МЕНЮ
КОШНИЦА

Работни саксии за разсад от устойчива пластмаса 13x9.7 см (1 литър)

Работни саксии за разсад от устойчива пластмаса 13x9.7 см (1 литър) - Работни контейнери саксии с отлична цена: 22.40 лв.
Работни саксии за разсад от устойчива пластмаса 13x9.7 см (1 литър)
26.46 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: M732213

Опции

Купи

Semenata Shop представя за своите клиенти работни саксии за разсад от зеленчуци, цветя, билки и подправки. 

Този модел саксия се цени както от любители и хоби градинари, също и от професионални озеленители, зеленчукопроизводители и магазини за разсади. 

В тази саксия може да засявате и отглеждате ароматни билки и да си направите Ваша собствена билкова градина.

Саксията за разсади разполага с готов отвор на дъното си, през който се извършва отводняването на растенията. Няма да Ви се налага Вие сами да пробивате дупчици за да осигурявате безпрепятственото изтичане на непоетата от корените на цветето или зеленчука вода.

Кръглата форма на саксията за разсади я превръща в универсална саксия подходяща за отглеждане различни декоративни цветя, за засяване на семена от домати, краставици, тикви, и др. видове зеленчук и подправки. 

Саксията е много удобна за отглеждане на подправки като джоджен, мащерка, девесил, магданоз, копър, босилек, розмарин, лавандула, чубрица, риган. Ако искате да внесете интересен акцент в интериора на дома си, то с този модел работни саксии може да подготвите разсади за своите домашни цветя.

Засаждайте резници от саксийни растения или семена, които не са епифити или водни растения - мушкато, папрати, бегония, азалия, циганче, кала, алое, китайска роза, кротон, драцена, кактуси, маранта, юки, циклама, фикуси.

Цвят: Този модел работни саксии за разсад се предлагат в Черен.

Размер на саксията: Ф13 см, Височина 9.7 см.

Вместимост: 1 литър почвен субстрат.

Саксии
Дължина на отворадо 15 см
Ширина на отворадо 15 см
Височина на саксиятадо 15 см
Вместимост / обем1 литър
ЦвятЧерен
МатериалПластмаса

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив