МЕНЮ
КОШНИЦА

Медиагон пречистване на вода варовита в къща

Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
Медиагон пречистване на вода варовита в къща
0.00 лв.
 • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
 • Код: M000001
Купи

Възползвайте се от новите технологии за да решите един от най-неприятните проблеми в ежедневието – упоритият котлен камък. Водата е източник на живот. Качеството на водата има значение за ползите от нея. Варовитата вода например създава условия за отлагане на варовик, който намалява ефективността на електроуредите и създава риск от повреди. 

Кои са най-добрите решения за подобряване на качеството на водата, които са лесни за прилагане и достъпни дори за частни потребители?

Швейцарската компания Mediagon е разработила уникален уред, притежаващ завиден набор от качества, които ще ви помогнат да се справите с твърдата вода в дълготраен план с минимални усилия. Уредът Медиагон за пречистване на вода варовита в къща действа с иновативна патентована технология разработена за 100% екологично и ефективно действие в/у варовика във водата. 

Медиагон действа чрез специални статични полета, които превръщат варовика във водата в мек и фин остатък. По този начин се спира образуването на отлагания от котлен камък и ръжда.
Тук е мястото да отбележим, че пречистването на водата се случва без да се предизвиква извличане на минерали, като калций и магнезий, минералния състав на водата остава непроменен. 
Медиагон за пречистване на вода варовита в къща образува тънък слой по вътрешната повърхност на тръбите, който ефективно ги предпазва от натрупване на варовик и ръжда. Медиагон действа и върху вече съществуващите наслагвания от котлен камък, като постепенно ги разгражда и превръща в мек остатък. 

Методът за пречистване на вода варовита чрез Медиагон не изисква консумативи, електричество и батерии. Уреда действа изцяло физично, малък и компактен е, лесно се инсталира. Монтажът е в/у тръбите и уреда няма физически досег с водата.

Котленият камък често причинява повреди в електроуреди работещи с вода, в това число, бойлери, перални, съдомиялни, бебешки стерилизатори и електрически кани. Колкото по-дълго са изложени на варовита вода, толкова по-голям риск има от възникване на проблем. Отлаганията намаляват ефективността на работа на уредите и могат да предизвикат увеличаване на сметките за електричество. Медиагон уред против натрупване на котлен камък помага във всички тези направления. С монтирането му ще си осигурите над 10 години ефективно предпазване от образуване на нови наслагвания и ще се погрижите за стари натрупвания от котлен камък. 

Качеството на водата е от изключително голямо значение за домакинствата. 

Едно от интересите качества на Медиагон пречистване на варовита вода за къще е, че той въздейства на клетъчната структурана водата и я възвръща до автентичната й чиста структура недокосната от човешкото влияние. 

Свежата планинска изворна вода притежава специфична клетъчна структура и не рядко се нарича още „витализирана“. Тя притежава най-големи ползи за човешкия организъм, защото се усвоява от човешкото тяло без разход на енергия. 

Водата от водопровода носи отпечатъците от дългия път от планинските извори до мивките и душовете. Всеки досег с вещества, филтри и системи променя структурата й. Тялото на човек може само да витализира водата, която попада в него, но това става чрез загуба на не малко енергия. 
Медиагон уред за пречистване на варовита вода ви осигурява витализирана вода, която има клетъчна структура подобна на тази на живата вода в природата, чиста, свежа и прясна. 
Медиагон пречистване на вода варовита за къща се състои от две основни части. В тях ще забележите отвор, който съответства на диаметъра на тръбата в/у която ще го монтирате. 

Медиагон уред против котлен камък и ръжда в къща е подходящ за монтиране както в апартаменти, вили, малки и големи къщи, хижи, така и в обекти с голямо потребление на вода - заводи, фабрики, жилищни комплекси, ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ и др. 

Уредът за пречистване на вода варовита в къща е съвместим с много различни видове тръби. Металните включват: стоманени, от неръждаема стомана, чугунени, медни, месингови, иноксови и други. Пластмасови тръби също се използват перфектно с уреда за пречистване на варовик от вода – полипропиленови, полиетиленови, ПВЦ и други. 

Медиагон не се влияе от температурата или разположението в пространството. Работи с тръби за топла и студена вода. Може да се монтира вертикално и хоризонтално в зависимост от обстоятелствата. Инсталирането се случва в няколко лесни стъпки с минимална подготовка и усилия. Не е нужно да се подготвяте със специално оборудване или умения. Преценя се най-оптималното място за инсталиране. Тръбата трябва да е с дължина минимум 16 см, разположена на мин. 3 см от стената. Добре е да има прав участък след Медиагон с дължина 5 – 20 см след, но това не е задължително условие.

Подготете тръбата като почистите старателно повърхността. Процесът по монтаж не включва разбиване, пробиване, рязане на тръби, лепене и т. н. С помощта на шкурка се отстраняват остатъци от боя и прах, а с кърпа се попива налична влага. Мястото за монтаж се гресира обилно. С тази дейност завършва подготовката и Медиагон е готов за закрепяне. Тялото му се поставя така, че да прилепне плътно към повърхността на тръбата. Трябва да се закрепи стабилно с помощта на винтове. 
Уредът за пречистване на вода за къща започва да работи веднага. Не се нуждае от захранване. Работи с гаранция за качество от 10 години, което означава, че години няма да се притеснявате, че би увеличил разходите за електричество или да си напомняте да сменяте батерии. 

Поддръжката на Медиагон не включва никакво боравене с консумативи и резервни части. 
Откъм финансова гледна точка разходите по Медиагон завършват със закупуването му. Откъм време и усилия уредът за пречистване на вода варовита в къща също печели пред конкурентни продукти. 

Основната поддръжка се състои в почистване на Медиагон от замърсяване и прах. За тази цел не е нужно да се демонтира или разглабя. Конкурентните филтри за за пречистване на варовита вода, които използват магнити изискват повече поддръжка, защото трябва да се демонтират и монтират отново на друго място поради рискът от натрупване на железни частици.

Най-важните предимства на Медиагон пречистване на вода от варовик в къща.

 • Пречиства варовитата вода ефективно и дълготрайно благодарениена уникална иновативна технология със статични полета. Въздействието на водата е по физичен метод, който е 100% природосъобразен и не носи никакви рискове за здравето на организмите и не замърсява околната среда. 
 • Медиагон предпазва от нови отлагания от котлен камък и ръжда, справя се успешно със стари отлагания. Преобразува ги в безвреден фин остатък, който не се натрупва и се почиства с лекота.
 • Медиагон за пречистване на вода варовита в къща не отнема от минералният състав на водата и не го променя. 
 • Водата се витализира. Структурата й се подобрява и доближава до тази на изворните води.
 • Медиагон е съвместим със завидно разнообразие от видове тръби. Работи перфектно с метални тръби, пластмасови тръби и други.
 • Процесът по монтаж е много лесен. Не изисква специализирани умения, знания и техника. Стъпките са лесни за следване и не отнемат дълго време.
 • Уредът е малък и компактен, няма нужда от големи пространства. 
 • Използва се успешно с тръби за студена и топла вода.
 • Монтира се вертикално или хоризонтално в зависимост от условията и предпочитанията.
 • Швейцарският уред за пречистване на вода от варовик на практика не изисква грижи. Не се налага да се подменят консумативи или да се използва захранване. 
 • Чрез спиране на образуването на котлен камък и ръжда във водопровода се намалява риска от колонизиране на бактерията Легионела.
 • Удължава периода на експлоатация на електроуреди работещи с вода.
 • Има 10 години гаранция за качество от производителя

Технически характеристики на уреда Медиагон за пречистване на вода в къща от котлен камък и ръжда:

За стоманени тръби може да поръчате на добра цена уред с отвор за тръби - 1/2 цола, 3/4 цола, 1 цол, 1 цол и 1/4, 1 цол и 1/2, 2 цола

При медни, различни видове пластмасови тръби, иноксови тръби съответно с диаметър на отвора - 15 мм, 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 25 мм, 26 мм, 28 мм, 32 мм, 33 мм, 35 мм, 40 мм, 42 мм, 50 мм, 54 мм и 63 мм

Внимание! Отворите на Медиагон за пречистване на варовита вода в къща се произвеждат с отклонение +/- 0,02 мм. Задължително е да изберете устройство в точния размер за вашата тръба. В противен случай ефекта от уреда силно може да намалее или да се образува корозия на мястото на инсталиране. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив