МЕНЮ
КОШНИЦА

Здрави бамбукови колове за домати дължина 213 см (ф 11 - 17)

Здрави бамбукови колове за домати дължина 213 см (ф 11 - 17) - Домати семена с отлична цена: 300.00 лв.
Здрави бамбукови колове за домати дължина 213 см (ф 11 - 17)
357.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: M202121

Опции

Купи

Магазин Semenata Shop с удоволствие представя един незаменим помощник на всеки зеленчукопроиводител - здрави бамбукови колове за домати на достъпна цена.

Тези колци са изработени от здрав и добре изсъхнал бамбук, който е доста гъвкав и издръжлив дори при отглеждане на доматите тип червен или розов гигант.
Бамбуковите колове са с дължина 213 см, което е ги прави универсални при отглеждане на редица култури - домати, краставици, цветя, лози, клематис и др. 

При забиване на коловете в почвата около 50 см ви остават 163 см, които са напълно достатъчни за повечето от индетерминантните (високо растящи) сортове домати, които се отглеждат в България. Някои производители дори използват колчетата при отглеждане и на безколови сортове домат.

Тези средства за укрепване могат да се използват както на открито в земеделските площи или декоративните градини, така и на закрито в оранжерии от стъкло или израелски полиетилен.

Този вид колци за доматки не рядко се използва като у нас и за декоративни цели при подпиране на едри видове цветя - рози, хризантеми, различни видове рудбекия, далия. Използват се и при интериорно отглеждани растения - за укрепване на палми, драцени, различни видове фикуси, пахира и др.

Технически характеристики:
Дължина на коловете: 213 см
Диаметър: Ф 11 - 17 мм

Бамбуков кол може да поръчате пакет от 200 бр.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив