МЕНЮ
КОШНИЦА

Пластмасови пирони назъбени за мулчиране с геотекстил и мулчиращи фолиа

Пластмасови пирони назъбени за мулчиране с трайна UV защита
Най-продаван
Пластмасови пирони назъбени за мулчиране с геотекстил и мулчиращи фолиа
0.25 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: STG0013

Опции

Купи

Използвате ли геотекстил за мулчиране или различни видове агро фолио в градината? Ако отговорът е „Все още не“, то определено си заслужава да разгледате богата гама от качествени мулчиращи фолиа, които предлагаме подходящи за всякакви проекти. Ако отговорът е „Да“, за вас сме приготвили продукт, който значително ще улесни дейностите по полагане на геотекстила и фолиото. Набавете си Пластмасови назъбени пирони за мулчиране и фиксиране на фолиа с UV защита.

Какво е специалното в този елемент?

Назъбеният пластмасов пирон за мулчиране се монтира много лесно – често дори няма нужда от използване на уреди. Тайната за успеха на този продукт е в комбинацията от уникален дизайн и висококачествени материали. 

Формата на Пластмасовите назъбени пирони за мулчиране включва специално конично оребряване и остър връх. Дизайнът на елементите позволява лесното им забиване в земята, но изваждането им е много трудно. Именно благодарение на тази уникална форма, Пластмасови назъбени за мулчиране пирони са широко използвани за стабилизиране на различни типове фолиа. В горната част на този тип елемент има „кръгла глава“ с диаметър 3 см, с която успешно и стабилно се захващат тъканите, от които са изработени различните геотекстили и мулчиращи фолиа. При нас ще откриете няколко разновидности на пирони за мулчиране от пластмаса с дължина 12 см, 15 см и 20 см. 

Уникалният дизайн на пироните назъбени за мулчиране е само част от тайната на успех на този продукт. Формата му позволява да се забие лесно в земята дори с усилието само на натиск с ръка или използване на гумен чук. След монтирането му, пиронът остава стабилен и на практика не може да се извади без специални усилия. Здраво фиксирани, пироните имат способността да издържат много време благодарение на висококачествените материали, от които са изработени. 

Пластмасовите назъбени пирони за мулчинг са изработени от високоустойчив полипропилен (PP). Качеството на пироните се дължи и на допълнителната трайна UV стабилизация. Благодарение на устойчивостта на слънчево греене, назъбените за мулчиране пирони се използват ефективно върху терени на открито. Стабилното забиване в земята гарантира, че фолиото или геотекстила са добре захранати, а издръжливостта на пластмасата, от която са изработени ви осигурява дълъг период на експлоатация на елементите.

Назъбените пирони пластмасови за мулчиране с геотекстил и мулчиращи фолиа се използват с успех върху различни повърхности, като почви с различна плътност и структура. 

Какви типове мулчиращо фолио се монтират най-добре с тези уникални елементи? 

Пироните са подходящи за използване с много различни типове фолио за мулчиране. Например, монтирайте ги при постилане на почвопокривно фолио, фолио против слана, мрежа против слана, агрил, нетъкан геотекстил с/у плевели в градината, разнообразие от тъкани, които се използват през студените месеци за предпазване на зеленчуци и разсади, фолио против къртици и много други. 

В строителството пластмасовите пирони за мулчиране назъбени вършат отлична работа при фиксиране на геотекстил при изграждане на дренажни ями, септични ями, шахти за канализация и други. Острият връх и уникалната форма на пироните позволява забиването им в различни терени и материи използвани за фолио, а 3 см глава осигурява стабилно захващане на използваното покривало. 

Технически характеристики

Форма – заострен връх с конично оребряване

Дължина на модела пластмасови пирони – предлага се в разновидности 12 см, 15 см и 20 см

Диаметър на главата – пирон с дължина 12 см - 25/35 мм, пирона 15 см е с глава 25/40 мм, пирона 20 см е с размер на главата 25/40 мм

Цвят – черен

Материал – висококачествен полипропилен (PP) с UV защита

Пироните за мулчиране можете да закупите на бройка, за да задоволим индивидуалните нужди на проектите, по които работите. Улеснете работата си в градината още сега и изпробвайте уникалните пирони. 


Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив