>
Menu
Your Cart

Торфен субстрат универсален за цветя, зеленчуци, подправки и разсади

Торфен субстрат универсален за цветя, зеленчуци, подправки и разсади
Торфен субстрат универсален за цветя, зеленчуци, подправки и разсади
4.70 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: SF00001

Available Options

Това е нашето предложение за универсален почвен субстрат, който е подходящ за отглеждане и подготовка на разсад и оглеждане на почти всички видове домашни саксийни цветя и всякакви балконски растения. Субстратът е с високо качество и плодородност, произведен от 100 % екологично чисти материали и суровини. Гарантирано почвата е обезпаразитена и няма вероятност да се появят от нея листни въшки, мушички, белокрилки и др. вредители.

Не съдържа в себе си пестициди или други токсични за животни и растения вещества. Характерно за тази почва е балансираното съдържание на хранителни елементи, както и добрия механичен състав. Почвата съдържа в усвоима за растителността форма най-важните хранителни вещества - Азот (N), фосфор (P) и калий (K). Има добра буферност и способност да задържа влагата при поливане.

Добрата буферност ви дава възможност да поливате всички отглеждани от вас растения – разсади, цветя, зеленчуци, подправки и др. с различна по солеви състав вода. Тази почвена смес е запасена с хранителни вещества, които стигат за нормално отглеждане на саксийни цветя и различни видове растения за минимум 4 месеца.

Това ви спестява торене с различни видове течни минерални торове за листнодекоративни, торове за цъфтящи растения, течни и гранулирани торове за билки и екзотични растения.

Разфасовка: 5 литра, 10 литра

Write a review

Please login or register to review