МЕНЮ
КОШНИЦА

Гланц за листа за елегантен блясък на листата - без негативен ефект в/у дишането на растението

Гланц за листа за елегантен блясък на листата - без негативен ефект в/у дишането на растението - Торове за цветя с отлична цена: 6.20 лв.
Гланц за листа за елегантен блясък на листата - без негативен ефект в/у дишането на растението
7.19 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0007

Опции

Купи
  • Разфасовка: Може да намерите BIOPON гланц за листа за блясък на листата в разфасовката от 250 мл.
  • Приложение и дозировка: Гланцът за листа може да се прилага върху стайни листнодекоративни растения. Също е много подходящ и при украса на букети и различни композиции от цветя, аранжировки от сухи цветя, икебана, мирабана и др. Използването е лесно - разклатете флакона добре преди да напръскате растенията. Пръскайте на разстояние не по-малко от 35 см от листата. Не се препоръчва пръскане на растения в цъфтеж, не пръскайте в/у цветовете. 
  • Период на действие: Около 1 месец.

Представяме Ви един продукт, с който растенията Ви ще заблестят – гланц за листа, от който вашите растения ще се сдобият с много приятен и елегантен блясък на листата. Можете да го откриете в нашия онлайн магазин в разфасовката от 250 мл, да започнете пръскането и да направите домът Ви и/или градината сияйна.

Неговото основно предназначение е насочено към външния вид на растенията, и то към подобряването му

Освен за блясък на листата препарата помага и за успешно премахване на петна от варовик, появили се след пулверизиране на растенията, изчиства събралата се прах. Препарата на Биопон придава блясък и лъскавина на растенията и предотвратява всякакво последвало прашасване. Може да го използвате без притеснения, като по никакъв начин не пречи на дишането на растенията.

Този гланц за листа е подходящ и предназначен за използване върху различни видове саксийни растения листнодекоративни, както и при украса на букети за сватба, кръене, имен ден, 8-ми март, 14-ти февруари и при различни оформления от цветя

Не е препоръчано да се използва за кактуси, папрати, сукуленти и други, както и при растения с мъхести и по-нежни листенца. Този препарат за блясък  на листата не трябва да се употребява и при растения, които са в периода си на цъфтеж.

Приложението на гланца за листа е много лесно, като имате само две стъпки, които трябва да изпълните.

Първо трябва да разклатите флакона много добре и след това да напръскате с него външната страна на листенцата, като това не трябва да става от близко разстояние, а от около 35 см.

За да получите желани резултати, преди и след употребата на препарата, третираното растението не трябва да бъде подлагано на пряка слънчева светлина.

Ако използвате течния тор върху домашни растения, достатъчно е да го прилагате един път в месеца.

Мерки за безопасна употреба:

Дръжте далеч от деца, източници на огън и топлина, да не се пуши покрай препарата и при употребата му, на не се вдишва, да се избягва контакт с кожа и очи, използвайте гланца за листа само в помещения, които лесно могат да се проветрят. 

Внимание! Опаковката е под налягане. Не бива да се излага на пряко слънце, на температури над 50 градуса, да не се гори и пробива даже след употреба.

Торове
Вид торовеГланц за листа

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив