МЕНЮ
КОШНИЦА

Декоративни огради за цветя

Най-добрият начин за създаване на уникална градина е да отделите специално внимание на дет..
29.90 лв.
Как да превърнете всяко кътче в градината в красива дизайнерска аранжировка, която мигнове..
29.90 лв.
Открийте предимствата от използване на красиви декоративни огради в градината за разделяне..
33.80 лв.
Създайте най-красивите и кокетни пространства в двора и градината чрез добавяне на малка п..
29.90 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)

Преоткрийте силата на детайлите в дизайна на градината във формата на декоративни огради. Какво представляват декоративните огради? Нужни ли са ви? Как се използват? Кога е най-подходящото време за планиране, закупуване и поставяне на такъв тип разграничители в градината? Какви са основните ползи от използването на декоративни огради?

На всички тези въпроси ще отговорим в категорията Декоративни огради за цветя. В тази секция на онлайн магазина на „Севън Сийдс“ ООД ще ви представим страхотни идеи за мигновено разкрасяване на градината с минимални средства и усилия. Продуктите, които са ви нужни са подходящи за вашия стил декоративни огради. Всичко, което трябва да направите е да си ги набавите и да ги монтирате за минути. 

Декоративните огради са създъдени за изграждане на ниски визуални бариери очертаващи различни елементи в градината. Поставят се в разнообразни форми – от прави линии, правоъгълници, триъгълници и т.н. до вълнообразни дизайни, елипси и кръгове. Използват се за ограждане на единични елементи, като интересно дърво, екзотичен храст и други. Често се поставят на границите на тревни площи, за да придадат завършен и спретнат вид на терена с повече хармония и баланс. Декоративни огради са подходящи за монтиране около площи с жива растителност, като цветя, тревни площи, декоративни треви, аранжировки и други. Поставят се и около обекти с практично предназначение, като площадки за игра, площадки за беседки, алеи, велоалеи, басейни, фонтани и много други. Озеленителите често използват декоративните огради за физическо разграничаване на площите подходящи за стъпване и тези, които имат стриктно декоративно предназначение. 

Декоративните огради са ниски модулни елементи, които формират продължителна ограда с височина около 10 см. Скромната височина на оградите постига перфектната цел да създаде визуална граница между отделните терени в градината без да закрива красотата на оградените обекти. Ниската височина спомага и за по-голяма устойчивост на вятър. 

В „Севън Сийдс“ ООД ви предлагаме декоративни огради представени от водещи фирми в бранша. Качеството им е гарантирано, за да ви радват с красотата си в продължение на дълъг период от време при правилна експлоатация. В разнообразието от продукти се стараем да включваме огради от различни материали – пластмасови елементи от рециклирана пластмаса изчистена от тежки метали, ковано желязо, неръждаема стомана, дърво, стъкло и т. н. В зависимост от търсения ефект ще откриете най-подходящите елементи за вашата декоративна ограда. 

Повечето продукти в тази категория се характеризират с много лесен монтаж. Подготовката и изчистването на терена обикновено отнема повече време от процеса на инсталация. Щом си набавите нужните оградки – например луксозни пластмасови декоративни огради, следващата стъпка е надлежно почистване на границата на терена, където планирате да монтирате ниската бариера. Отстранете механично всякакви обекти, които се намират на набелязаното място, в това число камъни, корени, железа, отпадъци и т. н.

Процесът по монтиране на декоративните огради включва лесни за следване инструкции. В зависимост от избраният модел огради, най-популярният метод включва забиването им в почвата. Ако изберете модулни луксозни пластмасови декоративни огради трябва да забиете всеки елемент плътно в почвата посредством колчето за забиване и да свържете следващия модул хоризонтално към първия. Крайният резултат е плътна еднородна ниска ограда с декоративен ефект, която обгражда различни елементи в градината.

Монтирането на оградите се осъществява във всеки момент, в който решите. Не е нужно да се съобразявате с климатични условия, температура, влажност и дори осветеност. Монтирането не изисква използване на допълнителни вещества, като лепила, бетон и т. н. Декоративните огради са временни аксесоари, които на практика само се забиват в земята. Те не увреждат по никакъв начин терена. Демонтирането им е много лесно – изваждат се от земята, разкачат се отделните модули, почистват се и се прибират за съхранение. На мястото на оградата остава чист терен с почти невидими дупки оставени от колчетата, които изключително лесно се заравят. 

Декоративните огради са изработени от материали, които са едновременно издръжливи и естетически издържани. Идеята на използването на този тип елементи е да подчертаят различни места в градината без да разсейват вниманието от основните атракции в градината. Текстурата на пластмасовите декоративни огради например наподобява дърво. По този начин оградите създават илюзията за кокетни дървени огради, а всъщност притежават устойчивостта на качествените пластмасови елементи.

Тук е мястото да споделим, че всички продукти в категорията са безопасни за използване в природата. Те не съдържат тежки метали и токсични вещества. Използват се целогодишно или сезонно, многократно. 

След демонтирането оградите са много лесни за съхранение. Те не заемат много място благодарение на компактните си размери. Не изискват специални грижи по поддръжка. Най-лесният начин да ги поддържате в изряден вид е да ги почиствате механично от прах и замърссявания. 

В категорията за Декоративни огради за цветя ще откриете не само страхотни продукти, които мигновено ще преобразят градината и двора, но и безброй идеи и полезни съвети за пълноценното използване на оградите. Те са подходящи за оформяне на всякакви форми и ограждане на различни пространства. Търсите ли решение за визуално разграничаване на  тревните площи от алеите? Тук е мястото, където ще откриете най-симпатичните ниски огради с декоративна цел, които ще спомогнат за постигане на спретнат вид и хармония в избрания терен. Искате ли да откроите дърветата в двора? Използвайте декоративните огради за оформяне на кръг около набелязаното дърво. Този метод е особено ефективен за подчертаване на ниски дървета с интересна структура, като елхи, гъсти храсти и много други. 

Декоративните огради са много популярен продукт подходящ за различни обекти – от бензиностанции и молове, до бизнес сгради, градини около администрации, резиденции, посолства, ресторанти,  хотели и т. н. Те са отлично решение за добавяне на детайл в градината без да се прекалява с аксесоарите. Хармония, баланс, завършеност и лукс – всички тези предимства ще получите при подобряване на дизайна с декоративни огради. 

Качествата на елементите – издръжливост, лесен монтаж и демонтаж и лесна поддръжка са в основата на популярността на оградите сред професионалисти и любители. 

Ефектът от монтирането им трябва да се опита, не може да се опише само с думи. Начинът на захващане на модулите един за друг позволяват изграждане на различни форми и дизайни и дори изписване на букви и думи, създаване на елементи, абстрактни аранжировки или симетрично структурирани терени. Съчетават се отлично с различни стилове и подови настилки, включително с мрамор, чакъл, асфалт, камък и много други.
Поръчайте избраните от вас декоративни огради още сега и се насладете на удоволствието да експериментирате с нови идеи.