МЕНЮ
КОШНИЦА

Работни контейнери саксии

Градински център Семената Шоп представя за своите клиенти един незаменим продукт при подго..
251.37 лв.
Център за дома и градината Semenata Shop с удоволствие представя за своите клиенти високок..
49.65 лв.
Semenata Shop представя една страхотна работна саксия за домати и зеленчуци. Този модел е ..
9.45 лв.
Semenata Shop представя една страхотна работна саксия за домати и зеленчуци. Този модел е ..
23.90 лв.
Градински център за сортови семена и градинарски стоки Semenata Shop  с удоволствие предст..
43.85 лв.
Semenata Shop представя за своите клиенти работни саксии за разсад от зеленчуци, цветя, би..
26.46 лв.
Градински център Семената Шоп представя за своите клиенти един незаменим продукт при подго..
231.75 лв.
Градински център Семената Шоп представя за своите клиенти един незаменим продукт при подго..
226.54 лв.
Професионален градински център Semenata Shop с удоволствие представя за своите клиенти кач..
69.42 лв.
Професионален градински център Semenata Shop с удоволствие представя за своите клиенти кач..
85.68 лв.
Семената Шоп представя за всички любители и производители на декоративни растения - профес..
68.79 лв.
Онлайн магазин Semenata Shop представя за своите клиенти един от най-иновативните материал..
2.50 лв.
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)

С удоволствие представяме нашата специална категория за работни контейнери и саксии за разсад. 

Тук ще ви представим множество модели от работни саксии и контейнери, таблички за разсад, тавички, чували за разсади, изработени от водещи производители в Холандия, Германия, Турция, Китай, България, Франция, Италия и др. 

В тази специализирана градинска категория ще намерите кофички за разсад от различни видове пластмаса, стиропор, HDPE, PP, PE и др.

Ще намерите работни саксии за еднократна и многократна употреба, саксии от пластмаса с UV стабилизация за използване на открито и закрито в оранжерии от полиетилен, стъкло, поликарбонат, парници и др.

Semenata BG предлага качествени работни саксии на разумни цени с доставка за цялата страна. Може да направите поръчка на едро с отстъпка от цената или на дребно до София, Плевен, Омуртаг, Пазарджик, Петрич, Варна, Добрич, Пловдив, Хасково, Любимец, Стара Загора, Сливен, Аксаково, Бургас и др.

Ще ви представим саксии с различни височини, ширини и вместимост, които са подходящи за производители на разсад от различни растения.

В тази специализирана категория ще намерите саксии за разсад от домати, краставици, различни сортове пипер тип капия, пипер ратунд, чорбаджийски пипер, за люти чушки, зеле, алабаш (колраби), салати, фасул, бакла, шивес, кейл и др.

В работните саксии може да подготвите разсади от различни видове подправки – мащерка, босилек, риган, майорана, чубрица, магданоз, копър, естрагон, джинджифил и др.

Контейнерите работни за разсади се използват широко и при засяване на семена от различни видове екзотични растения, като цитрусите например. В тях не рядко се сеят семена на мандарини, портокали, лимони, авокадо, грейпфрут, помело, киви и др.

Освен при зеленчукопроизводството и подготвянето на разсади от подправки и екзотични растения, в саксиите работни може да се подготвят и разсади от декоративни растения. В контейнерите може да се отглеждат и вкореняват рози, различни видове петуния, мушкато, каскадно сакъзче, всякакви сортове хортензии, многогодишни и едногодишни маргарити, хоста, евонимус и др.

В контейнерите за разсад може да се вкореняват резници от различни видове ниски декоративни храсти – вечнозелени или листопадни. В тях не рядко се вкореняват лигуструм (за създаване на жив плет), различни видове спирея, берберис, вайгела, бодлея, различни сортове вистерия, клематиси, бръшлян и много др.

В по-големи по размер контейнери работни от пластмаса с дръжки може да отглеждате по-големи дкоративни дървета – японски клен (ацер), различнии видове бонсаи, декоративни иглолистни дървета – тис, туя, кипарис, хвойна, лужекипарис, черен и бял бор, черна мура, ела, смърч и др.

Контейнерите за разсад са продукт, който се цени високо от всички производители на овощни дървета и храсти. В тях се отглеждат фиданки от ябълки, круши, различни сортове череши, праскови, кайсии,  всякакви видове сливи и джанки, множество сортове черница, вишни, бадеми, в тях може да отглеждате разсад от боровинки, малини, къпини и др.