МЕНЮ
КОШНИЦА

Мрежи против градушка

Градински онлайн център Semenata Shop представя за своите клиенти страхотна тъкан против с..
5.90 лв.
Онлайн център за градината и двора Semenata Shop представя за своите многобройни клиенти о..
0.30 лв.
Онлайн център за градината и двора Semenata Shop представя за своите многобройни клиенти о..
180.00 лв.
Градински онлайн център Semenata Shop представя за своите клиенти един незаменим продукт в..
0.20 лв.
Израелска мрежа против насекоми за оранжерии от специално монофиламентно влакно 40 mesh
Най-продаван
Специализиран градински магазин Semenata Shop представя един изключителен иновативен проду..
4.39 лв.
Добавихме към нашия онлайн магазин един иновативен продукт, който бързо ще се превърне във..
22.70 лв.
Специализиран градински магазин Semenata Shop представя за своите клиенти нов модел качест..
7.10 лв.
Мрежа против градушка за домати и коли - супер здрава с UV защита
Най-продаван
Онлайн магазин semenata.bg представя за своите клиенти висококачествена мрежа против граду..
1.54 лв.
Пластмасов пирон за фиксиране на мулчиращо фолио с UV защита Пластмасов пирон за фиксиране на мулчиращо фолио с UV защита
Най-продаван
Семената Шоп представя един специализиран пластмасов пирон за фиксиране на мулчиращо фолио..
0.18 лв.
Онлайн магазин Semenata Shop  с удоволствие представя един уникален професионален продукт ..
162.00 лв.
Показани от 1 до 10 от 10 (1 страници)

Градински магазин Semenata bg представя своята специализирана категория, посветена на един изключително важен за производителите продукт – мрежи против градушка. 

Мрежите против градушка се използват в много сектори за предпазване на растителността от градушки с различна едрина. Представляват фино изплетена мрежа от специално влакно, което притежава изключително висока здравина и еластичност, съчетана с трайна UV защита.

В тази категория на градински център Семената ШОП ще намерите разнообразни видове мрежи срещу градушки с различна плътност – 30 гр./кв.м, 40 гр./кв.м, 45 гр./кв.м, 50 гр. на кв.м и др. Предлаганите тук продукти са с гарантиран произход от реномирани производители на мрежи в Италия, Германия, Франция, Нидерландия, Гърция, Турция, Китай, Белгия и др.

Предимства на мрежите за градушки.

Основно предимство е безспорно тяхната предпазна функция. Те ефективно улавят дори най-малките ледени късчета, като по този начин предпазват растенията под тях от нараняване на листната маса, нараняване на млади клонки и нежни леторасли, цветове и нараняване на плодовете.

Мрежите се произвеждат от много здраво и еластично полиетиленово влакно, което може да поеме безпроблемно дори много силни удари от по-големи ледени парчета. 
Всички мрежи, които ще намерите в тази категория на градинския магазин притежават трайна UV защита. По този начин си гарантирате дългогодишна употреба на срещу градушка мрежите.

Използване на мрежа за градушка.

Различните видове мрежи с/у градушка, които се предлагат тук се използват за предпазване на всякакви видове зеленчуци – розови или червени домати, безколов и колов домат, дългоплодни и късоплодни краставици, корнишони, пипери тип капия, люти чушки, камби, чорбаджийски, патладжан, фасул, зеле, салати, айсберг, марули и др.

Освен различните видове зеленчуци, мрежата за градушка се цени високо при отглеждане на всякакви видове овощни дървета и плодни храсти. С мрежите се предпазват лозови насаждения, овощни градини от ябълки, круши, различни видове праскови, сини сливи, джанки, нектарини, череши и вишни, бадеми, лешници, овощни градини направени по европейски програми за развитие на младите фермери, всякакви видове едри и дребни малини, къпини, арония, френско грозде, боровинки и др.

С мрежи за предпазване от градушка се отглеждат успешно и много видове цитрусови растения – портокали, мандарини, лимон, райска ябълка, кивано и др.

Мрежите против градушка са продукт, който се цени високо от всички декоративни и горски разсадници в България. С тях се предпазват и редица декоративни растения – различни видове сезонни и многогодишни цветя – рози и розови масиви, сакъзче и мушкато, петунии, газания и др. С тях предпазвате и декоративни дървета – туя, кипарис, японски клен, японски вишни, червенолистна джанка и др. Прилагат се още за защита на всякакви видове  декоративни храсти, жив плет от птиче грозде, лавровишна, листопадни екзотични видове, бонсаи и др.

Освен против градушка, продукта се цени и за защита на културните растения от набези на грабливи птици. С мрежата защитавате Вашата продукция от всякакви птици – гълъби, косове, врабчета, американски робин, черноглав грозд и др.

Не рядко тези продукти се използват за предпазване на коли в автокъщи на открито, за предпазване на паркинги, изработени от пластмасови паркинг елементи или бетонни паркинг тела, за предпазване на автомобили от градушка в паркинги за коли втора ръка, коли върнати от лизинг, паркинги за нови автомобили, автосалони на големи производители и др.

Моделите мрежи против градушка, които ще намерите тук са лесни за монтаж. 

Предлагаме рязане на мрежи по размери и доставка на цели ролки. Всички мрежи се доставят с куриер в цялата страна – София, Горубляне, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Горна Оряховица, Хасково, Шумен, Димитровград, Свиленград, Ямбол, Козлодуй, Петрич, Ботевград, Благоевград, Сандански и др.