МЕНЮ
КОШНИЦА

Метални гвоздеи за дърво 20 см с поцинковано покритие

Метални гвоздеи за дърво 20 см с поцинковано покритие
Най-продаван
Метални гвоздеи за дърво 20 см с поцинковано покритие
0.40 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: ROL0001

Опции

Купи

Много често в градината се налага да използваме не само умения и инструменти свързани със засяването и обгрижването на насажденията, но и за изграждане на елементи и конструкции, стабилизиране на колове и опори и много други. Представяме ви един от най-универсалните елементи, които имат голяма практичност и полезност в двора и градината, гаража и работилницата, в дома, в строителството и други. Метални гвоздеи за дърво 20 см с поцинковано покритие са лесни за монтаж и се отличават с голяма ефективност при употреба. 

Произведени са от железен материал – стомана, който има отлична здравина и устойчивост. Имат поцинковано покритие за допълнителна ефективност. Всеки елемент е с дължина 20 см, диаметър 6 мм и диаметър на главата на пирона 11 мм. Размерите им ги правят подходящи за използване в много различни ситуации при ремонт и изграждане на основи, укрепване на конструкции и други. 

Често гвоздеите за дърво 20 см с поцинковано покритие се използват при монтаж на ограничителни ленти за трева. Те осигуряват бързо и ефективно решение за захващане на малки и по-масивни дървени конструкции. 

В строителството Металните за дърво гвоздеи 20 см се използват при монтирае на кофражи от дъски, изграждане на перголи, беседки и други. 

Прилагат се успех за фиксиране на колове и конструкции за асми и лозя, овощни градини и други. 

Железният материал, от който са изработени е напълно устойчив на промени в климатичните условия и гарантира дълъг живот на елементите с голяма ефективност. 

Прилагат се както при засаждане на декоративни дървета и насаждения в луксозни градини, така и за монтиране на допълнителни конструкции в градината, които не са свързани с отглеждането на растенията. Подобни проекти за изграждане на беседки, люлки, детски площадки, съоръжения за игра и упражнения, монтиране на осветителни тела, пейки и маси за пикник, кошчета за отпадъци, спортни съоръжения, като баскетболен кош за игра, хамаци и много други. 

Ползите от използване на гвоздеи за дърво метални 20 см са безброй. В дома и в строителството, те се използват непрекъснато за стабилизиране на леки и по-тежки конструкции. Прилагат се върху различни материали, като дърво и пластмаса. 

Лесното боравене с металните гвоздеи за дърво 20 см позволява използването им от професионалисти и любители градинари и домашни майстори. 
Пироните са сравнително устойчиви на влага, резки промени в климатичните температури, неблагоприятни ефекти от слънчеви лъчи и т. н. Често се използват в комбинация с други елементи за захващане и стабилизиране в зависимост от нуждите на проекта.

Използват се широко на закрито и на открито. Дължината и лесния монтаж ги прави подходящ избор за стабилизиране и изграждане на конструкции за оранжерийно производство и при монтаж на израелски качествен полиетилен

Компактният размер на гвоздеите за дърво позволява лесното им съхранение. При нас имате възможност да закупите единични бройки в количеството, което ви е нужно. 

Монтирането на металните гвоздеи за дърво 20 см с поцинковано покритие не изисква специализирано оборудване. Използват се широко както при строителство и изграждане на нови проекти, конструкции, покриви и други, така и за ремонтни дейности по възстановяване, подсилване, промяна в дизайна и укрепване. 

Технически характеристики:

Дължина – 20 см (200 мм)

Форма – кръгла

Диаметър – 0.6 см (6 мм)

Диаметър на главата на пирона – 1.1 см (11 мм)

Материал – стомана с поцинковано покритие

Поръчайте Метални дълги гвоздеи за дърво 20 см още сега. Винаги е полезно да разполагате със запас от този страхотен елемент в случай на нужда.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив