МЕНЮ
КОШНИЦА

Сиво - черно мулчиращо фолио за зеленчуци против плевели 15 микрона от Севън Сийдс

Сиво - черно мулчиращо фолио за зеленчуци против плевели 15 микрона от Севън Сийдс
Сиво - черно мулчиращо фолио за зеленчуци против плевели 15 микрона от Севън Сийдс
Сиво - черно мулчиращо фолио за зеленчуци против плевели 15 микрона от Севън Сийдс
Сиво - черно мулчиращо фолио за зеленчуци против плевели 15 микрона от Севън Сийдс
Сиво - черно мулчиращо фолио за зеленчуци против плевели 15 микрона от Севън Сийдс
150.55 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0007

Опции

Купи

Колкото по-добри са условията за отглеждане на зеленчуци в градината, толкова по-сериозен проблем ще представлява борбата с плевелите. Оптималната комбинация от качествена почва, количество влага и светлина създават перфектните условия за скорострелно развитие на инвазивни плевели. Появата на нежеланата растителност създава големи рискове за увреждане на насажденията и дори може да доведе до пълното им задушаване.

Механичното отстраняване на плевелите е неизбежна част от грижите по градината, но в пика на сезона ще се окаже предизвикателство да се справите с цялата инвазивна растителност. Друг метод за борба с плевелите е пръскането на градината с препарати, които ги унищожават. Използването на подобни средства обаче носи риск от попадане на химикалите от препаратите в насажденията и в реколтата. 

Как да улесните задачата по борба с плевелите без да се налага да използвате силни препарати?

В „Севън Сийдс“ ООД ви препоръчваме страхотно решение за справяне с този проблем ефективно и сравнително лесно. Набавете си страхотният продукт сиво – черно мулчиращо фолио 15 микрона и се насладете на градински сезон без стрес от непрестанно плевене на местата около насажденията. 

Предлагат се различни видове черно - сиво мулчиращо фолио за зеленчуци с уникална комбинация от качества и предимства, които ще задоволят нуждите ви. Сиво - черното фолио е сред най-предпочитаните продукти за екологично чист метод за борба с плевели особено при отглеждане на ядливи растения – зеленчуци, плодове, подправки, ягоди и т. н. 

Фолиото муличращо черно - сиво се използва в рамките на един градински сезон. След събиране на реколтата, се отстранява и изхвърля, а за следващата година се поставя ново. 

Мулчиращото фолио сиво - черно за зеленчци се използва предимно като ефективно средство за борба с плевелите, но всъщност притежава допълнителни качества, които определено подобряват условията на отглеждане на домати, пипер, краставици, корнишони и други видове зеленчуци. Покриването на площите действа задушаващо на вредните растения и предотвратява развитието им. Покритата почва задържа повече влага, което от своя страна благоприятства отглеждането на домати, краставици и други. Освен това почвата не се сбива и запазва своята рохкавост. Това значително улеснява развитието на корените, както и есенната обработка почвата.

Този модел черно - сиво мулчиращо фолио за зеленчуци е продукт на реномиран израелски производител с изградена репутация в сферата на представяне на различни ефективни решения в градината, като мрежи за засенчване. 

Фолиото  мулчиращо сиво - черно се предлага във формата на ролки с лента с ширина 1 м, 1.2 м, 1.4 м и дължина – 1000 м или 2000 м. 
Поръчва се нужното количество от мулча, което ще осигури плътно покриване на цялата площ за отглеждане на растенията. Дебелината на фолиото е 15 микрона.

Черно - сивото мулч фолио е с два различни цвята от двете страни – черен и сребрист (сив). При полагането му винаги поставяйте черната страна откъм почвата, а сребристата страна да бъде откъм страната на растенията. Сребристият цвят спомага за отразяване на слънчевата светлина и насочването й към долните части на растенията. Ефектът, който се постига е по-равномерно узряване на реколтата от зеленчци и плодове. 

Лентата е плътна – без прорязани отвори. Клиентите сами избират къде да направят отвори в зависимост от разположението на насажденията. 

Мулчиращото сиво - черно фолио за зеленчуци се използва на открито и в оранжерии от израелски полиетилен за оранжерии.

Технически характеристики на мулчиращо фолио черно – сиво:

Дължина – 1000 м и 2000 м

Ширина – 1 м, 1.2 м, 1.4 м

Дебелина – 15 mic (микрона)

Цвят на мулчиращото фолио – Черен и сребрист (сиво)

Период на експлоатация – използва се в рамките на 1 сезон

Забележка: Всички цени са с включен ДДС.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив