МЕНЮ
КОШНИЦА

Мулчиращо фолио за ягоди черно с UV защита 1,40/10 м - 40 микрона без Перфорация

Мулчиращо фолио за ягоди черно с UV защита 1,40/10 м - 40 микрона без Перфорация - Мулчиращо фолио и тъкан с отлична цена: 15.40 лв.
Мулчиращо фолио за ягоди черно с UV защита 1,40/10 м - 40 микрона без Перфорация
15.40 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV019

Опции

Купи
  • Размери: Мулчиращото фолио се предлага с размери 1,40/10 м - 40 микрона (без перфорация)

Онлайн магазин за градинарски стоки semenata.bg добави към своя каталог един професионален продукт, който значително намалява разходите по производство - перфорирано мулчиращо фолио за ягоди с черен цвят.

Фолиото се цени високо от всички производители на ягоди независимо дали се отглеждат на открито или в полиетиленова оранжерия.

Продукта се предлага в неперфориран вариант с размер 1,4 м/10м. Дебелината на мулчиращото фолио е 40 микрона. 

Мулчиращото черно фолио за ягоди има изключително благоприятна роля при отглеждането на този вид сладки дребноплодни - предпазва от поява на плевели, с което драстично намалява разходите по производството на културата. Не се налага ежеседмично да премахвате плевелната растителност и да прекопавате. Освен това фолиото драстично намалява изпарението от почвата, а с това Ви спестява разходите по поливане. 

Професионалният черен мулч притежава UV стабилизация, с което Ви гарантира безпроблемно използване 12 месеца. Дебелината му пък (40 mic) Ви гарантира безопасно полагане.

Мулча е подходящ освен за производство и отглеждане на ягоди (всякакви сортове), така и за спанак, различни видове салата зимна маслена глава, салата айсберг, бейби спанаци, листна или дръжкова целина, манголд и др.

Препоръчва се и за отглеждане на краставици, пипер, лук, моркови и др. видове зеленчуци, които изискват специфични отстояния за отглеждане. За отглеждане на зеленчуци на по-големи площи вижте нашите предложения за фолио за мулчиране на домати.

Мулчиращото черно фолио се използва изключително лесно. Подгответе мястото за Вашите ягоди, наторете (в случай че използвате гранулирани торове за ягоди), след това положете маркучи за капково напояване (независимо дали използвате лентов капков маркуч или други видове). При така създадените условия за отглеждане положете мулча, като леко го вкопаете в двата му края, за да не се размества от вятъра. Паралелно със вкопаването равивайте ролката, докато достигнете желаната дължина на реда, след това отрежете лесно с макетен нож или ножица за хартия.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив