МЕНЮ
КОШНИЦА

Качествен гранулиран тор за иглолистни дървета и храсти Лактофол 2кг

Качествен гранулиран тор за иглолистни дървета и храсти Лактофол 2кг - Торове за храсти и дървета с отлична цена: 12.39 лв.
Качествен гранулиран тор за иглолистни дървета и храсти Лактофол 2кг
13.79 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0135

Опции

Купи
  • Разфасовка: Този специализиран гранулиран тор за иглолистни дървета и храсти от Лактофол се предлага в разфасовка от 2 кг. Това количество ще Ви стигне за 3 наторявания на до 6 растения.
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате торовете на Лактофол върху всички видове иглолистни и декоративни дръвчета и храсти, както и върху палми и маслинови дървета. При подготовка на почва и при засаждане, подходящата доза е 50 гр. на квадратен метър или на едно растение. При по-млади растения нужната дозировка е 50-100 гр. на едно дрърво или храст, същото важи и за вече развиващите се дървета. За по-големи растения, може да използвате максимални дози.
  • Съдържание: Торът за иглолистни растения съдържа в себе си Азот  (N) - 18, P2O 5 (Фосфорен петоокис) – 5, K2O ( Калиев оксид) – 6, MgO (Магнезиев оксид) – 2.

Иглолистните дървета и храсти са едни от най-предпочитаните растения за озеленяване. Причините са страхотните им устойчивости, особено на студ, както и вечнозеленият им и свеж вид, с който пленяват.

За отглеждането им, разбира се, се изискват някои особени грижи. Изключително важна роля играе торът, с който ще бъдат наторени. За да получите красива ела, здрав смърч или буйна туя смарад, трябва да прибегнете към комбиниран тор, специално предназначен за иглолистни видове.

Казвайки Ви това, ние имаме решението за Вас – гранулирания тор за иглолистни дръвчета и храсти от Лактофол 2 кг. С органичните и минералните вещества, които съдържа в себе си специализираният тор за иглолистни растения гарантира здравето на Вашия кипарис, кедър и тцуга или псевдоцуга. Можете да откриете тази хранителна грижа за иглолистните дръвчета и храсти в нашия онлайн магазин.

Освен с балансираната хранителна грижа, която прави Вашите вечнозелени растения свежи и устойчиви на променящите се климатични условия и болести, торът от Лактофол има още едно страхотно свойство.

При наторяването на Вашите растения, торът действа мигновено, защото се абсорбира директно в почвата, след като бъде полят с вода. Той притежава и гранулирана формула, което осигурява пълното му усвояване в земята. Освен това в състава си, торът за иглолистни дръвчета, има съдържание на магнезий, точно този химичен елемент е отговорен за подобреното развитие на културите Ви.

Подходящият период за наторяване със специализирания гранулиран тор от Лактофол е по време на засаждането на растенията, през пролетните месеци, както и по време на вегетация

Дозата, от която се нуждаете при торенето варира. 

При по-младите дръвчета и храсти, подходящата дозировка е от 50 до 100 гр. на едно дръвче, а подходящият период за наторяване е или пролетта, или есента.

Ако подготвяте тъкмо почвата и използвате тора при засаждане, ще се нуждаете от 50 гр. на един квадратен метър или толкова на едно храстче.

При вече развиващите се растения, дозата отново е 50 до 100 гр. на дръвче, в началото на вегетацията, в началото на лятото и през есента.

При по-големи дървета, може да използвате и максимални дози при наторяването.

Правилното торене на растенията е важно, а торенето с тора гранулиран за иглолистни и декоративни растения от Лактофол е и лесно. Трябва само равномерно да разпръснете гранулите на добре рохкава почва и да го полеете след това обилно с вода. Препоръчително е да торите Вашите дръвчета и храсти три пъти в годината.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив