МЕНЮ
КОШНИЦА

Мощен тор гранулиран за иглолистни дървета и декоративни храсти 800 гр. Вилморин

Мощен тор гранулиран за иглолистни дървета и декоративни храсти 800 гр. Вилморин - Торове за храсти и дървета с отлична цена: 9.99 лв.
Мощен тор гранулиран за иглолистни дървета и декоративни храсти 800 гр. Вилморин
9.99 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0090

Опции

Купи
  • Разфасовка: Разфасовката на гранулирания тор за иглолистни дървета и храсти е 800 гр.
  • Продължителност на действие: Продължителността на действието му е около два месеца. 
  • Приложение и дозировка: Гранулирания тор се използва за наторяване на различни иглолистни и декоративни храсти и дръвчета. При по-младите иглолистни дръвчета, като туята, елхичката, смърча наторяването се извършва през пролетта и есента, а нужната дозировка е 50 гр. тор на растение. При по-старите храсти и дръвчета, подхранването се случва през същите сезони, като нужното количество тор е 100 гр. на борче. Освен върху иглолистни растения, можете да прилагате този гранулиран тор и върху маслини и палмови дръвчета.
  • Съдържание: В гранулирания тор за иглолистни и декоративни растение се съдържат Общ азот Азот (N) 18%, Дифосфорен пентаоксид (P2O5) 5%, Калиев оксид (K2O) 15% и Магнезий (MgO) 2%.

Представяме Ви гранулиран тор, който е изключително подходящ за иглолистни и декоративни храсти и дръвчета. Ако отглеждате туя, ела, смърч или други иглолистни растение и имате желанието да ги поддържате здрави, свежи и зелени, то в нашия онлайн магазин ще откриете правилното решението за това

Гранулираният тор оказва благоприятни действия върху растенията и ги подхранва. Притежава в себе си важния химичен елемент магнезий и е лесно усвоим от растенията, като се абсорбира бързо в почвата. Подходящ е за пролетно и есенно подхранване, като може да го използвате за Вашите иглолистни растения по време на вегетацията им и при засаждането

Едно от най-неприятните неща, което може да сполети Вашите борчета или елхички е покафеняването на игличките им. Основната причина за това нежелано развитие е липсата на хранителни вещества в почвата. Използвайки гранулиран тор, специално формулиран за иглолистни растение, Вие ще стимулирате Вашите дръвчета да растат здрави и зелени.

Ежедневното подхранване с тора ще направи растенията Ви много по-силни и устойчиви на различни климатични промени, които иначе биха могли да имат нежелано влияние. 

Освен тази важна устойчивост, гранулираният тор увеличава резистентността на иглолистните дръвчета и храстчета към вирусите и болестите, които ги сполетяват.

А за да Ви улесним още повече, гранулираният тор е един от най-лесно употребимите и усвоими торове. За да Ви докажем това, в следващите редове ще Ви запознаем с употребата му.

Имате нужда от две неща - 50-100 гр. тор и вода. Трябва да разпръснете това количество гранулиран тор равномерно около иглолистните Ви растения и след това да ги полеете обилно с вода

При подхранване на по-стари и по-големи растения, дозата, която може да използвате е 100 гр. тор за едно растение.

Елхичките, смърчовете, борчетата и другите иглолистни растения го усвояват изключително лесно и бързо

Можете да използвате страхотния гранулиран тор и за грижата на маслини и палмови дръвчета.

И с тези няколко лесни стъпки, Вие осигурявате едно страхотно подхранване на иглолистните си дръвчета и храстчета, които ще Ви радват през целия сезон със своята свежест и красив зелен цвят.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив