МЕНЮ
КОШНИЦА

Найлон за оранжерии с доставка в Казанлък и цялата страна 180 микрона

Найлон за оранжерии с доставка в Казанлък и цялата страна 180 микрона
Найлон за оранжерии с доставка в Казанлък и цялата страна 180 микрона
2.17 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0003

Опции

Купи

Внимание! От този модел израелски найлон може да се подготвят различни размери по поръчка. За да направите поръчка онлайн от полето „Ширина на ролката“ изберете нужната Ви ширина, след това в полето отляво на бутона „Купи“ въведете нужната дължина и натиснете ENTER. Всички посочени цени са с включен ДДС.

Парникопроизводството създава нови хоризонти в градинарството, от които могат да се възползват всички любители и професионалисти с интерес към оранжерии и парници. 

Работата и производството в оранжерия си има своите особености, за да се постигнат оптимални резултати. Качествените материали за изграждане на оранжерията или парника ще ви помогнат за създаване на най-добрата основа за вашите предпочитания и възможности. 

Израелски найлон за оранжерии с доставки в Казанлък и цялата страна на компанията Политив заслужава вниманието на всеки, който има интерес в тази сфера. 

Експертите разработващи фолиата използват иновативни технологии, с които се добавят ефективни свойства, значително улесняващи и подобряващи производството на всякакви растения в оранжериите.

За начало трябва да споменем голямата еластичност на израелския найлон за оранжерии на Политив, която се дължи на етиленвинилацетат. Добавката допринася за страхотната здравина, прозрачност и гъвкавост на найлона, които улесняват дейностите по монтаж и допълват факторите създаващи оптимални условия за растеж в работещата оранжерия. 

Найлона за оранжерии с доставки в Казанлък и цяла България притежава допълнителна UV защита от ново поколение, която го предпазва от увреждащите ефекти на UV лъчите. 
Израелският полиетилен е по-издръжлив на условията на околната среда през цялата година и тази устойчивост се дължи в голяма степен именно на защитата от радиация. Модерната UV защита не предизвиква оцветяване, което запазва оптималния достъп на светлина до вътрешността и растенията.

Разпределянето на светлината също е от значение особено при отглеждане на разсад, декоративни и деликатни растения. Найлонът за оранжерии с доставка в Казанлъшко и цялата страна създава ефектът дифузия, който се изразява в постигане на равномерна осветеност в цялата вътрешност на съоръжението. 

Концентрираната светлина може да предизвика прегаряния и потенциално да се отрази негативно на реколтата. Неравномерното разпределяне на светлината често се изразява и в участъци, които не получават достатъчно. 

Растенията израстват на височина, но са неустойчиви, което също може да се отрази на реколтата. Най-добрият вариант е да се положат всички усилия за постигане на оптимална дифузна светлина. 

Израелският найлон за оранжерии с доставки в Казанлък и цялата страна ви улеснява максимално в осигуряване на перфектно разпределена светлина без допълнителни усилия.

Найлонът на Политив за оранжерия притежава още едно качество, което допринася както за оптималната осветеност, така и за предпазване на оранжерията от възникване на гъбични заболявания. Ефектът, който заслужава внимание е „антикапка“. Специалното покритие на фолиото предпазва повърхността от задържане на конденз. 

Капчиците могат да влошат осветеността в оранжерията или да създадат условия за концентрация на светлина и прегаряне. Кондензът се превръща в среда, подходяща за развитие на гъбични заболявания и бактерии. Благодарение на антикапка ефектът, израелският найлон за оранжерии с доставка в Казанлък и областта ще ви помогне в избягване на тези проблеми. 

Топлината е съществено важен фактор за успешното отглеждане на растения и особено в условията на парници и оранжерии. Най-шокиращо въздействие върху растенията имат температурните амплитуди. 

През преходните сезони и зимата разликите в температурата през деня и нощта могат да бъдат големи. Израелският найлон оранжериен за Казанлък и цялата страна има т. нар. „термален“ ефект. Изразява се в способността да задържа натрупаната през деня топлина от инфрачервените лъчи и да я освобождава бавно. Именно постепенното освобождаване на топлината допринася за постигане на равномерна температура през цялото денонощие без допълнителни разходи или усилия. 

Политив предлага различни варианти на найлона за оранжерии с различна дебелина и гаранция за качество за всеки продукт. За да се използва гаранцията трябва да се спазят всички указания за монтаж и експлоатация осигурени от производителя.

Технически особености на израелски найлон за оранжерии с доставки в Казанлък и цяла България:

Дебелина - 180 микрона

Цвят - бял, прозрачен

Качества на полиетилена - UV защита, Анти - капка ефект, термален ефект, дуфузиа на светлината, допълнителна еластичност и здравина

Гаранция - 4 години

Произход - Израел

Внимание! За по-дълго и безпроблемно използване на найлона моля спазвайте правилата за експлоатация, които са приложени от производителя – тук.

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на полиетилен на стойност над 320 лв.

ВАЖНО! При монтаж на полиетилена, страната с надписа "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив