МЕНЮ
КОШНИЦА

Уникален тор за зелени растения и листнодекоративни цветя 250 мл - за по-зелени и свежи листа

Уникален тор за зелени растения и листнодекоративни цветя 250 мл - за по-зелени и свежи листа - Торове за цветя с отлична цена: 2.89 лв.
Уникален тор за зелени растения и листнодекоративни цветя 250 мл - за по-зелени и свежи листа
3.69 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0104

Опции

Купи
  • Разфасовка: Минералният тор за зелени растения и листнодекоративни цветя Лактофол е иноваторски продукт, който се предлага в опаковка от 250 мл. 
  • Продължителност на действие: През пролетта и лятото използвайте тора на две седмици, през зимниия перииод - веднъж месечно.
  • Приложение и дозировка: Водоразтворимият тор течен за зелени цветя е специално разработен, за да окаже качествено подхранване върху всички видове листнодекоративни стайни и екстериорни растения. Неговата употреба допринася за красивият външен вид, като прави листата свежи, с по-наситени цветове, по-здрави и красиви. За най-добри резултати, използвайте редовно и спазвайте нормата за торене, посочена на опаковката.

След като добавихме към нашата колекция от висококачествени продукти за подхранване на растенияот признатата и успешна фирма Лактофол, иновативните и лесноусвоими торове за орхидеи и саксийни растения, дойде ред и на минералния тор, предназначен за подхранването на всички видове декоративни зелени растения.

Може да намерите в нашия онлайн магазин за градината торовете за листнодекоративни цветя в разфасовка от 250 мл.

С този висококачествен тор, вие ще подхраните и снабдите зелените растения с всички необходими за развитието им хранителни вещества, ще стимулирате растежа и образуването на нова листна маса.

Редовното подхранване на растенията с водоразтворимия тор допринася за подобряване външния вид на декоративните зелените храстиТорът, богат на минерали и микроелементи, освен че стимулира растежът, подобрява и зеленият цвят на листенцата. 

Друго страхотно предимство при минералният тор течен на Лактофол е добрата разтворимост. Това, което го прави толкова добър избор е, че улеснява в пъти повече наторяването и приготвянето на разтвор за поливане. При наторяване, Ви позволява да си направите точна дозировка.

В допълнение на това, водоразтворимият тор за зелено растение е много по-лесно и бързо усвоим от растенията, което означава, че всички важни и необходими хранителните вещества, които притежава в състава си,  достигат почти мигновено до цветята.

Използвайте редовно течен минерален тор Лактофол върху вашите зелени растения. По този начин, ще поддържате свежият им и красив вид целогодишно.

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив