МЕНЮ
КОШНИЦА

Комбиниран тор за рози и цъфтящи храсти 1 кг за по-обилен цъфтеж и силен растеж

Комбиниран тор за рози и цъфтящи храсти 1 кг за по-обилен цъфтеж и силен растеж - Торове за цветя с отлична цена: 10.99 лв.
Комбиниран тор за рози и цъфтящи храсти 1 кг за по-обилен цъфтеж и силен растеж
11.99 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0118

Опции

Купи
  • Разфасовка: Този специализиран комбиниран тор за рози и цъфтящи храсти се предлага в разфасовка от 1 кг.
  • Продължителност на действие: Торът от Лактофол за рози и цъфтящи храсти има продължителност на действие около един месец.
  • Приложение и дозировка: Може да прилагате комбиниран тор от Лактофол върху всички видове розa и цъфтящи храсти, като хортензия, люляци, японска дюля и други. Препоръчително е торенето 3-4 пъти в годината, от ранна пролет до късна есен.
  • Съдържание: Гранулираният тор за рози и градински цветя съдържа в себе си следните химични елементи - Азот (N) - 14%, Магнезиев оксид (MgO) -2%, Двуфосфорен пентаоксид (P2O5) -8% и Калиев оксид (К2О) - 18%.

Добрата грижа за розите, хризантемите, люляците и другите градински цветя е от изключително важно значение, ако искаме да получим красиви и разцъфнали храстчета, които да украсят градината и домът ни. 

За тази цел изборът на подходящ тор е главен приоритет. Перфектен избор за цъфтящите храсти са комбинираните торове с еднакво съдържание на азот, фосфор и калий или такива, в които количеството на фосфора и калия преобладава над азота.

Ние сме запознати с тази специфика и сме открили перфектният комбиниран тор, създаден специално, за да подхрани, заздрави и да осигури буен растеж на чаено-хибридните Ви рози, минирозите, жасминът и всички други видове цъфтящи храсти.

Представяме Ви специализиран тор за градински цветя и рози от Лактофол. Гранулиран тор с бързо действие, който ще преобрази и разкраси Вашата градина.

Специализираният тор от Лактофол осигурява на розите и цъфтящите храсти една цялостна грижа

Това, което конкретно се случва с цветчетата Ви при редовното подхранване с тора, е че се подобрява развитието им и цъфтежът им става по-продължителен.

А самото наторяване на цветята и храстите става по много лесен и бърз начинТрябва да разпръснете равномерно гранулирания тор за рози и цъфтящи храсти върху цветчетата при предварително избрана по-рохкава почва. След това да полеете с нужното Ви количество вода. Гранулираната формула, която торът притежава прави приложението му много по-бързо и ефективно. След като добавите вода, той се усвоява напълно в почвения слой.

За най-добри резултати е препоръчително да подхранвате розите и азалиите си от ранна пролетта до късна есен, по 3 или 4 пъти в годината.

Торът от Лактофол с гранулирана формула за рози и цъфтящи храсти е един много добър избор за Вашата градина или дом. Прилагайки го върху растенията си, Вие ще им осигурите стабилен растеж, ще ги направите по-издръжливи и ще им гарантирате продължителен цъфтеж. 

И така, с няколко лесни стъпки, Вие ще получите красиви и разцъфнали храстчета, които да украсят дома и градината Ви

Заповядайте в нашия онлайн магазин и направете първа крачка, като се сдобиете с тор за рози и градински цветя от Лактофол.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив