МЕНЮ
КОШНИЦА

Подови настилки за конюшни

Ленти за оформяне на лехи и трева с различна височина - 45 мм, 60 мм и 80 мм Ленти за оформяне на лехи и трева с различна височина - 45 мм, 60 мм и 80 мм
Най-продаван
Превърнете идеите си за красиво оформени лехи и площи в градината в реалност още сега като..
3.49 лв.
Метални гвоздеи за дърво 20 см с поцинковано покритие
Най-продаван
Много често в градината се налага да използваме не само умения и инструменти свързани със ..
0.40 лв.
Пирони пластмасови дълги 20 см с UV защита представени от Севън Сийдс Пирони пластмасови дълги 20 см с UV защита представени от Севън Сийдс
Най-продаван
Ефективното използване на ограничители за трева и различните фолиа за покритие на терени с..
0.55 лв.
Пластмасови градински ленти на добри цени с лесен монтаж 100 см Пластмасови градински ленти на добри цени с лесен монтаж 100 см
Най-продаван
Организирайте всеки участък в градината като оформите лехи, тревни площи, бордюри и площад..
3.49 лв.
Пластмасови скари за паркинг с товароносимост до 90 т на кв.м Пластмасови скари за паркинг с товароносимост до 90 т на кв.м
Най-продаван
За нас е голямо удоволствие, като градинарски магазин, предназначен за вашия дом и градина..
6.95 лв.
Разделителна лента за градина и оформяне на лехи с дължина 100 см Разделителна лента за градина и оформяне на лехи с дължина 100 см
Най-продаван
Семената Бг с удоволствие представя един продукт в помощ на перфектното озеленяване на дво..
3.49 лв.
Севън Сийдс представя за първи път на Българския пазар професионална сглобяема настилка за..
8.70 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)

Градински магазин Semenata bg и Севън Сийдс представят своята специализирана категория за висококачествени подови настилки за конюшни и конни арени. В тази част на магазина ще откриете разнообразие от продукти, които са предназначени за изграждане на издръжливи и дългогодишни настилки в конюшните и конните бази, които са безопасни за конета.

Ние от Севън Сийдс ще представим едни от най-известните в България висококачествени решетъчни тела за изграждане на конни арени (манеж), настилки и подходи около местата за храна и напояване на конете, решетъчни тела за паркинги около конюшните, качествени настилки за изграждане на въртележка за коне и др.

С продуктите, поместени в тази категория ще успеете да решите едни от най-честите проблеми в конната база.

Ще ви представим подови настилки, които ще предотвратят образуването на кал, прах и киша в арените за езда, независимо дали вашия манеж е на открито или на закрито. 

С решетъчните модулни настилки за коне ще създадете равна настилка, която не се сляга, използва се дългогодишно и е напълно съобразена с нуждите на конете и ездача.
В тази част на Semenata bg ще намерите подови настилки за конюшна, които са подходящи за изграждане на арена за конни състезания, арена за конни надбягвания, конюшни на открито и др.

С подовите настилки за конюшни, представени тук ще може да изградите настилки за отглеждане на открито и закрито на магарета, мулета, различни породи пони, носорози, щрауси, планински кози, антилопи, жирафи, биволи, дори настилки за развъдници за кучета големи породи, хотели за кучета и пасища за едри животни и др.

В тази част на магазина ще намерите и продукти за конюшни, с които ще укрепите скатове и наклонени терени в конната база.

Подовите настилки за коне и конюшни, които ще намерите тук са произведени от пречистена пластмаса, специални видове гума (гумени подови настилки за коне), силикон и др. висококачествени материали безопасни за конете и околната среда.

Всички продукти, които се предлагат в градински магазин Semenata bg са с гарантиран произход и могат да бъдат доставени до всички големи и малки населени места в България.

Доставки от Севън Сийдс предлагат на достъпна цена до София, Велико Търново, Пловдив, Варна, Русе, Шумен, Бурхас, Ахелой, Банско, Разлог, Драгалевци, Тракиец, Пловдив, Божурище, Кичево, Житница, Кладница, Войнеговци, Мъглиж, Калековец, Хасково, Плевен, Албена, Кремиковци, Велинград, Хисаря, Богданов Дол, Войводиново, Девин, Равня, Змейово, Априлци, Ямбол, Берковица, Поповяне, Синеморец, Сливен, Благоевград, Дъбрава, Владо Тричков, Батошево, Лъка, Рила, Доспей, Стара Загора, Пазарджик, Бряст, Димитровград и много др. градове и села в България.