МЕНЮ
КОШНИЦА

Професионален зимен тор за трева и райграс за преди зимата с действие 5 месеца Pre Winter 14-5-21+2MgO

Професионален зимен тор за трева и райграс за преди зимата с действие 5 месеца Pre Winter 14-5-21+2MgO - Торове за трева с отлична цена: 108.24 лв.
Професионален зимен тор за трева и райграс за преди зимата с действие 5 месеца Pre Winter 14-5-21+2MgO
128.30 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FF00004

Опции

Купи
  • Разфасовка: 15 кг
  • Продължителност на действие: Торовете за трева преди зимата Pre Winter са с продължително действие от 4 до 5 месеца.
  • Приложение и дозировка: Pre Winter е специализиран тор за трева, който може да се прилага при всякакви видове тревни площи, независимо дали са новоизградени или са стари. Може да се прилага при тревни площи изградени от тревен чим или затревени с тревни смески. Перфектен е за торене на голф игрища, стадиони, частни градини, резиденции, паркове, детски площадки, ресторанти, хотели, хотелски комплекси и др. 15 кг от зимните торове са достатъчни за наторяване на площ тревна 330 кв.м. Торете с около 45 гр. зимен тор за кв.м. Тези торове са максимално безопасни, но въпреки това не превишавайте дозата, за да не изгорите тревата си.
  • Съдържание: Азот 14%, Фосфор 5 %, Калий 21%, Магнезий 2%
  • Приложение: Използвайте този зимен тор за трева в периода август - ноември.

Semenata Shop с удоволствие представя изключително мощен професионален зимен тор за трева и райграс за добавяне преди зимата Pre Winter 14-5-21+2MgO на Landscaper pro. Този специализиран тор е уникално балансиран с оптимално количество хранителни елементи, които са нужни на тревните площи през зимните месеци. Pre Winter е гранулиран минерален тор, като неговите гранули са изключително дребни и не се влияят от влагата, а от температурата на въздуха. Те немогат да бъдат отмити, защото изключително добре прилепват към почвата. Това им качество и дребните размери ги прави сравнително безопасни и трудно достъпни за консумация от домашни животни. 

Професионалните зимни торове за трева Pre Winter 14-5-21+2MgO имат контролирано освобождаване на хранителни вещества в продължение на 4 - 5 месеца. Това спомага за равномерно и балансирано хранене на тревата без резки пикове (преторяване) и липси на хранителни елементи.
Уникалното на този професионален тор е, че при по-високи зимни температури отделят по-голямо количество хранителни елементи, а при по-ниски - съответно по-малко. Това е от изключително значение, поради факта, че тревата засилва своята вегетация (растеж) при по-висока температура (съответно има нужда от повече хранителни вещества), а при по-ниски температури спира своето развитие.

Поради тази причина зимния тор за райграс треви Pre Winter е изключително ефективен и икономичен. Неговата уникална формула от азот, фосфор, калий и микроелементи поддържа тревната площ в перфектно състояние. Тя изглежда с плътен, маслено зелен цвят през цялата зима. Високото съдържание на калий помага на тревната площ да бъде по-устойчива на ниски температури, по-сухоустойчива (не рядко зимата в България има сухи периоди). Зимните торове за трева на Landscaper pro укрепват цялостно тревната площ - помагат за поддържане на по-плътен цвят, за укрепване на кореновата система и подобряване на цялостната устойчивост на тревните площи на ниски температури и стресови ситуации (засушаване, редуване на много ниски температури с по-високи такива).

Този професионален тор за райграс трева се добавя обикновено преди зимата. Препоръчва се торенето да бъде извършено в периода септември - ноември, за да запазите Вашата тревна площ в перфектно състояние през цялата зима.

За да дозирате изключително прецизно и безпроблемно торовете за трева използвайте професионална ръчна сеялка за трева и райграс, която има специална настройка за дозиране на този зимен тор за райграс трева.

Този тор зимен за трева се цени високо от всички професионални градинари, озеленители, ландшафтни архитекти и любители на тревните площи, които желаят перфектна тревна площ и през зимните месеци.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив