МЕНЮ
КОШНИЦА

Универсална ръчна разпръсквачка за тор представена от Севън Сийдс

Универсална ръчна разпръсквачка за тор представена от Севън Сийдс
Универсална ръчна разпръсквачка за тор представена от Севън Сийдс
48.50 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: TM00001

Опции

Купи

Един от начините да се насладите на страхотни резултати в градината е като улесните работата, свързана със засяване и обгрижване на растенията и едновременно с това, увеличите ефективността от всички дейности. Продуктът, който ви представяме е създаден именно с тази цел – значително улеснява дейностите по наторяване на тревни площи и осигурява по-добри резултати за по-кратко време в сравнение с торенето на ръка. Универсална ръчна разпръсквачка за тор представена от Севън Сийдс е продукт, който трябва да имате в градината си, особено ако се занимавате с поддържане на тревни площи. Ръчната пръсквачка за торове Handy Green II на известната компания Everris от серията Landscaper Pro бързо ще се превърне в любимия ви помощник при сеитба и наторяване на малки и средно големи площи. 

Предимствата на Торачката универрсална за райграс са много. Уредът намира приложение не само в началните фази на затревяване на площите, но и за поддържащите дейности по регулярно наторяване през сезоните. 
Лекотата, с която се работи с разпръсквачката универсална за тор я прави достъпен уред, който улеснява професионалисти и любители градинари и озеленители. 

Разпръсквачката за торове универсална притежава лек ергономичен корпус изграден от висококачествена пластмаса. Капацитетът на контейнера е 2 л, които са предостатъчно за наторяване на малки и средно големи терени.
Резервоарът на универрсалната ръчна разпръсквачка за тор е пригоден за всички видове торове от серията Landscaper Pro, но може да се използва за повечето видове гранулирани торове. Технологията, вградена в Handy Green II позволява лесно регулиране на пропускливостта спрямо големината на гранулите на торовете. 

Равномерното разпръскване на тор се случва посредством дръжката на торачката, която се управлява лесно и намалява риска от преумора в китката. Уникалният дизайн на уреда е сред най-големите му предимства, тъй като позволява бърза работа по разпръскване на тор без това да повлияе негативно върху ефективността на Handy Green II. 

Ефектът от работата с модерната универсална разпръсквачка ръчна за тор ще забележите веднага. Равномерното наторяване ще допринесе за улесняването в поддръжката на гъсти и зелени тревни площи. 

Компактнията размер на Handy Green II и фактът, че се използва без електричество, батерии или други източници на енергия разширява възможностите за работа с уреда на много различни места, дори по-трудно достъпни участъци около дървета и храсти и т. н. Ако търсите пълен контрол над процесите в градината и искате да улесните дейностите по наторяване, това е вашият продукт. 

Приложенията на ръчната универсална разпръсквачка за тор Handy Green II не се изчерпват само с поддръжка на тревни килими. През зимата, уредът може да се използва за равномерно осоляване на заледени участъци. Не забравяйте винаги да почиствате старателно резервоара чрез изплакване с вода особено ако сте я използвали за осоляване. 

Универсална ръчна разпръсквачка за тор Handy Green II пристига при вас напълно сглобена и готова за работа. Подходяща е за употреба от професионални озеленители и от начинаещи градинари, които търсят най-ефективни решение за мултифункционална употреба в градината. 

Технически характеристики:

Вместимостта на контейнера е 2 литра.

Тегло на продукта – 820 гр.

Вижте и предложената от Севън Сийдс професионална сеялка за райгррас и тревни смески

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив