МЕНЮ
КОШНИЦА

Течен тор за цъфтеж на мушкато и сакъзчета с мощен ефект при всякакви сортове мушката 1 л

Течен тор за цъфтеж на мушкато и сакъзчета с мощен ефект при всякакви сортове мушката 1 л - Торове за цветя с отлична цена: 7.29 лв.
Няма наличност
Течен тор за цъфтеж на мушкато и сакъзчета с мощен ефект при всякакви сортове мушката 1 л
10.19 лв.
  • НАЛИЧЕН: Няма наличност
  • Код: FFB0047

Опции

Купи
  • Разфасовка: Можете да откриете течния многокомпонентен тор за цъфтеж на мушкато и сакъзчета от Биопон, създаден специално за всички видове пеларгониуми в разфасовката от 1 литър. Това количество е достатъчно, за да приготвите разтвор, с който да наторите мушкатото и сакъзчето от 100 до 200 литра).
  • Продължителност на действие: След като наторите цветята си с предназначения тор, действието му върху тях е от 7 до 10 дена. 
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате течния минерален тор върху всички видове мушкато и сакъзче. Имате нужда от 1 капачка от тора, разтворена в 1 до 2 литра вода. С този вече готов разтвор, трябва да наторявате растенията на всеки 7-10 дена от пролетта до есента. Не превишавайте даденото количество тор. Разклатете добре преди употреба.
  • Съдържание: В състава на течния тор от Биопон за пеларгониум се съдържат следните елементи: Общ азот (N) - 4%, Фосфорен пентаоксид (Р2О5) - 5%, Калиев оксид (К2О) - 6%, Бор (В) - 0.01%, Мед (Сu)* - 0.002%, Желязо (Fe)* - 0.02%, Манган (Мn)* - 0.01%, Молибден (Мо) - 0.001% и Цинк (Zn)* - 0.002%. Оптималното количество на Азота (N), под формата на Амид спомага за удължаването на срока на тора, а Калият (K) играе ключова роля в буйния цъфтеж на цветето.

Добавихме в нашата онлайн платформа още един продукт на фирмата Биопон – течен тор за мушкато и сакъзчета (пеларгониуми). Този минерален тор е предназначен, за да окаже страхотна подхранваща грижа за всички видове мушкато и сакъзче

Пеларгониум е латинското наименование на цветето, произлизащо от Южна Африка. Πελαργός (pelargos) от латински означава щъркел, и тъй като формата на съцветието на мушкатото има формата на главата на птицата, това прозвище му е дадено.

Съставът на многокомпонентния тор е много добре подбран. В съдържанието му има оптимално количество на елемента Азот (N) под формата на Амид, което удължава срока на действие на течния тор за мушката и сакъзчета. Поради тази причина, не е нужно всекидневното подхранване с препарата.

Съдържанието на химичния елемент Калий (K) пък е достатъчно, за да подтикне буйния цъфтеж на мушкатото.

За да наторите цветчетата си, трябва да разтворите една капачка от тора в литър или два вода. За най-добри резултати е необходимо да подхранвате на всеки от 7 до 10 дена в периода от пролетта до есента. 

Важно е да обърнете внимание на препоръчаната доза тор, защото ако я превишите може да окажете негативно влияние върху цветятада ги разболеете и дори да ги съсипете

Преди употреба на продукта трябва да го разклатите добре.

Ако случайно погълнете част от препарата, незабавно трябва да потърсите спешна медицинска помощ.

За по-голяма сигурност, пазете максимално далеч от всякакъв допир до деца.

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив