МЕНЮ
КОШНИЦА

Засенчваща мрежа за парник и оранжерия 40 - 45 % с UV защита представена от Севън Сийдс

Засенчваща мрежа за парник и оранжерия 45 % с UV защита представена от Севън Сийдс
Засенчваща мрежа за парник и оранжерия 40 - 45 % с UV защита представена от Севън Сийдс
0.91 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0047

Опции

Купи

Слънчевата светлина е сред най-важните условия за растеж на всяко растение, но както с всичко останало – прекалените количества могат да навредят. Промяната на ъгъла на слънцегреене през сезоните и различни други фактори, като разлистване на дърветата и променящите се места на сянка също се отразяват върху количеството светлина, което поемат насажденията. 

Как да осигурите по-добър контрол върху светлината? 

При нас ще откриете интересно решение за бързо справяне с този проблем – Засенчваща мрежа за парник и оранжерия 40% представена в каталога на Севън Сийдс. 
Продуктът, който ви представяме е със засенчване 45 %, което е сравнително нисък процент и често се използва за лека корекция в количеството светлина и предпазване на растенията и терените от прегаряне през летните месеци. 

Какво представлява Засенчващата мрежа 45 % за парници и оранжерии с UV защита?

Мрежата засенчваща за парник и оранжерия е съставена от здраво влакно, което образува стабилна триредова плетка. Уникалната плетка позволява отлично разтягане на мрежата и едновременно с това я прави устойчива на разнищване в случай на скъсване и протриване. Този тип Засенчващи мрежи за парници 45 % се предлага в зелен цвят. 

Освен голяма устойчивост, мрежата е снабдена и с трайна UV защита, която я предпазва от увреждащите ефекти на слънцето. 
Плетката е изработена по начин, който осигурява стабилност и я предпазва от значително разнищване дори когато се случи локално скъсване. 

За какви терени и условия е подходяща представената от Севън Сийдс Засенчваща мрежа за парник и оранжерия 45 %? 

Мрежата е предназначена за тераси и балкони, дворове и градини, стопанства, оранжерии стъклени или от израелски полиетилен оранжериен, парници и други – навсякъде, където е нужно да се осигури частична сянка без да се блокира рязко потокът от светлина. 

Засенчващата мрежа за парник се използва широко при отглеждане на различни култури, като зеленчуци, листни зеленчуци, подправки, плодове и други. Често се прилага за осигуряване на допълнителна защита при пресаждане на растения и млади насаждения, за да се намали стреса от трансплантация, за да се възстановят по-бързо и успешно.

В домашни условия, мрежата за парник често се използва за засенчване на балкони с южно изложение особено през летните месеци. Характеристиките на мрежата осигуряват достъп на достатъчно естествена светлина и вятър, които създават приятна атмосфера за почивка дори в горещините.

Продуктът е широко използван за контрол върху светлината при всякакви обекти, включително беседки, детски площадки, места за почивка и много други. Мрежата е много полезно решение ако в района няма достатъчно дървета, които да осигурят сянка и разхлада. 

Засенчваща за парник и оранжерия мрежа 40 % с UV защита се монтира сравнително лесно. Може да се използва с успех както от професионалисти, така и от домашни майстори и любители градинари. Сред предимствата на този тип мрежа е възможността да се монтира както за дълготрайна употреба, така и при нужда – например, само за летния сезон, след което се сваля и съхранява за следващата година. 

Мрежата засенчваща се цени високо от семейства с малки деца за създаване на по-приятна и безопасна среда на балкона дори през лятото. 

При нас ще откриете разнообразие от ролки с различна ширина – 2 м, 3 м, 4 м, 5 м, 6 м и 8 м. Предлагаме и възможността за отрязване на мрежа с размери по избор на клиента. 

Дължината на 1 ролка е 100 м. 

Засенчващата мрежа за парник 45 % притежава плътност 30 гр. / кв. м. 

При закупуване на цяла ролка предлагаме отстъпки. 

Технически характеристики на засенчваща мрежа за оранжерия и парник:

Внимание! Посочената цена е за 1 кв.м. 

Мрежата за засенчване на парници и оранжерии се предлага с ширини на ролката - 2, 3, 4, 5, 6 и 8 м. От всяка ширина може да бъде изрязана дължина според нуждата на клиента.

Засенчващата мрежа може да се поръча и на цяла ролка със следните ширини и дължини - 2/100 м, 3/100 м, 4/100 м, 5/100 м, 6/100 м, 8/100 м

Плътност - 30 гр./кв.м

Цвят - зелен

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на мрежи на стойност над 320 лв.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив