МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсален течен тор Биопон за подхранване на всякакви цветя и растения

Универсален течен тор Биопон за подхранване на всякакви цветя и растения - Торове за цветя с отлична цена: 2.97 лв.
Универсален течен тор Биопон за подхранване на всякакви цветя и растения
4.19 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0008

Опции

Купи
  • Разфасовка: BIOPON универсален течен тор се предлага в разфасовка от 250 мл. Една опаковка Ви е достатъчна да направите работен разтвор от 30 до 38 л, с който да наторите растенията.
  • Продължителност на действие: Действието на минерален тор BIOPON върху растенията продължава от 1 до 2 седмици.
  • Приложение и дозировка: BIOPON течен тор е универсален препарат, който е подходящ за прилагане върху стайни, балконски и градински растения. Имате нужда от 10 мл от универсалния тор BIOPON, който да разтворите в 1,2 или 1,5 литра вода. След това сте готови да наторявате растенията си. От пролетта до есента, подхранвайте растенията на всеки 7-14 дена, през зимата е препоръчително да го правите един път в месеца. 
  • Съдържание: Този течен тор съдържа в балансирани пропорции следните химични  елементи: - Общ азот (N) - 6%, Фосфорен пентаоксид (Р2О5)  - 3, 5% и Калиев оксид (К2О) - 5,5%. В състава му се откриват още и водоразтворимите xранителни микроелементи - Бор (В) - 0.02%, Мед (Сu)* -0.002%, Желязо (Fe)* - 0.02%, Манган (Мn)* - 0.015%, Молибден (Мо) - 0.002% и Цинк (Zn)* - 0.015%.

В нашия онлайн магазин може да откриете BIOPON универсален течен тор – препарат, с който ще подхраните растенията си в дома, на балкона и в градината.

Минерален и мултифункционален, този тор е Вашият най-добър помощник за качествено наторяване и пълноценно развитие на растенията.

Резултатите, които получавате след като редовно наторявате стайните си растения, като амарилис, циклама, азалия, юка и други са невероятни и силно търсени. Същото важи и за балконските видове, като мушкато, петуния и градинскитеАнгелония, Бегония, Фуксия и много други.

Съдържащата се балансирана дозировка на химичните елементи Азот (N), Фосфор (P) и Калий (K) осигурява добрия растеж и цъфтеж на цветенцата.

За да започнете подхранването на растенията си, първо трябва добре да разклатите препарата. След това да разтворите 10 мл от тора в 1,2 или 1,5 литра вода. Щом разтворчето Ви е готово, можете да започнете да торите растенията си. 

От пролетта до есента е препоръчително да ги подхранвате на всеки 7-14 дена.

През зимата един път месечно е достатъчно.

Важно е да внимавате и да не превишите препоръчителната доза тор, защото това може да доведе до сериозно увреждане на растенията, като заболяване и дори унищожаване

Начините за наторяване с многокомпонентният тор са два: чрез поливане на цветята или чрез пръскане с пулверизатор по листата, наречено още листно торене.

Най-подходящото време, в което да подхраните растенията си е през тяхната активна вегетация. Това е периодът от около месец февруари до август. 

За по-голяма сигурност, пазете препарата далеч от деца и при случайно поглъщане, не се колебайте, а веднага потърсете медицинска помощ.

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив