МЕНЮ
КОШНИЦА

Течен тор за цветя балконски Биопон (6:5:6 - N:P:K)

Течен тор за цветя балконски Биопон (6:5:6 - N:P:K) - Торове за цветя с отлична цена: 2.97 лв.
Течен тор за цветя балконски Биопон (6:5:6 - N:P:K)
4.19 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0011

Опции

Купи
  • Разфасовка: Можете да откриете минерален течен тор за поддръжка и качествено подхранване на всички видове цветя и балконски растения в разфасовката от 250 мл. С една опаковка може да създадете от 30 до 38 литра работен разтвор.
  • Продължителност на действие: След поливане или листно подхранване с многокомпонентния тор, той действа от 5 до 10 дена върху цветчетата.
  • Приложение и дозировка: Този тор е специално предназначен, за да подхрани всички видове балконски растения, както и всички растения, които се отглеждат на терасата. Трябва да разтворите 10 мл от тора в 1,2/1,5 литър вода и да наторявате растенията си на всеки от 5 до 10 дена. Подходящото време за това е периода от пролетта до есента. Не превишавайте посочената доза тор! Разклатете препарата преди употреба.
  • Съдържание: В състава на Биопон течен тор за всякакви балконски растения се съдържат елементите: Общ азот (N) - 6%, Фосфорен пентаоксид (Р2О5) - 5%, Калиев оксид (К2О) - 6%, Бор (В) - 0.02%, Мед (Сu)* - 0.002%, Желязо (Fe)* - 0.02%, Манган (Мn)* - 0.015%, Молибден (Мо) - 0.002% и Цинк (Zn)* - 0.015%. Съдържанието на Азот (N) увеличава срока на действие на препарата, а Калия (K) подпомага буйния растеж на растенията.

Представяме Ви от фирмата Биопон за течен тор за балконски растения и цветя. Този подхранител е насочен специално към подхранването на всички видове балконски растения, както и на всички растения, които могат да се отглеждат на терасата в саксии или сандъчета.

Главното предназначение на този минерален тор за балконски цветя е да подпомогне и насърчи правилния растеж и мощния цъфтеж на растенията.

Специално избрания му състав съдържа оптимално количество на елемента Азот (N) под формата на Амид, който оказва положително влияние върху срока на действие на тора, като го удължава. Това е основната причина, поради която не е нужно да торите балконските си растения всекидневно.

Другият елемент, който играе важна роля при тора е химичният елемент Калий ( K). Той спомага и стимулира цъфтежа на цветчетата.

За да започнете наторяването на растенията си, трябва да създадете разтвор. 

Имате нужда от 10 мл течен тор за балконските цветя, или една трета от капачката, които трябва да разтворите в 1,2/1,5 литра вода. Препоръчителното подхранване на балконските растения е на всеки от 5 до 10 дена, през периода от пролетта до есента.

Важно е да не превишавате указаната доза тор, защото ако го направите може да унищожите третираните растения.

Начините на приложение на течния многокомпонентен тор са два – чрез директно поливане или листно подхранване. Действието на препарата върху растенията варира от 5 до 10 дена.

Разклатете мощния подхранител добре преди употреба и пазете строго от допир до деца.

В случай на поглъщане на разтвора, трябва незабавно да потърсите спешна медицинска помощ. 

 

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив