МЕНЮ
КОШНИЦА

Тревни смески за животни

Висококачествено семе на люцерна Приста 3
Най-продаван
Онлайн магазин Semenata Shop с удоволствие представя за своите клиенти един изключителен б..
19.50 лв.
Капсулирани семена на люцерна Джеа с мощен старт и високи добиви
Най-продаван
Разфасовка: 1 кг, 10 кг, 25 кг Норма за сеитба: За 1 декар от 2,4 до 4 килограма - 1 кг,..
19.50 лв.
Онлайн магазин Semenata Shop  с удоволствие представя един страхотен продукт - професионал..
119.40 лв.
Семена на медоносни растения и билки с уникален аромат Bienenweide
Няма наличност
Разфасовка: 275 гр. Норма за сеитба: За 25 квадратни метра - 275 грама или 11 гр. за кв...
22.80 лв.
Лесно за отглеждане едногодишно растение, подходящо за сандъци. Яде се от котките, които с..
3.20 лв.
Разфасовка: 1 кг Норма за сеитба: 7-8 килограма за един декар. 1 кг (за около 140 кв.м),..
19.90 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)

В тази част на магазин Semenata shop ще представим качествени тревни смески за животни. Това са специализирани посевни материали, които се използват за изграждане на пасища и площи за косене (сенокос), различни видове площи за добив на фураж и др. 
В тази част на магазина ще намерите и качествени семена на люцерна на различни популярни производители в България, Италия, Холандия, Сащ, Полша, Китай и др.

Магазин Semenata bg ще добави тук качествени семена на тревни смески, които са подходящи за затревяване на големи площи пасищни, намиращи се на равнинни и високопланински терени. 

Ще намерите тревни смески за различни видове домашни животни – крави, кози, различни породи овце, магарета, коне, биволи, кокошки, пуйки, гъски, патици и др.

В тази част на магазина ще добавим и тревни смески, които са подходящи за изграждане на пасища за дивечови животни – зайци, яребици, фазани, сърни и елени, диви прасета, лами, щрауси, диви планински кози, ему, пътпъдъци, пауни и много др. 

Тук ще представим смески тревни за животни, които са съставени от различни видове растения с висока устойчивост на засушаване и бедни каменисти почви. Ще намерите тревни видове, подходящи за пасища, намиращи се на висока надморска височина и такива, които може да отглеждате на по-припечни и сухи терени.

Ще се постараем за всеки вид тревна смеска да осигурим достатъчно адекватна информация за правилно отглеждане и методи за извличане на максимален добив от декар земеделска земя, информация относно подходящите периоди за засяване на съответния вид трева, както и препоръки за торене с подходящи специализирани торове за тревни площи.

Градински център Semenata shop ще представи тревни смеси, които са подходящи за изграждане на многогодишно пасище, за паша и сено, както и различни видове тревни смески за косене.

В тази част на градинския център ще бъдат застъпени и качествени семена на българска и италианска люцерна. Тъй като люцерната е сред фуражните култури, която е с основно икономическо значение за животновъдството в страната, ние от Semenata shop ще се постараем да представим едни от водещите сортове висококачествен посевен материал на този вид растение.

Смеските за животни, които ще намерите тук се предлагат само в оригинални опаковки от производител или официален представител на марката за страната и са с гарантиран произход.

Тревните смески за животни могат да бъдат доставени в София, Димитровград, Ямбол, Козлодуй, Пазарджик, Хасково, Банско, Разлог, Смолян, Пампорово, Варна, Добрич, Бургас, Меричлери, Тополовград, Кърджали, Свиленград, Пловдив, Перник, Рила, Сандански, Ботевград, Благоевград, Симитли, Русе, Шумен и много др. малки и големи градове и села в България.