успешно. Медиагон система за пречистване на чешмяна вода варовита не се влияе от температурата. Монтира се върху тръби за топла и студена вода според конкретните условия и предпочитания. Не се налага да се предвижда лесен достъп до уреда, защото на практика не се нуждае от поддръжка. 

Медиагон може да се инсталира вертикално или хоризонтално с еднаква ефективност на действието му. Винаги трябва да се следват препоръките и стъпките за монтаж от производителя. Медиагон се монтира върху тръба с дължина поне 16 см. Предвижда се да останат поне 5-20 см прав участък от тръбата след поставянето на тялото на уреда (не задължително условие). 

Тръбата трябва да е разположена на поне 3 см от стена. Стъпките по инсталиране започват със старателно почистване на повърхността на тръбата от прах, боя и мръсотия. 
В целия процес на монтаж не се налага да се използват специални инструменти или умения. Стъпките не включват дейности, като рязане на тръби, пробиване, разглобяване и лепене. Инсталирането цели да се постигне плътно и стабилно закрепяне на Медиагон към тръбата. Почистването се извършва с шкурка и кърпа. Тръбата се гресира обилно. Телата на Медиагон се поставят така, че отворите да съвпаднат с тръбата и да създадат плътен контакт с повърхността й. Използват се специални винтове за захващане на уреда. С тази стъпка се завършва монтажа и Медиагон вече действа със своите статични полета.

Поддръжката на швейцарската инсталация за пречистване на вода от варовик в болници и лаборатории е изключително лесна и не изисква никакви допълнителни разходи за разлика от повечето подобни продукти на пазара. 

Медиагон работи без захранване и батерии. Монтирането му няма да се отрази по никакъв начин на сметката за ток и не се налага да се предвижда бюджет за батерии.

Инсталацията срещу варовик във водата не работи и с консумативи, като соли, химикали, смоли и други видове вещества. Поддръжката се улеснява откъм време и средства, защото не се нуждае от подмяна на консумативи. 

Друга важно особеност на Медиагон инсталацията запречистване на варовита вода е, че не се налага да се премества от мястото, на което е монтирана. Филтри с магнити обикновено се местят през определено време, защото привличат железни частици и създават условия за натрупвания и запушвания. Медиагон не е магнит и не отнема важни минерали така, че може да остане на мястото си през целия период на експлоатация. Системата се предлага с 10 годишна гаранция. 

Поддръжката на Медиагон система за пречистване на вода от варовик в лаборатории и болници включва механично забърсване от прах и замърсяване с кърпа при нужда. Не се предвижда уредът да се демонтира и почиства основно. 

Качествата на Медиагон са официално признати и сертифицирани от немската агенция TUV. 

Технически особености на инсталация за пречистване на вода от варовик за болници и лаборатории:

Поръчате устройства за стоманени тръби с размери  - 1/2 цола, 3/4 цола, 1 цол, 1 цол и 1/4, 1 цол и 1/2, 2 цола

За медни, пластмасови тръби, иноксови тръби - 15 мм, 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 25 мм, 26 мм, 28 мм, 32 мм, 33 мм, 35 мм, 40 мм, 42 мм, 50 мм, 54 мм и 63 мм

Може да поръчате и устройство по поръчка. За повече информация и избор на подходящо устройство се свържете с нашите консултанти.

Внимание! Отворите на Медиагон система за пречистване на вода от варовик се произвеждат с отклонение +/- 0,02 мм. Задължително е да изберете устройство в точния размер за вашата тръба. В противен случай ефекта от уреда силно може да намалее или да се образува корозия на мястото на инсталиране. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив