МЕНЮ
КОШНИЦА

Дългодействащи комбинирани npk торове за трева и тревни площи - Maintenance 24-5-12

Дългодействащи комбинирани npk торове за трева и тревни площи - Maintenance 24-5-12 - Торове за трева с отлична цена: 117.00 лв.
Дългодействащи комбинирани npk торове за трева и тревни площи - Maintenance 24-5-12
144.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FF00006

Опции

Купи
  • Разфасовка: 15 кг.
  • Продължителост на действие: От два до три месеца.
  • Приложение и дозировка: За 1 квадратен метър - 35 грама. Опаковката от 15 кг е достатъчна за торене на тревни площи с размери до 420 кв. метра.
  • Съдържание: Азот /24%/, Фосфор /5%/, Калий /12%/.

Ако търсите комбинирани npk торове за трева и тревни площи, които са от висок клас, то се радваме да Ви представим холандския тор - Maintenance 24-5-12. Тези качествени гранулирани торове са предназначени за базово поддържане и са част от богатия каталог на нашия онлайн магазин semenata.bg, който винаги се старае да предложи най-добрите продукти в бранша на своите клиенти.

Тези комбинирани професионални торове с контролирано освобождаване Maintenance 24-5-12, дават възможност третираните площи да се подхранват равномерно през целия им цикъл на развитие.

Само с едно наторяване npk торовете за трева осигуряват по-дълго въздействие, което продължава между два и три месеца, без да намалява ефективността им върху тревните видове.

По начало дългодействащите торове, които спестяват финансови средства, време и усилия, са предпочитани масово от професионалните озеленители по света. Това е така, защото за разлика от останалите класове торове, те действат продължително в периода от няколко месеца, без да се налага периодично подхранване на тревата в слънчевите, сенчестите или площите с шарена сянка.

Освен това те са по-безопасни за употреба в сравнение с други комбинирани торове, които имат моментално действие. 

С този клас комбинирани npk торове Maintenance 24-5-12 няма опасност да пренаторите своите тревни площи (ако спазвате разбира се посочените норми на дозиране и период на действие). Няколко слойната гранула предпазва растенията при контакт с нея от изгаряне. Вече не е необходимо да се притеснявате, че ще оставите тревата без така жизнено важните за нейното развитие хранителни съставки.

Те имат дългодействие и подхранват тревните площи при всички видове почви, каквито могат да се срещнат из цяла България. Гарантират липсата на пикове и спадове в растежа на тревата, породени от липсата на хранителни вещества, именно зaради ефекта на контролираното освобождаване.

Затревените площи, наторени с този гранулиран тор Maintenance 24-5-12, ще имат здрави и лъскави листа, мощни корени, развити в дълбочина. Тревните чимове изглеждат свежи, сгъстяват се по-бързо, понеже са балансирано подхранени и ще формират перфектно затревен терен. Наторявайки с дългодействащи комбинирани npk торове, тревата и затревените площи ще придобият по-равномерен цвят, който е наситено зелен и отличен естетически издържан ефект.

Дългогодишният опит на екипа на нашия онлайн магазин semenata.bg сочи, че торът е подходящ за базово подхранване на терени затревени с различни сортове треви.

Тези комбинирани торове Maintenance 24-5-12 се използват с успех в поддържането на дворове, градини, паркове и затревени пространства с декоративни цели, стадионни комплекси, игрища, зелени петна около басейни, търговски обекти, хотелски комплекси, бензиностанции, болници или тревни площи около заведения. Те намират приложение от градинари професионалисти и любители из всички кътчета на страната, където се използват с успех в подхранването на тревните килими.

Понеже съдържа повече азот, този npk тор Maintenance 24-5-12 е особено препоръчван при пролетните и летните програми за торене. Използването му в този период, може да даде мощен старт на изтощените през зимните месеци затревени площи. Третирайки само един път зелените терени и сами ще се убедите от ефекта на този тор, който е видим много бързо, а действието му продължава без да отслабва няколко месеца, подхранвайки ефективно тревата.

Може да използвате тези комбинирани торове с дълго действие за всеки сорт райграс и други видове декоративни треви, по всяко време на годината и навсякъде, сочи още опита на специалистите от нашия онлайн магазин semenata.bg.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив