МЕНЮ
КОШНИЦА

Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн - 3,14 м/H10.5 см

Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн
Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн
Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн
Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн
Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн
Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн
Декоративна ограда пластмасова за градина с атрактивен дизайн - 3,14 м/H10.5 см
29.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: STG0019

Опции

Купи

Най-добрият начин за създаване на уникална градина е да отделите специално внимание на детайлите. Отлично поддържаните тревни площи, пищната растителност, изобилието от красиви и ефектни цветя, отглеждането на интересни дървета ще превърнат всяко пространство в истинско райско кътче преливащо от красота и спокойствие.

Важна особеност за постигането на по-изтънчен вид на цялата градина е съчетаването на различните елементи в общ стил, който създава усещане за завършеност и привлекателност. 

Как да създадете акценти в двора и градината без да се налага да инвестирате в голямо разнообразие от елементи и аксесоари? 

Как да постигнете усещане за спретнатост и хармония с минимални усилия?

За решаването на тези и още предизвикателства ще ви предложим един продукт, който ще ви бъде изключително полезен в надграждане на стила в градината. Елементите, които ви препоръчваме в Севън Сийдс и semenata bg са модулите на декоративна пластмасова ограда за градина.

Кои особености на модулната декоративна ограда пластмасова ни дават увереност, че именно това е продуктът, който ви трябва?

Пластмасовата ограда декоративна се предлага с дължина в сглобено състояние 3,14 м и 10,5 см височина. Продуктът осигурява отлично решение за малки пространства, но благодарение на модулната система на свързване на оградата на практика лесно може да се добави нужното количество от елементи, за да се монтира ограда с нужната дължина и форма. 

Посочените 3,14 м дължина се оформят чрез свързването на 4 отделни модула, всеки с дължина 78,5 см. Пластмасовите декоративни огради за градина могат да се огъват под различни ъгли за оформяне на дъги, чупки и извивки, както и в класическата права форма. В случай, че са ви нужни повече елементи от включените 4 може да закупите допълнителен комплект от модули и бързо и лесно да добавите нужния брой.

Декоративната ограда за градина пластмасова е изработена от 100% висококачествена пластмаса, която впечатлява със своите здравина, гъвкавост и устойчивост. Оградите от този тип са подходящи както за временни дизайни, така и за монтиране на дълготрайни граници между отделните части на градината. Именно затова, декоративна ограда пластмасова за градина е страхотен избор за огромен брой проекти. 

Монтирането е изключително лесно и не изисква предварителен опит, оборудване или познания. Всеки модул е снабден с колчета за забиване. Монтирането се осъществява чрез поставяне на оградния елемент в желаната позиция и забиване в почвата докато колчето не навлезе напълно в почвата. Задължително трябва да се почисти мястото предварително от камъни, коренища и други обекти, които биха затруднили бързото и ефективно монтиране на декоративната пластмасова ограда за градина. Всеки модул се захваща странично за следващия. По този начин се образува продължителна ивица от декоративна ниска ограда в желаната форма и дължина. 

Продуктът, който ви предлагаме е отличен избор за луксозни градини, защото притежава изчистен стилен дизайн, който създава ефект на дървена ограда. Издържа без проблеми на всякакви климатични условия и се демонтира лесно за последваща употреба.

Основни характеристики на модулната декоративна пластмасова ограда за градина:

Размери – Дължина 3.14 м (4 бр. модули x 78,5 см) и височина 10,5 см

Дължина на колчето за забиване – 7 см 

Материал – висококачествена и високоустойчива пластмаса, която не съдържа тежки метали и осигурява пълна безопасност за средата и растенията навсякъде, където се използва.

Тегло – един комплект е с тегло 1,3 кг

Цвят – кафяв, с ефект наподобяващ дървени елементи, декоративна ограда пластмасова за градина може да бъде закупена онлайн и в цвят керамика (светло кафяво) и цвят антрацит.

Вижте още нашите предложения за пластмасови ограничители за трева и геотекстил против плевели.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив