МЕНЮ
КОШНИЦА

Работни контейнери за разсад с UV защита за ръчно и механизирано ползване Ф15/H12 см (1,5 л)

Работни контейнери за разсад с UV защита за ръчно и механизирано ползване Ф15/H12 см (1,5 л) - Работни контейнери саксии с отлична цена: 30.78 лв.
Работни контейнери за разсад с UV защита за ръчно и механизирано ползване Ф15/H12 см (1,5 л)
43.85 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: M732215

Опции

Купи

Градински център за сортови семена и градинарски стоки Semenata Shop  с удоволствие представя един продукт в полза на всеки производител - работни контейнери за разсад. Контейнерите са изработени от качествена и гъвкава пластмаса, която може да се използва при машинно отглеждане на разсади. Саксиите са с кръгъл отвор и специално повдигнато дъно. По този начин се гарантира оптимално оцеждане на водата при поливане, през специално подготвените отвори. В контейнерите работни може да се използват и шайби против затревяване и плевели.

Този модел работна саксия за разсад е подходяща освен за производители и за дома, също и за двора в градината. Тази саксия се цени от професионални озеленители, но често се използва и от хоби градинари.

Работните контейнери за разсади могат да се поставят и в декоративни капи или саксия подходяща за аранжиране на балкони. Използват се и при озеленяване на тераси, зимни градини, барбекюта и открити градини на покриви. Този модел контейнери работни са подходящи градинарски съдове за приготвяне на разсади от ароматни подправки и билки.

Вие можете сами да си направите Ваша собствена домашна билкова градина на балкона, като засеете семена в този модел саксия за разсад
Тази саксия направена от гъвкава и здрава пластмаса, като е практически с универсално приложение. Засейте семена от всякакви декоративни по-едри или по-дребни растения, зеленчуци, билки, подправки, интериорни цветя и др.. Този съд е изключително подходящ за резници от декоративнолистни и декоративноцъфтящи растения.

Можете да приготвите разсади от ардзия, детелина, бегония, калатея,  дифенбахия, литопс (живи камъчета), аспарагус, богородичка, кротон и др. Тези работни контейнери за разсад може да използвате при интериорна аранжировка на офис - сгради и помещения, за вертикално озеленяване и др.

В работния контейнер може да засадите саксийни растения като мушкато, сакъзче, петуния, нолина, пеперомия, седум, фикус помила, фикус бенджамин, фитония, хипоестес, филитис, юка, шефлера. Също този съд е много подходящ за приготвяне на разсад от сукуленти и декоративна група от кактуси.

Направете си домашна сукулентна градинка от ешеверия, коледен кактус, адромисхус, зебрина, сенецио повелеанус, гастерия, еониум, хавортия. Други саксийни растения, които могат да бъдат засаждани в контейнери работни за разсад са великденче, алое, астрофитум (звезден кактус), ороя, столетник, сребърно копие, опунтия, лобивия, ехиноцереус, трънен венец и др.

Технически характеристики:

Цвят: Черен

Размер на този модел работни контейнери за разсади: Кръгъл отвор с диаметър 15 см и височина на саксията 12 см

Вместимост на контейнерчето: 1,5 литра почвен субстрат за разсади

UV защита: Да

Подходящ съд за машинно засаждане: Да

Саксии
Дължина на отворадо 15 см
Ширина на отворадо 15 см
Височина на саксиятадо 15 см
Вместимост / обем1.5 литра
ЦвятЧерен
МатериалПластмаса

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив