МЕНЮ
КОШНИЦА

Течна тор за орхидеи 0,5 л от Биопон - отличен ефект при цъфтеж и фаза на растеж

Течна тор за орхидеи 0,5 л от Биопон - отличен ефект при цъфтеж и фаза на растеж - Торове за цветя с отлична цена: 4.86 лв.
Течна тор за орхидеи 0,5 л от Биопон - отличен ефект при цъфтеж и фаза на растеж
5.79 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0019

Опции

Купи
  • Разфасовка: Биопон течна тор за орхидеи, предназначен специално за добрата грижа на орхидеите се предлага в разфасовката от 0,5 литра.
  • Продължителност на действие: С едно наторяване, без значение дали чрез поливане на орхидеята или листно подхранване, торът действа около седмица. 
  • Приложение и дозировка: Приложението на течната тор за орхидеи върху всякакви сортове - Ванда, Фаленопсис, Катлея, Венерина пантофка, Цимбидиум и мн. др.. В месеците от пролетта до есента, трябва да я наторявате на всеки 7 дена, а през зимата – 1 път в месеца. За подхранването на цветето, имате нужда от работен разтвор, който се съставя от 0,5 капачка тор разтворена в 1 литър вода. Разклатете добре преди употреба на препарата. Не превишавайте указаната доза тор. 
  • Съдържание: В течния тор Биопон за орхидеи се съдържат следните химични елементи - Общ азот (N) - 6%, Фосфорен пентаоксид (Р2О5) - 4%, Калиев оксид (К2О) - 5% и водоразтворими xранителни микроелементи: Бор (В) - 0.01%, Мед (Сu)* -0.002%, Желязо (Fe)* - 0.02%, Манган (Мn)* - 0.01%, Молибден (Мо) - 0.001% и Цинк (Zn)* - 0.002%. Подходящата дозировка на химичния елемент Калий играе ключова роля за добрата грижа на орхидеите. 

Представяме Ви течен тор за орхидеи за цъфтеж и растеж от Биопон, който има специалното предназначение да подхрани така наричаната „кралица на красотата“ сред цветята, а именно орхидеята. 

Орхидеята е считана за едно от най-красивите, ако не й най-красивото цвете. Тя определено впечатлява с богатите си палитри, които са във всякакви вълшебни нюанси. Една такава красота може да добави истински разкош във всяка стая или помещение, в което се отглежда. 

За да си позволите лукса да им се радвате и любувате целогодишно, ние Ви предлагаме лесно и достъпно решение - течния тор от Биопон за орхидеи. С него, Вие ще подхраните цветята си качествено, като това ще им позволи да цъфтят многократно през цялата година. 

В състава на наторяващата субстанция се съдържа химичния елемент Калий (K), който е в перфектната дозировка, за да се погрижи за орхидеята пълноценно

За да започнете с подхранването, трябва да разтворите 0,5 капачка течна тор за орхидея в 1 литър вода и сте готови с работния си разтвор. За най-добри и желани резултати, от пролетта до есента, наторявайте орхидеята си на всеки 7 дена. Когато дойде зимата, един път в месеца е предостатъчно

Важно е да спазвате препоръчителната доза тор, защото ако я превишите, може да разболеете и дори да унищожите орхидеята

Имате два начина, по които може да подхраните цветята с течния тор от Биопин чрез поливане или пръскане, наречено още листно подхранване

Преди да започнете наторяването, трябва да разклатите добре препарата.

При случайно поглъщане на някакво количество от наторяващата субстанция, незабавно потърсете спешна медицинска помощ.

Дръжте възможно най-далеч от всякакъв допир до деца. 

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив