МЕНЮ
КОШНИЦА

Израелски найлон за оранжерии 125 микрона с доставка в Русе и Бургас и цяла България

Израелски найлон за оранжерии Русе и Бургас 125 микрона
Израелски найлон за оранжерии Русе и Бургас 125 микрона
Израелски найлон за оранжерии Русе и Бургас 125 микрона
Най-продаван
Израелски найлон за оранжерии Русе и Бургас 125 микрона
Израелски найлон за оранжерии Русе и Бургас 125 микрона
Израелски найлон за оранжерии Русе и Бургас 125 микрона
Израелски найлон за оранжерии 125 микрона с доставка в Русе и Бургас и цяла България
1.57 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0013

Опции

Купи

Внимание! Могат да се режат и размери по поръчка. За да поръчате желаните размери, моля от полето "Ширина на ролката" изберете необходимата Ви Ширина. След това в полето, което се намира в ляво от бутона КУПИ въведете необходимата дължина и натиснете КУПИ. Цената, която се калкулира е крайната за продукта с вкл. ДДС.

Търсите ли най-качественото полиетиленово фолио за покриване на оранжерии предназначени за зеленчукопроизводство и производство на декоративна растителност? Препоръчваме ви един от най-търсените продукти на нашия пазар, Израелски найлон за оранжерии 125 микрона с доставка в Русе, Бургас, Варна и цяла България на разумни цени. Найлонът израелски е подходящ избор за всички, които поставят качеството като приоритет и търсят най-издръжливите продукти с висока ефективност и дълготрайност на експлоатация.

Както и името на продукта подсказва, полиетилена се произвежда в Израел от известна в сектора компания, Политив (Politiv). Този тип налон за оранжерия е малка част от богатия асортимент от фолиа, които се предлагат от фирмата и се търсят по цял свят. 

Материалът, от който е изработен израелския найлон за оранжерии с доставка Русе, Русенска област, Бургас и бургаска област, както и цялата страна е създаден чрез иновативна технология, която осигурява UV стабилизация на крайния продукт. С други думи, този тип найлон оранжериен притежава допълнителна устойчивост на увреждащите влияния от слънчевите лъчи, което значително удължава периода на ефективна експлоатация. 

Сред основните предимства на найлона израелски за оранжерии е лесното боравене с него и бързото му монтиране. В състава на фолиото участва етиленвинилацетат (EVA), който допринася за високата пластичност и прозрачност на материала. Ефектът от това предимство на найлона се изразява в по-лесен монтаж и по-качествено покриване на оранжериите, което спомага за подобряване на устойчивостта им на атмосферни условия. 

Друга причина защо си заслужава да използвате найлонът израелски за оранжерии в Бургас, Русе и цялата страна е в уникалния термален ефект, който осигурява за парниците и оранжериите. Нарича се IR и се състои в улавяне и задържане на топлината от инфрачервената радиация през деня, за да се поддържа оптимална температура през цялото денонощие, включително през нощта. 

Предимствата при отглеждане на растения в оранжерии са много. Термичният ефект спомага за постигане на сравнително изравнена температура през цялото денонощие и през различните сезони. Насажденията благоприятстват от топлината и светлината и са предпазени от резките промени в климатичните условия. 

Собствениците на оранжерии покрити с Израелски полиетилен в Русе, Бургас и цялата страна благоприятстват от намалените разходи за отопление на съоръженията. Найлона пропуска светлина и топлина в парниците и не позволява бързото изстиване на пространството. Всъщност полиетилена за оранжерия има уникалното качество да разпръсква слънчевата светлина равномерно в оранжерията. По този начин значително се намалява рискът от прегаряне и се стимулира развитието на растенията. 

Допълнително предимство на израелския найлон за оранжерия в Русе, Бургас и цялата страна е уникалният ефект Анти капка (AF). В производството на фолиото се използва специална технология, която предотвратява задържането на конденз по стените на парника. Освен чисто естетически ефект, намаляването на конденза от вътрешната страна спомага за правилното развитие на растенията и предпазването им от болести, които често се развиват вследствие на задържане на прекомерна влага – вирусни и гъбични болести. Капките конденз могат да предизвикат и прегаряния по растенията, защото влошават ефектът от равномерно разпределяне на светлината. 

Израелския полиетилен 125 микрона в Русе и в Бургас и в цяла България може да се използва ефективно в продължение на 2 – 3 години при спазване на препоръчителните условия за употреба. 

Важно е да се спазват точните инструкции за инсталиране на найлона. Не се препоръчва използването на вещества съдържащи сяра, хлор и др, защото могат да доведат до намаляване на ефективността на полиетилена за оранжерия. 

При нас може да се възползвате от възможността да закупите парчета израелски найлон за оранжерия по избрани от вас размери. Изберете нужните размери полиетилен за оранжерии в полето „Ширина на ролката“ при онлайн поръчка. 

Период на употреба при спазване на експлоатационните правила:

Дебелина - 125 mic - период на експлоатация 2-3 години, гаранция 2 години
Дебелина - 150 mic - период на експлоатация 4-6 години, гаранция 3 години
Дебелина - 180 mic - период на експлоатация 5-7 години, гаранция 4 години

Как се инсталира полиетиленово фолио за оранжерии и какви са гаранционните условия вижте тук.

ВАЖНО! при монтаж на найлона в Русе, Бургас и цяла България, страната с надписа "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции. 

Използването на сублимация на сярата и хлор съдържащи вещества (вар за засенчване) скъсява експлоатационния живот на филма. Ако бъдат открити следи от сяра или хлор по филма, гаранцията от Политив, Израел губи валидност. Практиката показва по-продължителни срокове на използване на полиетиленовите покрития, особено при наличие на благоприятни атмосферни условия, които изключват градушки, ураганни ветрове, силни снеговалежи и др. 

Технически характеристики:

В 1 кг от продукта се съдържат около 8,33 кв.м фолио, а 1 кв.м тежи около 0,12 кг.

Дебелина на модела израелски полиетилен за оранжерии – 125 микрона

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на полиетилен на стойност над 320 лв.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив