МЕНЮ
КОШНИЦА

Нетъкан геотекстил срещу плевели за градината и двора - 50 гр./кв.м

Нетъкан геотекстил срещу плевели за градината и двора - 50 гр./кв.м
Нетъкан геотекстил срещу плевели за градината и двора - 50 гр./кв.м
Най-продаван
Нетъкан геотекстил срещу плевели за градината и двора - 50 гр./кв.м
Нетъкан геотекстил срещу плевели за градината и двора - 50 гр./кв.м
Нетъкан геотекстил срещу плевели за градината и двора - 50 гр./кв.м
13.19 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV034

Опции

Купи

Съществуват много различни начини за справяне с плевелите и подобряване на вида на градината и площите с насаждения. Сред най-бързите и достъпни решения, които може да си набавите още сега е използването на нетъкан Геотекстил срещу плевели в градината и двора, представен от Севън Сийдс.

Какво представлява този продукт и как се използва?

Геотекстилът нетъкан срещу плевели е фолио, което е изработено от уникален материал с висока въздухо- и влагопропускливост. Това, което не пропуска фолиото е светлина. Начинът, по който се използва е чрез застилане на нетъкания Геотекстил за мулчиране върху площите, които са обхванати от плевели (плевелите се отстраняват преди полагането). 

Застила се около насажденията и се покрива с материали по избор, като декоративни борови кори, камъни, бяла мраморна мозайка и други. По този начин се постига страхотен декоративен ефект в градината, защото мулчът блокира досадните плевели, а ефектът е на лице – страхотен декоративен ефект. 

Освен в градинарството, земеделието и ландшафт, нетъкан Геотекстил срещу плевели намира приложение и в строителството при изграждане на дренажи, използва се за покриване на инертни материали, покриви и т. н. 
Геотекстилът с/у плевели нетъкан е подходящ за застилане върху различни типове материали и субстрати. 

Често се използва за оформяне на пътеки, декоративни елементи, като букви от растителност и много други. С успех се прилага и в оранжерии и парници, при които значително улеснява отглеждането на реколти от плодове и зеленчуци. При използването му в строителството геотекстила нетъкан се застила върху материали като бетон, дърво, камъни, павета, паркинг елементи и други.

Нужно ли е предварителна подготовка на терените, върху които се планира застилане на нетъкан Геотекстил за мулчиране с/у плевели?

Фолиото е готово за употреба и може да се застеле веднага върху избраните терени. Подготовката на мястото за застилане се състои предимно в почистване от остри камъни, отпадъци, арматура, плевелна растителност и други, за да се намали рискът от повреждане на фолиото. 

Геотекстилите нетъкани среу плевели в градината се използват широко при зеленчукопроизводство, отглеждане на ягоди, лавандула, френско грозде и други. 

Материалът издържа в продължение на няколко години без нужда от подмяна. Често се използва за изолация на ями и изкопи при ремонтни и строителни дейности свързани с изграждане или поправка на огради, сгради и други. 

Характеристиките на нетъкания геотекстил да пропуска вода и въздух го правят подходящ избор за постилане на дъното на саксии с цел предотвратяване на изтичане на субстрат през дупките за дренаж. 

Геотекстилът срещу плевели е с плътност 50 гр. на кв. м. Фолиото се предлага в различни размери, за да отговори напълно на нуждите на клиентите. Цветната разновидност, която ще откриете е в черно. 

Този уникален продукт осигурява отлична успеваемост в борбата с плевелите. На практика не изисква никаква поддръжка, а качествата му ще ви осигурят дълготраен ефект в градината и стопанството. Агрономите често избират това мулчиращо фолио за борба с плевелите като един от най-безвредните начини, които не изискват използване на химикали и опасни вещества. 

Подходящ е за използване от професионалисти с опит в поддържане на големи земеделски площи и за непрофесионалисти, които тепърва трупат опит в градинарство, озеленяване, зеленчукопроизводство и т. н. 

Технически характеристики на нетъкан геотекстил:

Цвят: черен

Плътност: 50 гр. на кв.м

Размери: 1,6/5 м, 1,6/10 м, 1,6/100 м, 3,2/5 м и 3,2/10 м

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив