МЕНЮ
КОШНИЦА

Течен тор за зелени цветя и растения - за по-наситен зелен цвят и свеж вид

Течен тор за зелени цветя и растения - за по-наситен зелен цвят и свеж вид - Торове за цветя с отлична цена: 2.97 лв.
Течен тор за зелени цветя и растения - за по-наситен зелен цвят и свеж вид
4.19 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0009

Опции

Купи
  • Разфасовка: Този минерален и многокомпактен препарат, гарантиращ буйна зеленина се предлага в разфасовка от 250 мл. С тази опаковка  от тор за зелени цветя и растения може да получите разтвор от 30 до 38 литра, с който да подхраните цветчетата си. 
  • Продължителност на действие: Торът за зелени растения и цветя от BIOPON има продължителност на действие около седмица.
  • Приложение и дозировка: Този тор е приложим върху всички саксийни, градински и балконски растения, които са специално привлекателни, заради тяхните интересни зелени листенца. Такива например са фикус, юка, арека и много други. Трябва да разтворите 10 мл от течния тор в 1,2 или 1,5 литра вода. От пролетта до есента наторявайте растенията си на всеки 7 дена, през зимата един път месечно е предостатъчно. Внимавайте да не предозирате.
  • Съдържание: В състава си течният тор BIOPON съдържа - Общ азот (N) - 7 %, Амиден азот 5,6 %, Фосфорен оксид (P2О5) - 4 % и Калиев оксид (K2О) - 6 %. Другите микроелементи, които се съдържат са Бор (В) - 0.02%, Мед (Сu) -0.002%, Жжелязо (Fe) - 0.02%, Манган (Мn) - 0.015%, Молибден (Мо) - 0.002% и Цинк (Zn) - 0.0015%.

Добавяме още едно допълнение към нашия онлайн магазин и с най-голямо удоволствие Ви представяме течен тор за зелени растения от Биопон. Поредният качествен продукт на тази фирма, предназначен за саксийни, балконски и градински растения, които се отличават и привличат с атрактивните си зелени листенца.

BIOPON течен тор за зелени растения е минерален и многокомпонентен препарат, чието главно предназначение е да осигури буен растеж на зеленината при растенията. Повишеното съдържание на химичния елемент Азот (N) в състава му всъщност стимулира този растеж и на него се дължат успешните резилтати.

Другите химични елементи, както и микроелементи, които се съдържат препарата за зелени растения от Биопон подпомагат бързия растеж и гарантират свежия и добър вид на цветчетата.

За да започнете успешно наторяването, първо разклатете добре препарата и след това разтворете 10 мл от течния тор в 1,2 или 1,5 литра вода. В периода от пролетта до есента, препоръчителното е да подхранвате растенията си на всеки 7 дена, а през зимата – един път месечно.

Трябва да обърнете специално внимание при използването на минералния препарат и да внимавате да не предозирате, защото това може да бъде пагубно за растенията Ви.

Този тор е изборът на много професионални озеленители, като с него подхранват и поддържат зимни градини, интериорни градини, както и растенията в офиси, ресторанти и много други. 

Поръчайте още сега BIOPON тор за зелени растения от нашия онлайн магазин и започнете наторяването на всички видове градински, балконски и саксийни растения, за да получите мигновенни и желани резултати - а именно буен цъфтеж и бърз растеж.

Торове
Вид торовеТечни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив