МЕНЮ
КОШНИЦА

Гранулиран есенен тор за иглолистни храсти и дървета 1 кг за предзимно торене

Гранулиран есенен тор за иглолистни храсти и дървета 1 кг за предзимно торене - Торове за храсти и дървета с отлична цена: 7.00 лв.
Гранулиран есенен тор за иглолистни храсти и дървета 1 кг за предзимно торене
9.97 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0042

Опции

Купи
  • Разфасовка: Гранулиран есенен тор за иглолистни дървета и храсти се предлага в опаковка от 1 кг (за до 33 кв.м).
  • Приложение и дозировка: Насочеността на този гранулиран тор за есенно торене е към иглолистните растения. Подходящата дозировка е 30 - 50 гр./м2, която трябва да разпръснете около корените на растението, което искате да третирате. След това, разбърквате гранулите с горния почвен слой и поливате обилно с вода. Това поливане всъщност освобождава нужните вещества и активира действието им незабавно. Периодът, в който това подхранване трябва да се случи е между месеците юли и септември. Не превишавайте посочената доза тор!
  • Съдържание: В състава на Биопон гранулиран тор за есенно подхранване на иглолистни дръвчета и храстите се съдържат следните елементите: Фосфорен пентаоксид (Р2О5) - 8%, ) разтворим в неутрален амониев цитрат и във вода [фосфорен пентаоксид (P2O5) разтворим във вода - 5,6%, фосфорен пентаоксид (P2O5) разтворим в минерални киселини - 2%], водоразтворим Калиев оксид (К2О) - 18%, водоразтворим калциев оксид (СаО) - 2,5%, oбщ магнезиев оксид (MgO) - 4%, водоразтворим cерен триоксид (SO3) - 28%, oбщ бор (B) - 0,01%, oбщо мед (Cu) - 0,01%, общо желязо (Fe) - 1%, oбщ манган (Mn) - 0,1%, oбщ молибден (Mo) - 0,001% и oбщ цинк (Zn) - 0,01%.

След като премине пролетно-летния сезон, растенията имат нужда от ново подхранване, за да си набавят необходимите хранителни вещества за идващите студени месеци.
 
Гранулираният есенен тор от Биопон е един подходящ избор за това подхранване. Неговата насоченост е към есенно-зимното наторяването на иглолистните растения. Може да намерите този висококачествен подхранител в нашия онлайн магазин в разфасовката от 1 кг.
 
Това, което се случва след усиленото подхранване на културите през лятно-пролетния сезон, е че растенията увеличават нуждите си от минерали. Тази нужда води до намаляване на нужните субстанции в почвата и следователно тя отново трябва да бъде снабдена с тях.
 
Есенният тор, предназначен да се грижи за вечнозелените растения е съставен от добър подбор на елементи, които осигуряват на почвата нужните минерали и необходими запаси за есенно-зимния сезон.
 
Липсата на основния елемент Азот (N) в съдържанието на тора, води до намаляване на растежът на растенията, което е необходимо за тях, за да могат да се запазят през зимните месеци. Оптималното количество на другия основен химичен елемент Калий (K) пък осигурява на иглолистните храстчета допълнителна грижа и ги предпазва от измръзване.
 
Тази еднородна гранулирана смес дарява игличките с подходящ цвят и гарантира допълнителната защита на растенията срещу замръзване, като подобрява процеса им на вдървяване през студените месеци.
 
Дозата, от която се нуждаете е 30-50 грама тор на един квадратен метър. Трябва да го посипете равномерно около корените на иглолистните Ви дръвчета и храсти и да разбъркате гранулите с горния слой на почвата. След това да добавите обилно водичка, която ще помогне бързото абсорбиране на гранулирания тор в почвения слой и незабавното активиране на хранителните вещества.
 
За есенно-зимно подхранване, наторявайте вечнозелените растения в периода от юли до септември.
 
Количеството тор, което е посочено трябва да бъде спазвано, защото ако го превишите, може да съсипете растенията си.
 
При употреба на наторяващата субстанция винаги използвайте предпазни ръкавици и дръжте далеч от деца.
Съхранявайте тора в затворен съд на хладно и сухо място.
При случаен контакт с очите, не се бавете, а изплакнете обилно с вода.
Ако погълнете някаква част от гранулираната смес, незабавно потърсете спешна лекарска помощ.
Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив