МЕНЮ
КОШНИЦА

Полиетилен за оранжерии с доставка в Петрич и цяла България - 180 микрона

Полиетилен за оранжерии с доставка в Петрич и цяла България - 180 микрона
Полиетилен за оранжерии с доставка в Петрич и цяла България - 180 микрона
2.17 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0003

Опции

Купи

Внимание! От този модел израелски найлон може да се подготвят различни размери по поръчка. За да направите поръчка онлайн от полето „Ширина на ролката“ изберете нужната Ви ширина, след това в полето отляво на бутона „Купи“ въведете нужната дължина и натиснете ENTER. Всички посочени цени са с включен ДДС.

Едно от най-големите предизвикателства при инсталиране на оранжерии е изборът на перфектният полиетилен, който да притежава високо качество и да се предлага на достъпна цена. Важен фактор за покупка е и възможността за доставка особено ако оранжериите са разположени в отдалечени краища на страната. 

В „Севън Сийдс“ ООД предлагаме един от най-популярните продукти в тази сфера, който е известен с качеството си и с многообразие от допълнителни характеристики за постигане на оптимални резултати в парникопроизводството. Продукт на израелската компания Politiv е висококачествен полиетилен за оранжерии с доставка в Петрич и цяла България, който е произведен по иновативна технология. 

Найлонът впечатлява с голяма гъвкавост, здравина и устойчивост. Подходящ е както за професионални стопанства, които се занимават с оранжерийно производство в големи мащаби, така и за частни проекти и инсталиране на парника у дома. 

Фолиото от Израел е изработено от висококачествен полиетилен с етиленвинилацетат, който допринася за по-голяма еластичност и прозрачност. Полиетиленът за оранжерии от Политив с доставки в Петрич и цялата страна е снабден с UV защита, която спомага за голямата устойчивост и здравина. Оранжериите са изложени на всякакви климатични промени. В нашата страна се наблюдават температурни амплитуди както в денонощието, така и през различните сезони. Качественият полиетилен от Политив издържа на отрицателните температури през зимата и на горещините през лятото и поддържа оптималните условия за растенията в оранжерията.

Голямата еластичност на полиетилена за оранжерии с доставки в петричко и Петрич улеснява дейностите по инсталиране и намалява риска от прокъсвания и повреди. Съвкупността от качества на израелският найлон е ключовият фактор за по-дълъг експлоатационен период, който се цени високо от производителите на зеленчуци и други култури.

Уникалният полиетилен с възможна доставка в Петрич и околността има специално покритие, с което се постига невероятен термален ефект (IR). Действието му е свързано с възпиране на загубата на топлина, която се натрупва през деня чрез инфрачервените лъчи. По този начин се постига сравнително равномерна температура през цялото денонощие. Редица растения са чувствителни на температурни амплитуди особено в първите етапи на растеж. Израелското фолио за оранжерии осигурява оптимални условия без излишни разходи и усилия. 

Задържането на топлината предпазва растенията от измръзване дори при ниски температури на открито. Това предимство на израелският полиетилен за оранжерии с доставки в Петрич и цяла Б-я се цени високо от производителите на ранни зеленчуци и деликатни растения, като екзотични видове, декоративни цветя и храсти и т. н. 

Предимствата на полиетилена на Политив не свършват дотук. Този уникален продукт е решение на проблема с конденз, който често се среща при по-евтините фолиа за оранжерии. 
Израелският найлон с досатвки в Петрич и страната притежава ефект „антикапка“, който предпазва повърхността на найлона от задържане на конденз. Ползите от този ефект са големи. Например, растенията не са подложени на прегряване поради неравномерно разпределение на светлината, което би създал кондензът. Намаля се риска от образуване на плесени, вируси и гъбни заболявания в оранжериите.

В зависимост от нуждите и предпочитанията на собствениците на оранжерии, компанията предлага фолио с различна дебелина. Вариантите с най-голяма дебелина имат и най-дълъг гаранционен период от няколко години. 

Израелският полиетилен за оранжерии с доставки в Петрич и България притежава свойството да разпределя светлината по-равномерно върху растенията, наречено „дифузия“. Благодарение на това предимство всички растения получават оптимално количество светлина без прегаряне.

Поддържането на найлона е лесно. Преглеждайте редовно фолиото за прокъсване и дупки, за да реагирате веднага. Израелският полиетилен с доставки в Петрич и страната не трябва да се използва в комбинация с вещества съдържащи хлор или сяра.

Поръчки се приемат по размери на клиента и се доставят в цялата страна. Например, ако търсите полиетилен за оранжерии в Петрич, не се колебайте да се свържете нас още сега. 

Технически особености на израелски полиетилен за оранжерии с доставки в Казанлък и цяла България:

Дебелина - 180 микрона

Цвят - бял, прозрачен

Качества на полиетилена - UV защита, Анти - капка ефект, термален ефект, дуфузиа на светлината, допълнителна еластичност и здравина

Гаранция - 4 години

Произход - Израел

Внимание! За по-дълго и безпроблемно използване на найлона моля спазвайте правилата за експлоатация, които са приложени от производителя – тук.

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на найлон за оранжерии на стойност над 320 лв.

ВАЖНО! При монтаж на полиетилена, страната с надписа "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив