МЕНЮ
КОШНИЦА

Семена от репички на лента - вкусният сорт Cherry Belle от Вилморин

Семена от репички на лента - вкусният сорт Cherry Belle от Вилморин - Репички и ряпа семена с отлична цена: 5.29 лв.
Семена от репички на лента - вкусният сорт Cherry Belle от Вилморин
6.39 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: SB0V561

Опции

Купи
  • Разфасовка / брой семена: В една опаковка ще намерите 7 м специална водоразтворима лента, в/у която са вградени сортови семена на репички Cherry Belle. Разстоянието м/у семената е оптимално фабрично определено, за да се развиват растенията правилно.
  • Норма за сеитба: -
  • Реколта: Около месец след посева са готови за консумация.
  • Период на сеитба: В периода от месец февруари до месец септември.
  • Период на разсаждане: Не е нужно да правите разсад.
  • Схема на отглеждане: Просто поставяте лентата и я посипвате с тънак слой почва (около 1 см). Оставете м/у редовете около 15 - 20 см.
  • Вегетация: 30 - 40 дни.
  • Характеристики на плода: Репичките от ленти Cherry Belle са с едри кореноплодни, наситен плътно червен цвят, без кухини. Много крехки с лека сочност и наситен характерен вкус и аромат.

Вече може да поръчате от магазин онлайн semenata.bg и семена на ленти от репички Cherry Belle. Пакетчето със семена съдържа една лента, с дължина 7 метра. Сортът Cherry Belle е ранен, слави се с много висок добив. Вегетационният период на чрепичките е сравнително кратък.

За да засеете семената на лентата от Cherry Belle посредством ви е нужна добра среда на отглеждане, с много слънце и мокра почва. Удобството на тези ленти е, че семената в тях са фиксирани, не е нужно да губите излишно време при засяването им.

Предлаганите от магазин градински semenata.bg пакетчета съдържат по една хартиена лента, водоразтворима, с която много лесно и просто може да се справите със засяването на репичките.

Нормата на засяване в случая зависи от мястото, което сте отредили на вкусния зеленчук. В лентите семената са стриктно подредени и фиксирани, не могат да се разместят, което допринася за лесното им използване. Просто вадите лентата, разгъвате и според площта режете, колкото ви е нужно.

Прецизно разпределеното семе допринася за еднакви по големина и форма репички, което прави лентите изключително предпочитани както от зеленчукопроизводители, така и за сеитба в домашни условия.

Най-предпочитан начин на сеитба е в редове. След подготвяне на редовете, поставете летната и посипете с тънък слой почва, след това обилно полейте и поддържайте почвата мокра. В случая няма нужда от разреждане на избилите растения, понеже лентата ви предоставя удобството на фиксирани семенца.

Както казахме вече вегетациионния период на тези репички е много кратък, по-малко от месец, а продукцията е идеална с търговския си вид.

Продукцията се събира в периода от месец март до месец ноември. Благодарение на свежия си вид и красивия червен цвят репичките на лента са предпочиани и от подрастващите. Малките деца се радват на хрупкавите зеленчуци, превръщат консумацията им в забавна игра, като по този начин приемат и полезните вещества от полезния зеленчук.

Заради идеалната си и перфекта визия репичките Cherry Belle стават любими и на професионалните кулинари. Използват крехките и сочни зеленчуци не само в салати, а и за украса на различни вкусни основни ястия. Аранжировката на едно професионално приготвено ястие е сложна задача, но този сорт репичка от лента прави това лесно, удобно и забавно.

Добро и витаминозно съчетание се получава смесването на репичките със вкусни био марули, краставици, домат, и всякакви зеленчуци. Хубавото при използването на репичките в кулинарията е, че те могат да се сложат цели, едно удобство, което е важно за бързината, с която се приготвя дадено ястие.

Семена
Кога се засяваФевруари, Март, Април, Май, Юни, Юли, Август, Септември
Особености на растениетоДиректни сортове
Цъфтеж/БеритбаМарт, Април, Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври, Ноември
Цвят на плода/цветаЧервен цвят
Начин на засяванеДиректна сеитба
ДълговечностЕдногодишно растение
Място на отглежданеОтглеждане на открито
Необходимост от опораОтглеждане без конструкция
Нужда от поливанеУмерено поливане
Необходимост от светлинаСветлолюбив вид
ЗимоустойчивостНезимоустойчиво растение
Височина на растениетоДо 10 см
Предназначение на плода/цветаПрясна консумация

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив