МЕНЮ
КОШНИЦА

Градински бордюри

Онлайн магазин за градински настилки Semenata bg представя качествени бетонови бордюри 18/..
12.00 лв.
Качествени бетонови градински бордюри.Технически характеристики:Размер (дължина/ши..
7.68 лв.
Качествени бетонови градински бордюри.Технически характеристики:Размер (дължина/ши..
5.04 лв.
Качествени бетонови градински бордюри.Технически характеристики:Размер (дължина/ши..
4.44 лв.
Градински бордюри с добра цена за транспорт от вибропресован бетон 50/8/H16 см Градински бордюри с добра цена за транспорт от вибропресован бетон 50/8/H16 см
Най-продаван
Онлайн магазин Semenata BG представя за всички свои клиенти, които са решили да обновят св..
2.70 лв.
Най-добрият начин за създаване на уникална градина е да отделите специално внимание на дет..
29.90 лв.
Ленти за оформяне на лехи и трева с различна височина - 45 мм, 60 мм и 80 мм Ленти за оформяне на лехи и трева с различна височина - 45 мм, 60 мм и 80 мм
Най-продаван
Превърнете идеите си за красиво оформени лехи и площи в градината в реалност още сега като..
3.49 лв.
Пирони пластмасови дълги 20 см с UV защита представени от Севън Сийдс Пирони пластмасови дълги 20 см с UV защита представени от Севън Сийдс
Най-продаван
Ефективното използване на ограничители за трева и различните фолиа за покритие на терени с..
0.55 лв.
Открийте предимствата от използване на красиви декоративни огради в градината за разделяне..
33.80 лв.
Създайте най-красивите и кокетни пространства в двора и градината чрез добавяне на малка п..
29.90 лв.
Пластмасови градински ленти на добри цени с лесен монтаж 100 см Пластмасови градински ленти на добри цени с лесен монтаж 100 см
Най-продаван
Организирайте всеки участък в градината като оформите лехи, тревни площи, бордюри и площад..
3.49 лв.
Разделителна лента за градина и оформяне на лехи с дължина 100 см Разделителна лента за градина и оформяне на лехи с дължина 100 см
Най-продаван
Семената Бг с удоволствие представя един продукт в помощ на перфектното озеленяване на дво..
3.49 лв.
Тесен градински бетонов бордюр 50/6/H20 см Тесен градински бетонов бордюр 50/6/H20 см
Най-продаван
Качествени бетонови градински бордюри.Технически характеристики:Размер (дължина/ши..
2.88 лв.
Показани от 1 до 13 от 13 (1 страници)

Магазин Semenata bg представя своята специална категория, посветена на качествените градински бордюри. Тук ще Ви представим огромно разнообразие от бетонови, каменни, пластмасови и метални бордюри за двор и градина с разуми цени и възможност за бърз и коректен транспорт в цялата страна. 

В тази категория на нашия онлайн магазин, снабден с множество продукти за Вашия дом и градина, ще намерите голямо разнообразие от един артикул, който представлява отлично средство, с което да оградите тревни площи, алеи, тротоари, както и да организирате двора и градината си по отличен начин. В този раздел (Ви) представяме селекция от бетонови и пластмасови градински бордюри.

Какво точно представляват бордюрите градински, които предлагаме?

Те са един отличен способ, който може да ви помогне да организирате вашия дом и градина. Изработени са от различни материали и се предлагат в различни размери, което дава страхотна възможност за избор. Видовете бордюри, които ще намерите в този раздел са пластмасови, или така наречените ограничителни ленти, както и бетонови бордюри. 

Пластмасовите бордюри са страхотен избор ако искате да отделите настилки от тревни площи, тревната площ от декоративните растения, райграса от цветните лехи или зеленчуковите градини. Ограничителни ленти са леки и гъвкави, което ги прави много лесни за придвижване и употреба. 

Изработени са от високоеластичен HDPE материал и притежават висока UV защита, която им помага при неблагоприятен климат и непрекъснато слънчево греене. Заради качествения си материал, полиетиленовите бордюри запазват стабилността на формата си при много ниски и много високи температури. Устойчиви са на вредни химични материали и на сол, която често се използва през зимните месеци. 

Ограничителните ленти притежават отлична гъвкавост, с тях може да боравите лесно и да създадете всякакви форми. С полиетиленовите градински бордюри имате възможността да сътворите правилни форми, като квадрат и правоъгълник и да опишете неправилни, като кръг и елипса. Това им качество ги прави страхотен помощник при създаването на сложни цветни лехи. 

Пластмасовите бордюри за градина се предлагат в разнообразие от размери и дължини. Монтират се изключително лесно и са страхотен помощник за пълното преобразяване на градината и двора, както за професионалисти строители и озеленители, така и за любители. Цветът, в който се предлагат е черен, кафяв, зелен, бял и др.

Бетоновите градински бордюри, от друга страна, са много по-тежки и трудно преносими, но са изключителен фаворит със своята здравина и издръжливост. Изработени са от висококачествен и високоякостен вибропресован бетон, на което се дължи и голямото им тегло. Технологията на изработка прави бетоновите бордюри плътни и устойчиви на различни метеорологични промени, като дъжд, вятър, градушка и слънчеви лъчи. 

Те са най-често използваният способ за отделяне на градина или тревна площ от настилката или пътеката. Имат страхотно приложение навсякъде, като с бетоновите бордюри може да окантите пътеки в градината, паркове, велоалеи, тротоари, дори жилищни комплекси. С тях може да се очертават и отбивки около магистрали.

В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от бетонови бордюри градински, с различни размери, дължини и килограми. В зависимост от необходимостта ви, имате възможност да изберете между бордюри от 28 кг до 71 кг. С разнообразието от размери и дължини, от бетоновите бордюри може да изградите различни обекти. 

Освен вече изброените, бетоновите бордюри се предлагат и в разнообразие от цветове. Най-често срещаният е класическият бетонов сив цвят. Може да откриете и бордюри в жълт цвят, оранжев цвят и цвят охра. 
 
Сред нашите предложения, ще откриете различни размери и дължини на фаворите със своята здравина и плътност бордюри от бетон, както и леките, гъвкави и със страхотно приложение пластмасови бордюри, или така наречените ограничителни ленти.