МЕНЮ
КОШНИЦА

Тревни смески за животни

Лека, удобна и изключително практична, моделът градинска торба за многократна употреба е с..
25.79 лв.
Търсите ли ливадни тревни смески за пасища, които се отглеждат с лекота и осигуряват отлич..
20.70 лв.
Разфасовка: 275 гр. Норма за сеитба: За 25 квадратни метра - 275 грама или 11 гр. за кв...
27.70 лв.
Сортови семена на силни медоносни растения Фацелия Танацетифолия (латинско име Phacelia ta..
5.90 лв.
Лесно за отглеждане едногодишно растение, подходящо за сандъци. Яде се от котките, които с..
3.50 лв.
Харесвате ли тревните килими образувани от нежните сортове детелина? Ако отговорът ви е „Д..
5.30 лв.
Кой сорт български люцерна е най-подходящ за отглеждане върху терени с повече влага? Семен..
23.30 лв.
Нуждаете ли се от бързорастяща виосокодобивна люцерна за производство на фураж, която се о..
24.75 лв.
Един от начините да се насладите на страхотни резултати в градината е като улесните работа..
48.50 лв.
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)

В тази част на магазин Semenata shop ще представим качествени тревни смески за животни. Това са специализирани посевни материали, които се използват за изграждане на пасища и площи за косене (сенокос), различни видове площи за добив на фураж и др. 
В тази част на магазина ще намерите и качествени семена на люцерна на различни популярни производители в България, Италия, Холандия, Сащ, Полша, Китай и др.

Магазин Semenata bg ще добави тук качествени семена на тревни смески, които са подходящи за затревяване на големи площи пасищни, намиращи се на равнинни и високопланински терени. 

Ще намерите тревни смески за различни видове домашни животни – крави, кози, различни породи овце, магарета, коне, биволи, кокошки, пуйки, гъски, патици и др.

В тази част на магазина ще добавим и тревни смески, които са подходящи за изграждане на пасища за дивечови животни – зайци, яребици, фазани, сърни и елени, диви прасета, лами, щрауси, диви планински кози, ему, пътпъдъци, пауни и много др. 

Тук ще представим смески тревни за животни, които са съставени от различни видове растения с висока устойчивост на засушаване и бедни каменисти почви. Ще намерите тревни видове, подходящи за пасища, намиращи се на висока надморска височина и такива, които може да отглеждате на по-припечни и сухи терени.

Ще се постараем за всеки вид тревна смеска да осигурим достатъчно адекватна информация за правилно отглеждане и методи за извличане на максимален добив от декар земеделска земя, информация относно подходящите периоди за засяване на съответния вид трева, както и препоръки за торене с подходящи специализирани торове за тревни площи.

Градински център Semenata shop ще представи тревни смеси, които са подходящи за изграждане на многогодишно пасище, за паша и сено, както и различни видове тревни смески за косене.

В тази част на градинския център ще бъдат застъпени и качествени семена на българска и италианска люцерна. Тъй като люцерната е сред фуражните култури, която е с основно икономическо значение за животновъдството в страната, ние от Semenata shop ще се постараем да представим едни от водещите сортове висококачествен посевен материал на този вид растение.

Смеските за животни, които ще намерите тук се предлагат само в оригинални опаковки от производител или официален представител на марката за страната и са с гарантиран произход.

Тревните смески за животни могат да бъдат доставени в София, Димитровград, Ямбол, Козлодуй, Пазарджик, Хасково, Банско, Разлог, Смолян, Пампорово, Варна, Добрич, Бургас, Меричлери, Тополовград, Кърджали, Свиленград, Пловдив, Перник, Рила, Сандански, Ботевград, Благоевград, Симитли, Русе, Шумен и много др. малки и големи градове и села в България.