МЕНЮ
КОШНИЦА

БРОС MICROBEC Препарат за септични ями 25 гр.

БРОС MICROBEC Препарат за септични ями 25 гр.
БРОС MICROBEC Препарат за септични ями 25 гр.
2.39 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0073

Опции

Купи

Микробиологичен препарат за биоразлагане на съдържанието на септична яма. Редовното използване на Мicrobec намалява честотата на изпразване на септичната яма, подпомага работата на домашните пречиствателни станции, премахва неприятната миризма и отпушва санитарната инсталация.
Съвременно решение за всеки вид септична яма (също и биологична) и за екологични домашни пречиствателни станции.
До 400 млн бактерии в 1 доза/пликче.

Действие на препарата:
Microbec съдържа специализирани видове бактерии и ензими, които ускоряват естествения процес на разлагане на органичните отпадъци. Отпадъците, хартията, растителните отпадъци и мазнините подлежат на биоразграждане (биодеградиране). 3 – фазовото действие на Microbec осигурява бързо и успешно разделяне на замърсяванията, които първо са превръщани в течно състояние, а след това подлежат на ензиматично разлагане на абсолютно безопасни и благоприятни за околната среда прости елементи и вода. Това дава възможност за почистване на септичната яма от налепи и намалява честотата на изпразване на ямата. Използването на агресивни дезинфекционни средства, съдържащи хлор, антибиотици, а също и увеличаване на количеството на отпадните води може да намали ефективността на Microbec. За осигуряване на правилното действие на препарата се препоръчва увеличаване на поддържащата доза. Максимална ефективност на Microbec се постига чрез редовното му използване.

Внимание! Да се пази от деца. При контакт с очите промийте с вода и се консултирайте с лекар. При поглъщане на препарата се консултирайте с лекар. Да се съхранява на сухо място. Препарат, готов за употреба.

Доза/пликче (25 г) сипете в тоалетната чиния и пуснете вода.

Начин на употреба:
1. Първоначална доза: 2 дози/пликчета на 3 м3.
2. Поддържащо дозиране според таблицата:

Обем на септичната яма, пречиствателната станция в м3 Дозиране
1 – 3 1 доза/пликче седмично
4 – 8 2 доза/пликчета седмично
> 8 4 доза/пликчета седмично

3. Pеактивиране след прекъсване в прилагането:
Сложете в 2 последователни дни по 1 доза/пликче, по-нататък - както е показано в таблицата. При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив