МЕНЮ
КОШНИЦА

Професионален израелски найлон за оранжерии 180 микрона с множество качества

Професионален израелски найлон за оранжерии 180 микрона с множество качества - Полиетилен за оранжерии с отлична цена: 1.99 лв.
Професионален израелски найлон за оранжерии 180 микрона с множество качества - Полиетилен за оранжерии с отлична цена: 1.99 лв.
Най-продаван
Професионален израелски найлон за оранжерии 180 микрона с множество качества - Полиетилен за оранжерии с отлична цена: 1.99 лв.
Професионален израелски найлон за оранжерии 180 микрона с множество качества - Полиетилен за оранжерии с отлична цена: 1.99 лв.
Професионален израелски найлон за оранжерии 180 микрона с множество качества
2.17 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0003

Опции

Купи

Внимание! От този модел израелски найлон може да се подготвят различни размери по поръчка. За да направите поръчка онлайн от полето „Ширина на ролката“ изберете нужната Ви ширина, след това в полето отляво на бутона „Купи“ въведете нужната дължина и натиснете ENTER. Всички посочени цени са с включен ДДС.

Градински онлайн център Semenata bg представя висококачествен професионален израелски найлон за оранжерии със значителна дебелина 180 микрона. 

Найлонът е произведен по специална технология и притежава множество изключително полезни за производството качества.

Едно от основните предимства на този модел полиетилени за изграждане на парници е безспорно защитата от UV лъчи. Тя е направена по технологията UV HALS, която не оцветява найлона, като по този начин не намалява пропускането на светлината през него и удължава значително срока на действие на UV защитата.

Към израелския найлон за оранжерия е добавено едно вещество – Етиленвинилацетат (EVA). Ролята на това вещество е да направи найлона по-прозрачен, с което неговата пропускливост се увеличава значително. С EVA найлоните стават значително по-гъвкави и устойчиви на неблагоприятни климатични условия. Освен това EVA придава на найлона антистатично действие по външната му страна.

Основно предимство на найлоните от Израел е техния термален ефект (IR). Това е способността на полиетилена да задържа натрупаната през деня инфрачервена радиация вътре в оранжерията. По този начин сериозно се намалява температурната разлика м/у деня и нощта независимо дали е пролет, лято, есен или зима. Термалният ефект при найлона израелски помага за отглеждането на растенията, като намалява опасността от пригор и измръзвания през рисковите сезони.

Едно от важните качества на израелския найлон за оранжерии е анти капка покритието на вътрешната му страна. С него образувалите се кондензационни капки не се задържат по повърхността на найлона, а падат на земята. По този начин се намалява значително риска от образуване на гъбни заболявания и различни видове вируси в оранжерията.
Найлонът израелски за оранжерии притежава и още едно изключително качество – дифузия (LD). Чрез тази дифузия преминалата през найлона светлина се разпръсква изключително равномерно в оранжерията. По този начин значително се подобрява осветяването на растенията дори в долната им страна. Това води до по-добра фотосинтеза и по-равномерен растеж. Дифузията е качество, което се цени високо особено при производство и отглеждане на растения, които са имат нужда от по-добро осветление.

Приложение на найлоните за оранжерии израелски.

Този модел професионален найлон се цени високо при изграждане на различни по размер оранжерии, парници и тунели в страната. Подходящ е за изграждане на съоръжения за отглеждане на всякакви видове зеленчуци – домати, краставици, корнишони, пипер, патладжан, дини, пъпеши, целина, моркови, лук, салати и марули и др.
Освен за корнишони найлоните са не рядко използвани за производство и отглеждане на разсади и млади фиданки от овошки, лози, декоративни растения, дървета, храсти, цветя и др.

Период на употреба на найлона за оранжерия израелски при спазване на експлоатационните правила:

Дебелина - 125 mic - период на експлоатация 2-3 години, гаранция 2 години
Дебелина - 150 mic - период на експлоатация 4-6 години, гаранция 3 години
Дебелина - 160 mic DIAMOND - период на експлоатация 4-6 години, гаранция 3 години
Дебелина - 180 mic - период на експлоатация 5-7 години, гаранция 4 години

Технически характеристики на израелските найлони за оранжерия:

Дебелина на полиетилена – 180 микрона (0,18 мм)
Цвят – бял прозрачен
Тегло на 1 кв.м – 0,17 кг
В 1 кг полиетилен за оранжерии се съдържат 5,79 кв.м
UV защита – да
Термален ефект – да
Дифузия – да
Добавен Етиленвинилацетат – да
Антикапка - да
Произход - Израел 

Внимание! За по-дълго и безпроблемно използване на найлона моля спазвайте правилата за експлоатация, които са приложени от производителя – тук.

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на полиетилен на стойност над 320 лв.

ВАЖНО! При монтаж на полиетилена, страната с надписа "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив