МЕНЮ
КОШНИЦА

Течен тор за орхидеи Лактофол за мощен и продължителен цъфтеж 250 мл

Течен тор за орхидеи Лактофол за мощен и продължителен цъфтеж 250 мл - Торове за цветя с отлична цена: 3.49 лв.
Течен тор за орхидеи Лактофол за мощен и продължителен цъфтеж 250 мл
3.99 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0092

Опции

Купи
  • Разфасовка: Разфасовката на специализираният течен тор за орхидеи на Лактофол за цъфтеж е 250 мл. Тази опаковка се равнява на 25 литра готов разтвор.
  • Приложение и дозировка: Приложението на течния тор за цъфтеж на орхидеите от фирма Лактофол е върху орхидеи, азалии, хортензии, камелии, рододендрони и много други растения, изизскващи по-кисела почва. Препоръчително е наторяването с течните торове за орхидея да се случва всяка седмица през време на цъфтеж на цветето.
  • Съдържание: В специализирания тор течен на Лактофол за орхидеи цъфтеж се съдържат Азот (N) 4,0%, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) 5,0%, Калиев оксид (K2O) 6,0%, Бор (В), Мед (Cu), Желязо (Fe) хелатизирано, Mанган (Mn), Mолибден (Mo) и Цинк (Zn).

Представяме Ви специализиран тор течен за цъфтеж на орхидеи. Изключително важно е, когато отглеждате орхидеи и целта Ви е да получите здрави цветя с развити и богати цветове, да изберете тор, който е специализиран и високо качествен. Ние сме добре запознати с този факт и точно заради това Ви предлагаме винаги най-доброто, а именно такъв е торът за цъфтеж на орхидеи, производство на фирмата Лактофол, който може да откриете в нашия онлайн магазин. 

Специализираният тор, насочен към интензивния цъфтеж на орхидеите е балансирана храна за Вашите цветя. Една от основните причини са хранителните вещества, които се откриват в съдържанието на торът, а именно фосфорът и калият. Високото им количество е главната предпоставка за обилния цъфтеж на орхидеите, азалиите, хортензиите и другите такива цветя. 

Резултатите, на които ще станете свидетели, след като наторявате редовно със специализираният тор за цъфтеж от Лактофол са няколко. 

Първо, Вашите орхидеики ще се развиват в добър хабитус. Важна предпоставка за техния здрав растеж, както и за дългия и обилен цъфтеж на цветчетата – друг търсен резултат.  

Наторявайки цветята с този специализиран тор, Вие ще засилите резистентността им, като ги направите много по-устойчиви на болести и зарази, които биват често срещани и имат неприятно въздействие. 

За да наторите Вашите цветя, Вие се нуждаете от работен разтвор, който спокойно може да създадете в домашни условия. 

Единственото, което трябва да направите е да разтворите една капачка от специализирания тор за цъфтеж в 1,5 литър вода и сте готови да наторите от 8 до 10 средно големи саксии

При наторяване на орхидеите, азалиите, камелиите и други през месеците март- октомври, подхранването с работния разтвор трябва да се случва на всеки 7 дена. А през месеците от ноември до февруари, това подхранване трябва да се случва на всеки 14 дена

След като сте торили Вашите цветчета със специализирания тор за цъфтеж по време на техният растеж, когато те започнат да прецъфтяват, преминете към специализираният тор за растеж на орхидеи, производство на същата фирма – Лактофол. Може да го откриете в нашия онлайн магазин.

 

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив