МЕНЮ
КОШНИЦА

Мрежи поддържащи

Метални скоби за закрепване на найлон за оранжерии - неръждаеми с заоблени ръбове Метални скоби за закрепване на найлон за оранжерии - неръждаеми с заоблени ръбове
Най-продаван
Специализиран градински магазин Semenata Shop представя за своите клиенти нов модел качест..
0.71 лв.
Специализиран магазин за градинарски стоки Семената шоп представя за своите клиенти един с..
16.80 лв.
Градински магазин Semenata Shop представя за своите клиенти един страхотен продукт за всич..
5.49 лв.
Специализиран градински магазин Semenata Shop с удоволствие представя за своите клиенти ед..
19.95 лв.
Пластмасови пирони назъбени за мулчиране с геотекстил и мулчиращи фолиа
Най-продаван
Използвате ли геотекстил за мулчиране или различни видове агро фолио в градината? Ако отго..
0.25 лв.
Специализиран градински магазин Semenata Shop представя за своите клиенти един продукт, ко..
9.60 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)

В тази част на онлайн магазина за градина и дом Semenata Bg ще представим компилация от качествени мрежи поддържащи. Тук ще откриете специални мрежи за опора, при отглеждане на различни видове краставици на открито или в оранжерия от израелски полиетилен, поликарбонат, стъклена оранжерия и др. 

Ще представим за Вас поддържащи мрежи за краставици тип корнишони, мрежи за дългоплодни или късоплодни краставици, краставица пъпеш, краставица лимон и др.

Мрежите поддържащи се използват активно и при отглеждане на различни сортове домати. С тях може да поддържате колови или безколови домати, розов или червен домат, доматки тип чери, професионални сортове, хибридни или директни видове домат и др. 

Мрежите за поддържане се  използват както от любители на градинарството, така и от професионалисти зеленчукопроизводители. Могат да се използват на открити площи в градината, двора, парка, в по-големи саксии или сандъчета, на закрито в парници, оранжерии и др.

Тук ще представим и различни видове поддържаща мрежа, които са подходящи за отглеждане и опора на различни сортове нисък или висок грах, всякакви сортове боб, нисък фасул (безколов), за поддържане на увивни сортове фасул, за отглеждане на бакла, аспержов боб и др. видове зеленчуци, които имат нужда от опора при своето отглеждане.

Поддържащи мрежи намират приложение и в озеленяването на градини и дворове. С тях могат да се оформят различни частни на цветни лехи в паркове и декоративни градини, в хотели и хотелски комплекси, частни резиденции на дипломати, къщи за гости и др.

Те са отлично средство при отглеждане на високи декоративни растения и цветя, които се нуждаят от опора при своето развитие. С поддържащите мрежи може създадете опора на рудбекия, хортензии, различни видове катерливи рози и др.

Освен за цветя и декоративни храсти, мрежите поддържащи се използват при отглеждане на увивни и катерещи се растения – бръшлян, различни сортове ипомея, пасифлора, всякакви сортове клематис, киви, декоративна дива лоза и др.

Поддържащите мрежи се предлагат с различна височина и дължина, както и с различни размери на квадратите. По този начин ще може лесно да намерите подходящия вариант за отглеждането на Вашите зеленчукови или декоративни култури. 

Мрежите се произвеждат от качествен, здрав полиетиленов материал, който притежава доста трайна UV защита. По този начин поддържащите мрежи могат да бъдат използвани на открито и закрито за дълъг период от време безпроблемно.

Всички мрежи за поддържане, представени тук са с гарантиран произход и на разумни цени. Доставяме с куриери в София, Бургас, Пловдив, Варна, Горна Оряховица, Хасково, Свиленград, Козлодуй, Видин, Лом, Русе, Добрич, Плевен и др. големи и малки градове и села в страната.