МЕНЮ
КОШНИЦА

Работни саксии за Рози от здрава и мека пластмаса - 3 литра (Ф16/H20 см)

Работни саксии за рози от здрава и мека пластмаса - 3 литра (Ф16/H20 см) - Работни контейнери саксии с отлична цена: 79.00 лв.
Работни саксии за Рози от здрава и мека пластмаса - 3 литра (Ф16/H20 см)
85.68 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: M734503

Опции

Купи

Професионален градински център Semenata Shop с удоволствие представя за своите клиенти качествени работни саксии за рози. Този модел е произведен от устойчива пластмаса, която е мека и гъвкава. Това качество прави работния контейнер подходящ за употреба при машинно засаждане и механизирано изграждане на розариуми и масиви от роза.

Саксиите работни имат издължена форма, което е от изключително значение при производство на рози и розови храсти. 
Този модел работни саксии са изключително подходящи и за отглеждане на саксийни растения и декоративни цветя, но също така в нея може да се отглежда и растителност, която вирее на открити площи. 

Този съд за цветя има кръгъл отвор и се стеснява леко към дъното си.
На дъното на работната саксия за рози се намират фабрично пробити отвори, през които се извършва и самото отводняването на растенията.

Саксиите работни за рози се продават на едро и дребно и може да бъдат закупени от цялата страна. Ако се интересувате от цена на едро, то може да се свържете с наш служител на посочените телефонни.

Този модел контейнери за рози може да използвате при приготвяне на резници от различни сортове роза - храстови рози, чаенохибридни сортове, катерлива роза, влачещи сортове, ароматни и бутикови видове, маслодайна роза и др.
Този градинарски съд работен се избира и цени от професионални озеленители и хоби градинари. 

Освен за вкореняване на розови храсти в тази кофичка за разсад може да засеете семена от ароматни и лечебни билки като мента, мащерка, розмарин или отглеждайте различни подправки като девесил, магданоз, копър и други.

Тази универсална саксия е подходяща за приготвяне на разсад от дребни декоративни зеленчуци като зеле, чушки, тикви, домати и декоративно кафе и моркови, кратунки и др.

В работна саксия за роза не е подходящо да отглеждате орхидеи и водни растения.

Технически характеристики:

Цвят: Черен

Размер на работен контейнер за разсад: Отвора е с диаметър 16 см (ф16), а височината на съда е 20 см (H20).

Вместимост: 3 литра почвен субстрат.

Тегло на 500 бр.: около 15 кг

Саксии
Дължина на отворадо 15 см
Ширина на отворадо 15 см
Височина на саксиятаот 16 до 30 см
Вместимост / обем3 литра
ЦвятЧерен
МатериалПластмаса

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив