МЕНЮ
КОШНИЦА

Покривало (платнище) за покриване на дърва 1,5 м/6 м с трайна UV защита

Покривало (платнище) за покриване на дърва 1,5 м/6 м с трайна UV защита
Покривало (платнище) за покриване на дърва 1,5 м/6 м с трайна UV защита
Покривало (платнище) за покриване на дърва 1,5 м/6 м с трайна UV защита
Покривало (платнище) за покриване на дърва 1,5 м/6 м с трайна UV защита
Покривало (платнище) за покриване на дърва 1,5 м/6 м с трайна UV защита
30.89 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV061

Опции

Купи

Използвате ли дърва за огрев или барбекю? Ако отговорът е да, то със сигурност знаете колко е важно да си набавите необходимото количество дърва предварително, за да изсъхнат, както и да ги съхраните суи, за да са готови за употреба. 

Неизменна част от подготовката на дървата е предпазването им от неблагоприятните ефекти на околната среда, особено влага, дъжд и сняг. Най-подходящото място за подреждане на дървата е на закрито и проветриво място, но не винаги разполагаме с такова у дома. Често се налага да ги съхраняваме навън, без покрив и това налага да ги защитим от дъжд, от бури, вятър и снеговалеж.

Как да осигурите ефективна защита на запаса от дърва за огрев особено през дъждовни и снежни месеци?

В „Севън Сийдс“ ООД представяме един от най-популярните и изгодни продукти, с които лесно се осигурява нужната защита на дървата от атмосферни условия. Покривало или платнише за дърва 1,5 м/6 м представлява здраво водоустойчиво платно, което се застила върху подредените дърва. Покривалото е изработено от полиетилен PE с трайна UV защита. 
Платнището за покриване на дърва е напълно водоустойчиво и впечатлява с голяма здравина и издръжливост (притежава плътност 90 гр/кв.м).

Платното за покриване на дърва е създадено за използване на открито с непрекъснато излагане на различни атмосферни условия. Влагата, дъжда и снега са най-увреждащи за дървата за огрев, тъй като прекомерната влага намалява качествата им и може да доведе до разграждане на дървата и образуване на мухъл. Колкото по-суха е средата, в която се съхраняват дърветата, толкова по-бързо ще са готови за използване. 

Покривалото за покриване на дърва е изключително подходящо за използване на открито, защото е снабдено с UV защита, която го предпазва от увреждащите ефекти на слънчевата радиация. Използва се многократно и през всички сезони.

Изработено е от полиетилен и впечатлява с голяма здравина, гъвкавост и издръжливост. 
Платнището за покриване се закрепя стабилно към купчината дърва благодарение на халките фабрично добавени в края на платното поставени на всеки метър. Те се използват за захващане на покривалото чрез ластични или друг тип въжета, сезал, канап и др. 

Закрепянето на покривалото може да се регулира при промяна на количеството дърва, за да се осигури винаги плътно покритие на материалите. 

Покривалото за дърва се предлага в размери 1.50 м х 6 м. Налично е в зелен цвят. Теглото на платното е 5 кг. 

Прибирането и съхраняването на платнището за покриване на дърва е много лесно. Почиства се от натрупаните прах и замърсявания чрез измиване. След изсушаването на платното, то се сгъва или навива и съхранява на сухо и хладно място. 

Препоръчва се да се избягва покриване на остри краища и използване на силни препарати за почистване, за да се избегне рискът от увреждане на покривалото. 

Въпреки, че в името на продукта се описва и основното му предназначение, а именно, покриване на дърва за огрев, на практика платнището се използва с успех за предпазване на всякакви материали.  Например, в случай че имате нужда от покривало за пясък, чакъл, цимент, дъски, кераични тухли или други видове строителни материали, покривалото ще ви бъде от полза. 

Подходящо е за временно покриване на дърва по време на дъждовния сезон както и за целогодишна употреба при нужда.
Често се използва и в строителството при ремонтни и строителни дейности. 

Използването на покривалото не изисква специални инструменти или умения. Набавете си предпочитаните въжета за закрепяне на платнището и приложете там, където ви е нужно.

Технически особености на модела покривало за дърва:

Материал – полиетилен PE с UV защита

Размери – 1.50 м х 6 м

Плътност – 90 гр/кв.м.

Цвят – зелен

Допълнителни характеристики – притежава специални халки на всеки метър за лесно връзване.

Вижте и нашите предложения за покривало за кръгла маса и покривало за правоъгълна маса както и интересните видове покривала за градински мебели.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив